e-mule

ala

Forumium praecox
e-mule

pershendetje te gjitheve.Kam shkarkuar nje film te animuar nga e-mule dhe ai ishte ne formatin dvx.shkarkova programin qe e suportonte,pra dvx(avi)dhe gspot por filmi nuk ka audio.

mund te me ndihmoje kush?

ermali86

Primus registratum
Re: Mungese audio

eshte shume e vertete ajo qe ka thene gurax me lart megjithate une te keshilloj te kerkosh edhe per codec audio sepse ka disa raste qe nuk te ben pune as VLC. Nese ke probleme na thuaj te te japim disa link per codecs. Ja kalofsh mire

MLK

Primus registratum

Shif me çfare formati eshte koduar pista audio, me pas gjeje ne interent dhe shkarkoje.
Per te pare ç'fare formati eshte koduar, qe te e-mule kliko te filmi dhe shif te informacion, e te jep cili eshte formati i kompresimit video dhe audio.

Qerratai

Primus registratum

Kerko ne gugëll Kazaa Lite Codecs, versionin e fundit, edhe shkarkoje. Nje instalim te vockel dhe mund te lexosh cdo format video apo audio me programin me te mire per keto pune: MEDIA PLAYER CLASSIC. /pf/images/graemlins/wave.gif

ala

Forumium praecox

atehere:filmi eshte ne formatin dvx avi.Dvx e kam instaluar.kam instaluar gjithashtu dhe gspot i cili me jep te gjitha kodet audio,por me thote gjithashtu qe figura mund te jepet ndersa audio jo :error direct show 0x00040258 unknown.

me shume sdi tju them

flm te gjitheve per pergjigjet

MLK

Primus registratum

Qe te gjesh codec-un que te duhet (dmth que eshte kompresuar audio e filmit) do hapesh e-mule normalisht. Me pas do klikosh te ikona partage (nuk e mbaj mend termin ne anglisht po aty ku ke dosjet qe ve on-line per ti ndare me te tjeret) Te lista e filmave apo e kengeve qe do te dali, ke dhe filmin qe nuk te del me ze.
Kliko te filmi, me butonin djathtas te mousse-t dhe do te te hapet nje dritare. Te kjo dritare, ne krahun e majte ke codec-un viedeo (ne rastin tend eshte DivX) dhe ne krahun e djathte te jep codec-un audio. Shife me ça codec-u eshte kompresuar zeri qe te gjesh me internet.

ala

Forumium praecox

atehere:e lexova codecun dhe eshte MPEG -1 LAYER 3
Bitrate: 96/kbite/s
canali: 2 stereo
campionam: 48000khz

mund te me thuash cfare te bej tani,sepse i kerkova kto ne internet dhe me dolen sh faqe,por cte bej??

flm per ndihmen

Qerratai

Primus registratum

Mpeg-1 Layer3 = MP3 (formati audio me i perhapur ne bote...)

Po habitem vertete perse nuk ta lexon playeri.

Shkarko nje "codec pack" sic te thashe une apo ermali dhe je ne rregull.

ala

Forumium praecox

ermal,shkarkova kte te dyten.
eshte ok. flm

po tani cte bejme ato code se smarr vesh fare nga kjo pune?

ermali86

Primus registratum

meri popins te dergova me pm te gjitha procedurat megjithate kij parasysh edhe ato qe te thashe. Si fillim mund te kesh gabuar ti ne extract. Nese filmi nuk ishte me pjese dhe i duhej bere extract atehere shiko se mund edhe te kete probleme
vete filmi. Domethene personi qe e ka bere nuk i ka vene audio. Per nje gje te siguroj. Qe Mega codecs pack eshte me i kompletuari dhe eshte e sigurte qe e ka problemin filmi nese nuk jep audio as me ato.

ala

Forumium praecox

ju faleminderit te gjitheve per gadishmerine per tme ndihmuar.U zgjidh problemi.

Thank You all