Re: Edhe nje here WWW.SHQIPERIA.COM
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mando, ya rule man. Faqja ka dale goxha bukur pavaresisht kleckave qe do rregullohen ne te ardhmen e ka marre nje pamje me konkrete si portal kryesor. Urime stafit per punen.
O zogu vogel, sa here kam pare shkrimet e tua, s'kane qene vec negative dhe pergjithesuese. Jam kurreshtar te di cfare do sugjeroje nga ana jote per permiresimin e faqes. Si duhet te ishte ndryshuar dhe te paraqitej, por jo me llafe ama, me ndonje shembull viziv do ishte me mire se personalisht mungon fantazia per te imagjinuar ate qe deshiron ti te shprehesh.
Rrespekte
[/ QUOTE ]
drini une nuk jam webmaster, perveçse nje i pasionuar pra amator ne keto pune. por jetoj ne rrethe ku njoh fort MIRE njerez qe merren me kete zanat, e bile fitojne buken e gojes.
per dizajn nuk mund te them asgje, ngaqe eshte shije shije kjo dynja. shijen time e zbulon thjesht duke klikuar tet lidhjet qe mbaj poshte meje ose tek profili im.
mendimin e mençur u a thashe lart. nje faqe qe ecen duhet te jete E QARTE, per kete i sherben edhe dizajni saj. shembull eshte google, miliardere jane bere, duke mos pas gje gif ose swf qe rrotullohen gjithandej si kometa /pf/images/graemlins/laugh.gif
prej atyre duhet marre shembull e pa frike te imitohen. ngjyrat e faqes jane te bukra, ne moden e kohes, duhet vetem pak me shume unitet tek te gjitha fletet e sitit, edhe tek forumi te luhet me te njejtat ngjyra sit tek portali meqenese eshte po i njejti ekip qe i miremban.
te thjeshtohet (ky eshte urdher /pf/images/graemlins/laugh.gif) menuja anash me katerqind subjekte ose te gjendet nje forme me moderne prezantimi aty te luhet rrotullimi kometar qe aq qejf e keni siç po shoh).
ne index te kete vetem aktualitet, psh librat e rinj, moda e re, bursa, uji dhe dritat, etj. tek artikujt te kete pastaj lidhje qe te çojne tek dyqani ose gjithandej rrotull, ne lidhje me tematiken e artikullit.
psh s'do qe keq, sikur psh nje artistes me emrin Drita, ti behej emri i klikushem dhe tek nje dritare vogel siper tij te sinjalizohej lexuesi tek dritat ne tirane ose shqiperi, mbi orarin e tyre dje ose neser.
e te tjera vogelsira te tilla te admirushme. informacioni pra te ishte i fshehur qe duke u zbuluar pak nga pak kthen lexuesit ne kurreshtare. u rrit interesin e i besnikeron me faqen, leximin e saj te perditshem.
tani une flas ne hava pa i dit qellimet e faqes sidhe te krijuesve te saj. vetem se them historia, arkeorllogji, iliret dhe skenderbeu, e me the te thash jane veç per ndonje koqevar me banim ne zvicer /pf/images/graemlins/laugh.gif per te tjeret nuk paraqesin me interes aq me teper po te njejtat historira i gjejn gjith-andej neper faqet shqiptare.
hem keto te jene por te "fshihen" e ti lihen zbulimit prej lexuesve qe vijne kryesisht veç me pa goca e me gjet ndoj nuse. ta marri nusen tjetri veç kur ti lexoj iliriret me themel.
respekte lal dhe mos e rruni veç punoni pa pushim. me pune arrihet gjithçka.