Edhe nje here WWW.SHQIPERIA.COM

Blendi

Primus registratum
Edhe nje here WWW.SHQIPERIA.COM

Kush nuk e ka pare akoma, te nxitoje. Mandi dhe ekipi i tij e kane riperterire Shqiperia.com ne menyre te pabesueshme. Portali eshte ridizenjuar dhe ofron tani me shume mundesi se kurre. Faqja-Portal qe mban emrin e atdheut per domain eshte njera nga faqet me te klikuara shqiptare ne rrjet dhe jo me kot. Muzika, arti, historia, letersia, aktualiteti...me pak fjale, cdo gje shqiptare mund te gjendet tek www.shqiperia.com
Ju ftoj ta vizitoni.

olti

Neo
Re: Edhe nje here WWW.SHQIPERIA.COM

Faqja ka dale e bukur vertete.
Problemi i vetem qe shoh une tani eshte gjeresia e madhe e saj. Ne nje kompjuter me ekran normal faqja del jashte tij.

PS: Blendo ke postuar dy here shkrimin tend!

Al-Punk

Still here

Blendi shume te flm per vleresimin /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne fakt sherbimet kryesore akoma nuk i kemi fiksuar dhe do punojme ne ditet ne vijim.

Neo, madhesine e kemi menduar vete ashtu /pf/images/graemlins/smile.gif Eshte nje ndryshim i shpejte ne standarte

zog

Primus registratum

duket me rremuje nga ç'qe. dizajni i ri qe nuk me duket me i mire nga i vjetri, nuk e shpeton nga kjo gje.

te keqen them e ka, tek mundimi per te paraqitur pothuaj çdo gje hollesisht tek faqja e pare. kur duhej ndare me seksione, nga ai me i rendesishmi per faqen (cili eshte ai ?) e deri tek ata me te parendesishem ose shtesa qe per me teper jane theksuar (ose vene ne dukje) siç e thashe te tere njesoj.

ps: grafizmi i nje faqeje nuk ka qellim veç ngjyrosjen e saj, por venien ne DUKJE sipas nje rendi te caktuar (ky perben edhe qellimin e faqes vete) te elementeve perberes te SAJ.

Al-Punk

Still here

Faktikisht faqja ka shume rregull per sasine e informacionit qe ka paraqitur.

Zog, duke pasur parasysh negativitetin tend ndaj cdo gjeje, do thoja qe shkrimi me siper eshte kompliment /pf/images/graemlins/smile.gif

DriniS

Ecejak

Mando, ya rule man. Faqja ka dale goxha bukur pavaresisht kleckave qe do rregullohen ne te ardhmen e ka marre nje pamje me konkrete si portal kryesor. Urime stafit per punen.

O zogu vogel, sa here kam pare shkrimet e tua, s'kane qene vec negative dhe pergjithesuese. Jam kurreshtar te di cfare do sugjeroje nga ana jote per permiresimin e faqes. Si duhet te ishte ndryshuar dhe te paraqitej, por jo me llafe ama, me ndonje shembull viziv do ishte me mire se personalisht mungon fantazia per te imagjinuar ate qe deshiron ti te shprehesh.

Rrespekte

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mua me pelqeu faqja,dukej e plote ,plot informacion dhe terheqese.
Mbase jam pak teme po per Albforumin po behet gje /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

DriniS

Ecejak

Lips, kam qene semure me grip ndaj s'kam bere shume ne ate drejtim. Sa per artikujt e tua nuk humbasin jo, ndersa dizenjo do behet qe cke me te. Ndoshta qe ta shaje njecike zogu :)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Drinis,se kam hallin te shkrimet e mia jo se po humben Mandi tgjej vend e tfutet /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Sa per zogun,kritiket duhen per tu permisuar /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Dhe aq keq nuk eshte, por mendoj se sikur eshte ngarkuar pak me Kategorite e nenkategorite. Nuk do ishte nje kategori e nje tip slide per nenkategorite...

Urime per punen e bere! /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S 50 Euro kush fshi postimet e LiPS... /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mando, ya rule man. Faqja ka dale goxha bukur pavaresisht kleckave qe do rregullohen ne te ardhmen e ka marre nje pamje me konkrete si portal kryesor. Urime stafit per punen.

O zogu vogel, sa here kam pare shkrimet e tua, s'kane qene vec negative dhe pergjithesuese. Jam kurreshtar te di cfare do sugjeroje nga ana jote per permiresimin e faqes. Si duhet te ishte ndryshuar dhe te paraqitej, por jo me llafe ama, me ndonje shembull viziv do ishte me mire se personalisht mungon fantazia per te imagjinuar ate qe deshiron ti te shprehesh.

