Edhe 100 zemra ime!

marko

Primus registratum
Edhe 100 zemra ime!

Pse ka ditelindjen sot!

Baby, meqe nuk me jepet mundesia te te boj i surprise B-Day Party, po ta uroj si fillim ktu ne forum dhe po hap deren per shoqnin!
Edhe 100 shpirt!

Djep

Forumium maestatis
Re: Edhe 100 zemra ime!

Ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... edhe 100.
Edhe ne dasem! Se du me honger e me pi un. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ojaaaaaaaaaaaaaaaa, kush o Baby qe ka B-Day more me thuj qe te di si te pajisem me urime...oj po ky....

Kordelja

Valoris scriptorum

Per Markon dhe Baby-n e tij nje torte si kjo..

wedcake.gif

....dhe keshtu te kenaqur e te bukur duam t;ju shohim

Wedding2hh.gif

GEZUAR ditelindjen dhe qofsh e lumtur!

/pf/images/graemlins/smile.gif

jona20

big bum bam...

u befsh sa te duash,te pakten e vendos vete /pf/images/graemlins/tongue.gif
baby edhe ti ujori,u bem i tuf qe kena lind ne dimer...kjo do te thote qe jemi te ngrofet nga mrena /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Gezuar ditelindjen Pse :rockband: u befsh sa te doja zemra :cool:

qershia

Primus registratum

Per Ojen:

Ke dera ke dera
te pret Markoja ty
aty rrin perhera
qan me lot n`sy

................ ke rrapi ke rrapi
................ te pret Avi jot
................ ate e ka zon inati
................ rri e qan me lot

PSE-ja :
Ke porta ke porta
aty do rri te pres
e hajde si perhera
Oja pa ty po vdes

Urime - urime - urime ---> per ciftin tone simpatik
(Pse-ja me sa gogla u be numratori jot tani mi?)

=========================================

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb]
Edhe ne dasem! Se du me honger e me pi un. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa i sajdisshem qe je ene ti mre, me ke tha syte tere kte kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif ( nuk kam mush normen e te cytmeve jo per gjo..)
mos me len kshu si qyqare pa me lon leter ke tavolina here tjeter...hajde n`koke tate ene me i nuse si puna ime ishalla :smash: ( do zoti i bi rradha origjinalit :tipsy: kshu nuk do kesh nevoje me i hy me koke klonimit :thumbsup: )

J.I.

Primus registratum

Flm te gjitheve per urimet e perzemerta. u preka
vertet shume,po siduket i ka pleqeria keto. /pf/images/graemlins/smile.gif
Edhe per dasmen mos u shqetesoni se do ju lajmerojme,apo jo Alvi?
Flm edhe njehere te gjitheve,edhe ne gezime u takofshim se me thene te drejten per halle kena vete boll. :tipsy:

mars

Primus registratum

Te uroj me gjith shpit ate qe te deshiron zemra,dhe sigurisht nje bashkim sa me te shpejt,e di cdo te thote largesi /pf/images/graemlins/wink.gif

marko

Primus registratum

Patjeter do i lajmerojm mi shpirt, do i ftojm gjith kta miqt e marsit ne dasem.

O marso, te lumt goja ishalla!

disku

UNI

o pse te uroj edhe 100 milion vite....
EDHE MARRSH NJI NGA OJA..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

happy happy happy birthday per me te emblen e forumit (te pakten per njerin dhe per mua) /pf/images/graemlins/smile.gif
shpirt, gjithe te mirat dhe perplassha sa me shpejt gotat ke dasma jote me ate hazgonin tat.
te ka lea xhan dhe te puth shume

abs

nuk e di...

Edhe 100 zemres se Markos /pf/images/graemlins/smile.gif u bashkofshi sa ma shpejt e ju plotsofshin te gjitha deshirat. /pf/images/graemlins/smile.gif

0,1886,2047994,00.jpg

-------------------

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]Sa i sajdisshem qe je ene ti mre, me ke tha syte tere kte kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif ( nuk kam mush normen e te cytmeve jo per gjo..)
mos me len kshu si qyqare pa me lon leter ke tavolina here tjeter...hajde n`koke tate ene me i nuse si puna ime ishalla :smash: ( do zoti i bi rradha origjinalit :tipsy: kshu nuk do kesh nevoje me i hy me koke klonimit :thumbsup: ) [/qb]
Vallahi qershie, ktu me ke kap gafil. U mush kupa!
- O njerez te mire! A ka njenjoni nei foto te ksaj qershise mer, se kshu me llafe, me ka hudh n'toke me kohe. Edhe megjithate, akoma vazhdon me me ngacmu. Boll nejta si guak, i hall e ka kjo goce. Sikur gjith ne formistat t'ishim me 1 lagje, do me kishte bo terrbjet me kshu 'veshtrime me bisht te synit'... Po ato lloj veshtrimesh ktu ne forum, vetem me fjele mund te hudhen. Mjere kush s'i kap ne fluturim. Po mo mir vone se kurre thot poplli.
Ho mer marko, a ke nei resme ti, te mcefme aty ke geocities (se ti man kshu, kulluksione /pf/images/graemlins/laugh.gif ), e tet' vi ne dasem cift.

marko

Primus registratum

O Djepo, duke kerkuar neper arkivat e CIA, KGB, MOSSAD, MI5, SIM, BKP, UDB dhe Sigurimit te shtetit, e kom gjet emrin e qershies dhe kte fotografi te sajen.
Nji per ket Nimet nuk kom tjeter(lol)

Royal-Rapscallion-purple-sm.jpg

Djep

Forumium maestatis

E disha er burr i dheut, kisha 1 parandjenje te tille. Dhe ti ishe shpres ime e fundit. /pf/images/graemlins/frown.gif

qershia

Primus registratum

O djep !

me e forta osht se une ty te kam pas fixim pa te foto hic fare mer lal, ka qene si me t`thone "e shkruar" per ne te dy qe te na priten rruget aty ku fjalet jane te teperta...me pak fjale je ai qe une kerkoj nga kjo jete as me pak as me shume... :tipsy:

dhe

nje dite duke me thene markoja qe ik me shif icik foton time une iki me men ene kthehem 1/2 budalla
as jepja as merrja , kur i thone
tun shkun markoja mu, hic une, m`kishte ik cehrja, isha bo limon...
po fol moj fol - uleriste markoja - kush vdiq
djepi , djepi pershperitja une,
atehere e kapi markoja qe une nuk kisha arrit me pa foton e tij se me kishte pre rrugen fotoja jote...dhe qe nga ajo dite bera be qe nuk do te cysja me une ty...( vallaj gjynaf prej zotit me cyt nji handsome si puna e jote)
po ke pa ti kur te pash tastat sot nuk mu ndenj mua...u tundova dhe thoone qe per ti shpetuar tundimit duhet t`i jepesh atij...
me ver ne banken e te akuzuarve ...

p,s qershia duke pritur vendimin...

qershia

Primus registratum

Marko e disha qe mund te leja zemren ne doren tende dhe te iksha ku t`mund ne rruge pa kry...

p.s qershia duke te falenderuar qe nuk e shperdorove besimin dhe nuk re pre e provokimeve te djepit.

Djep

Forumium maestatis

Kush osh gjykates? Lol...
Marko n'qof' se je ti, pash nerin kerkoji 1 foto, se po m'iekn truni!
help.gif