Al-Punk
Still here
Koncentrat Nga Interneti
Ky është një vazhdim i rubrikës Koncentrat Nga Interneti! Sot do ju prezantojmë me disa faqe të reja (besoj për shumicën nga ju) të cilat janë mjaft të nevojshme dhe besoj që do përmirësojnë sadopak qëndrimin/eksperiencën tuaj në internet.
StereoMood
I – StereoMood.com
StereoMood është një radio interneti ku mund të dëgjosh muzikë falas, një radio inteligjente e cila të sugjeron muzikën sipas gjëndjes shpirtërore të momentit. Mund të thuhet që është më shumë se një radio online, është një shërbim i cili të lejon të përjetosh emocionet nëpërmjet muzikës.
Ninite
II – Ninite.com
Ninite është mënyra më e thjeshtë për të instaluar programet! Nëse jeni në kërkim të programeve bazë për kompjuterin tuaj, nëse sapo keni bërë një riformatim të kompjuterit atëherë Ninite është shërbimi që po kërkoni. Me një proçedurë shumë të thjeshtë instalimi, në pak momente kompjuteri juaj do jetë i gatshëm dhe operativ. Nuk ju kërkon të krijoni llogari me ta, nuk instalon toolbars që zakonisht shoqërohen me programet e ndryshme gjithashtu në çdo moment keni në dispozicion versionet e fundit të programeve që dëshironi! Shumë i nevojshëm!
Zamzar
III – Zamzar.com
Dëshironi të konvertoni file të ndryshme? Në ndihmë ju vjen zamzar! Mundësitë që ofron janë të pafundme. Mund të konvertoni gati çdo lloj file/formati (5 njëkohësisht pa krijuar llogari, 20 nëse krijoni llogari me zamzar) i cili pas përfundimit të proçesit konvertues ju dërgohet tek emaili juaj. Për llogaritë falas limiti i fileve është në 100Mb, nëse krijoni llogari me ta limiti rritet në 1Gb!
Cuevana
IV – Cuevana.tv
Cuevana është një faqe e cila ju ofron në stream, nga fonte të ndryshme, filmat dhe serialet e fundit! Në varësi të browserit që përdorni do ju kërkohet të instaloni një Addon (per firefox), extension (për Chrome & Safari) dhe pastaj jeni të gatshëm të përdorni faqen e tyre për të parë atë që dëshironi në stream.
SkreemR
V – SkreemR.com
SkreemR është një motor kërkimi, për këngë mp3, i cili ju jep mundësinë ti shkarkoni ato në kompjuterin tuaj! Shërbimi duket goxha interesant dhe shumë i shpejtë. Nëse kërkoni këngët do vini re që ju ofrohen burime të ndryshme nga ku mund të shkarkoni këngët që ju pëlqejnë.
PopUrls
VI – PopUrls.com
PopUrls është një agregues linkesh. Agregohen/mblidhen linket më interesante të internetit në një faqe të vetme nga burime të ndryshme si: twitter, digg, reddit, delicious, fark, youtube, flickr, etj. Për të qënë i informuar me lajmet më të fundit dhe më të rëndësishme është një faqe që duhet mbajtur pranë pasi do vini re që këtë funksion e kryen shumë mirë.
Koncentrat Nga Interneti #2 shkruar tek: eklipsi.com
Lexoni artikullin...