Rrespekte

[/ QUOTE ]

drini une nuk jam webmaster, perveçse nje i pasionuar pra amator ne keto pune. por jetoj ne rrethe ku njoh fort MIRE njerez qe merren me kete zanat, e bile fitojne buken e gojes.

per dizajn nuk mund te them asgje, ngaqe eshte shije shije kjo dynja. shijen time e zbulon thjesht duke klikuar tet lidhjet qe mbaj poshte meje ose tek profili im.

mendimin e mençur u a thashe lart. nje faqe qe ecen duhet te jete E QARTE, per kete i sherben edhe dizajni saj. shembull eshte google, miliardere jane bere, duke mos pas gje gif ose swf qe rrotullohen gjithandej si kometa /pf/images/graemlins/laugh.gif

prej atyre duhet marre shembull e pa frike te imitohen. ngjyrat e faqes jane te bukra, ne moden e kohes, duhet vetem pak me shume unitet tek te gjitha fletet e sitit, edhe tek forumi te luhet me te njejtat ngjyra sit tek portali meqenese eshte po i njejti ekip qe i miremban.
te thjeshtohet (ky eshte urdher /pf/images/graemlins/laugh.gif) menuja anash me katerqind subjekte ose te gjendet nje forme me moderne prezantimi aty te luhet rrotullimi kometar qe aq qejf e keni siç po shoh).

ne index te kete vetem aktualitet, psh librat e rinj, moda e re, bursa, uji dhe dritat, etj. tek artikujt te kete pastaj lidhje qe te çojne tek dyqani ose gjithandej rrotull, ne lidhje me tematiken e artikullit.

psh s'do qe keq, sikur psh nje artistes me emrin Drita, ti behej emri i klikushem dhe tek nje dritare vogel siper tij te sinjalizohej lexuesi tek dritat ne tirane ose shqiperi, mbi orarin e tyre dje ose neser.
e te tjera vogelsira te tilla te admirushme. informacioni pra te ishte i fshehur qe duke u zbuluar pak nga pak kthen lexuesit ne kurreshtare. u rrit interesin e i besnikeron me faqen, leximin e saj te perditshem.

tani une flas ne hava pa i dit qellimet e faqes sidhe te krijuesve te saj. vetem se them historia, arkeorllogji, iliret dhe skenderbeu, e me the te thash jane veç per ndonje koqevar me banim ne zvicer /pf/images/graemlins/laugh.gif per te tjeret nuk paraqesin me interes aq me teper po te njejtat historira i gjejn gjith-andej neper faqet shqiptare.

hem keto te jene por te "fshihen" e ti lihen zbulimit prej lexuesve qe vijne kryesisht veç me pa goca e me gjet ndoj nuse. ta marri nusen tjetri veç kur ti lexoj iliriret me themel.

respekte lal dhe mos e rruni veç punoni pa pushim. me pune arrihet gjithçka.

a1

Primus registratum
www.shqiperia.com

Egziston mundesia qe ta shikojme ndonje dite portalin e Shqiperia.com shume gjuhesh dmth qe shkrimet te jen dhe ne gjuhe te huaja ?

Sukse trima /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Al-Punk

Still here
Re: www.shqiperia.com

Zog, ke te drejte per menune. Megjithate e kemi lene vete aq te gjate fillimisht qe te mesohet syri qe ka informacion. Menuja do mbyllet ne nivelin e dyte duke lejuar hapje vetem onclick.

a1 po mendojme per nje seksion anglisht te sitit (por jo te gjithin anglisht.
Po mendojme per nje nisme atdhetare brenda saj pasi mungon pak vetevleresim per Shqiperine dhe Shqiptaret ne pergjithesi (po pa kaluar ne hipokrizi sic po ndodh rendom).

Gjithashtu dhe per ca seksione e sherbime te tjera.

Mysterium

Primus registratum

Pergezime per punen e bere!

Pranoni keshilla? Reklamat per mendimin tim, ne faqen shqiperia.com jane te teperta... pse gjithe keto? I sherbeni Komuniteti virtual shqiptar apo Lekut? /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

BENJAMIN

Primus registratum

Mandi Pergezime per faqen, fantastike, shume informative, vetem 1 gje te vogel mbase kendveshtrimi im,por me duket paaak si overloaded me informacione, jo qe eshte keq sepse sa me shume aqe me mire.

Ka dhe disa links qe nuk funksionojn do ishte dicka normale sikur ti beje nje overall check, te gjithe links qe jan aty, dhe te ndryshonit dhe ato faqet e vjetra qe akoma kan designing e vjeter sepse i riu eshte me cool.

Benji

besiii

Forumium praecox

i lumte dora Mandit dhe ekipit te tij se e kan ber shum bukur /pf/images/graemlins/wink.gif qe nga koka gjer te kemba /pf/images/graemlins/wink.gif Urime

2celjan-fr3

Primus registratum

mua me pelqejne me shume ato gjerat ndryshe me ngjarje te cuditshme dhe kurioze nga gjithe bota

Po ndonje statistike si per shembull se sa veta e vizitojne cdo dite etj do na jepni?

I

Iber

Guest
Shume me pelqen Shqiperia ,com sepse shkruan gjera eale dhe prek problemet te cilat done zgjidhje dhe jane zgjidhur.Mendoi qe duhet te merrret me shume edhe me te gjitha problemet e treveave shqiptare.Kjo e bene edhe me te lexuar dhe me te kerkuat.