EJANI MATURANT-1974- 29 NENTORI.ku jeni gjimnazistet e viteve 70-80

MATURANT-1974- 29 NENTOR

Primus registratum
EJANI MATURANT-1974- 29 NENTORI.ku jeni gjimnazistet e viteve 70-80

:rockband:

Hajdeni shoke dhe shoqe te takohemi

Kam shume deshire te takohemi ne kete forum.
Vitet shkuen aq larg dhe ne na lane mrapa. Edhe ne njeri tjetrin nuk e harruam por per çudi, ku jemi ? . Kam shume kohe qe nuk shoh kerrkend. Ndjej nje siguri se te gjithe jeni. Por do te ju uroja te ishit sa ma mire dhe te takohemi sa ma shpejt. Une jam i 74-es, me mesuese kujdestare Meleke Troshani, initialet e mia jane LG. Hajdeni shoke dhe shoqe te takohemi dhe t'ja shkojme sado pak mallin asaj kohe aq te bukur te rinise. Deshiroj te ftoj dhe matura te tjera rrethe keti vitit.
Ju deshiroj te tana te mirat.

LG. Bruksel :rockband:

Shkodrano

Primus registratum
Re: EJANI MATURANT-1974- 29 NENTORI.ku jeni gjimnazistet e viteve 70-80

Ne rradhe te pare mir se erdhe ne kete forum.E ne rradh te dyt po me habit qe s'ke pare ndonje shqiptar ne Belgjik kur atje ka me qindra sidomos shkodran po ska rendesi fare.Edhe un jam nje ish gjimnazist i Shkodres por jo i 74.Megjithate jam kurjoz atu ku rrin ti cila gjuhe flitet Frengjisht apo Hollandisht.Ne qoftese esht kjo e dyta atehere ( Heel veel sukses bij dit forum. Dag ) /pf/images/graemlins/smile.gif

MATURANT-1974- 29 NENTOR

Primus registratum
Re: EJANI MATURANT-1974- 29 NENTORI.ku jeni gjimnazistet e viteve 70-80

mireseerdhet dhe mirse ju gjeta.
shqipetare dhe Shkodrane ka boll,por ne klase kena kene rreth 30 dhe nuk kane mujte ...me u shtue.
une rri ne bruxel,ketu fliten te gjitha gjuhet. Frengishtja eshte e pare.Edhe ty te uroj sukses ne forum.
Flm