eBAY.com?

aspahiual

Primus registratum
eBAY.com?

Pershendetje!
Cuna kam ndermend te blej nepermjet eBAY.com nje motherboard per notebook por nuk e di se sa e sigurte eshte qe te blesh nepermjet eBAY.com...
kam frike se po me shkojne per lesh 120$ per motherboardin se hera e pare qe po e blej...ka blere kush ndonje nga Shqiperia ndonje gje ne ebay?Sa e sigurte eshte dhe postimet e pakove qe i bejne japin garanci qe nuk thyhet rruges duke ardhur?
Keto komunistat e Moskes 300$ kerkojne per motherboardin + 80$ per ta vendosur prandaj thashe qe ta blej veq motherboardin e ta montoj vete...student hesapi mo.
Me nje shites qe jam lidhur une Feedback-un e kishte mire 99.7% :lol: po hajde besoji ksaj pune se ja dergoj leket ne dere te shtepise e hajde kerkoje neper New York pastaj nga Moska :cry:

FLM

MLK

Primus registratum
Re: eBAY.com?

Une e kam perdorur per vete dhe nuk kam patur asnje problem. Megjithate çdo gje varet nga personi qe i blen e çdo gje eshte relative keshtu qe nuk mund te pergjithesosh çdo klient. Megjithate ne Rusi do te keshilloja qe te beje kujdes kur flet per shuma te tilla. Blerjet qe kalon 100 dollare behn pak me me risk, vetem kur shitesi eshte i njohur e ka shume nota pozitive. Megjithate mire do beje te shikoje nje here me Google mos gjeje ne ndonje dyqan on line me te njetat çmime.
paç Fat