e ka kopjuar njeri kodin e "uindouz"

109UV

Primus registratum
e ka kopjuar njeri kodin e "uindouz"

nqs ndonjeri e ka kopjuar kodin, mbase e ve ne ndonje ftp. une kam marre nja 5 arkiva, po asnjera nuk funksionon.

koperton

Primus registratum
Re: e ka kopjuar njeri kodin e "uindouz"

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] nqs ndonjeri e ka kopjuar kodin, mbase e ve ne ndonje ftp. une kam marre nja 5 arkiva, po asnjera nuk funksionon. [/qb]
Jane 600Mb te kopjuara nga 20Gb total. Me thuaj mua ku jane arkivat so I can download them. I would love to have them.

GuJack20

Primus registratum

Une kam pare ne Web .zip file prej 203.85 MB. Nuk e kam mare akoma qe ta shof.

Admirali

Primus registratum

ludwig, behet llafi per sistemin operativ Windows te Microsoft. Eshte vjedhur nje pjese e kodit te OS te ri qe do te dale nga 2005. Vjedhja e kodit len rruge per manipulime sipas qejfit dhe per shkaterrim te sistemit. Prandaj ka kaq shume e duan nje kod te tille, nmq te "hedhin ne ere" Microsoft ( jo se nuk e meriton).

ladio

Primus registratum

Po e ka marre njeri kete kodin na beni ndonje ze se jam kurioz ta shoh /pf/images/graemlins/laugh.gif

cheers

Tetovari

Primus registratum

Hi
jame duke shkarkuar nga nje USA man por lidhja nuk eshte aq e forte po zgjat maspaku edhe disa ore mvaret nese ai shkymb Kompjutrin atehere duhet pritur.
jane disa pjese te vogla tek kjo webfaqe http://mjt.nysv.org/w2k_greps/

GuJack20

Primus registratum

Got it.

nje .zip file ekzaktesisht : 213.748.207 byte
me 28782 file ne brendesi.

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GuJack20:
[qb] Got it.

nje .zip file ekzaktesisht : 213.748.207 byte
me 28782 file ne brendesi. [/qb]
Si i behet halli qe ta kemi dhe ne te tjeret?

ludwig

Primus registratum

interesante puna

nqs dikush ka ndonje link mos te ket turp ta postoj.

megjithse eshte pune dreqi kjo se per 10 min ke 2 jeep te dera e shpise. po nejse thuaj...

shendet

GuJack20

Primus registratum

Ktu ke shpia ime duhet meverte Jeep nga balta qe na ka rrethuar, por s'ma pret menja se do lodhen deri te une.

Kerkoni tek DC

109UV

Primus registratum

thanks for nothing!

nqs dikush ka nje server ftp, ua bej une upload.

koperton

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ludwig:
[qb]
megjithse eshte pune dreqi kjo se per 10 min ke 2 jeep te dera e shpise. po nejse thuaj...
[/qb]
Kane filluar copyright protection law ne Shqiperi? If I am not mistaken.
THis is good. State is getting shape

Tetovari

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kopperton:
[qb]
Fillimisht postuar nga ludwig:
[qb]
[/qb]
Kane filluar copyright protection law ne Shqiperi? If I am not mistaken.
THis is good. State is getting shape [/qb]
Dote ishte mire mos te perdorni Fjale Sllave thanks!

ÇFARE COPYRIGHT FOLISH MORE::::::

Tetovari

Primus registratum

pershendetje

tregoni nese dikush e ka shkarkuar.
une shkarkova nga KaaZ.... por vetem PLEHUR MBETURINA.

ludwig

Primus registratum

ne shqiperi nuk e di, po ketej nga veriu i evropes kan ca kohe qe zbatojne copyright. :cry: :smash:

pervec asaj menures se ftp server nuk ka ndojne menyre tjeter per ta marre?

shendet

koperton

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tetovari:
Dote ishte mire mos te perdorni Fjale Sllave
Do te ishte mire qe ti te mos ofendoheshe. E lexova serbisht po e shkruaj serbisht.

Jemi tek tema teknike. E di ti qe patenta e gjenerimit te rrymes AC eshte e serbit Nikola Tesla. Patenta ka skaduar por akoma sot me motor/tubine gjenerohet rryma AC. Ka menyra plot & deri me sot kjo eshte menyra me efikase. Serbi Tesla ndertoi hidrocentralin e pare ne bote. Centralet atomike me motora/turbina punojne.

Kur ti perdor rrymen AC shkruan duke me thene mua mos shkruaj firmen te krijuar bukur ne menyre inteligjente nga nje serb si firma nen profilin tim perse e ndez kompjuterin pastaj?

Te behet mesim per ty se ndryshe nga ty une vleresoj punen e tyre & urrej per cfare jane me ne shqiptaret. Vere veth ne vesh kete. Ti qe mund te dish serbo-kroatisht e shikon sa e goditur eshte fjalia.

Te urrejme ate qe duhet urryer. Ndryshe quhet idiotizem qe ka lene mbrapa shqiptaret. Shto dhe 500 vjet ne madheshtine e Turqise na ka vajtur dopio neve.

GuJack20

Primus registratum

Mendoj se ky diskutim duhet kthyer ne rrugen e meparshme. Kopperton mendoj se ky mllef eshte i pajustifikuar.

Arshiven qe thashe e kam shkarkuar nga DC++. Ne çdo hub qe kam hyre kam pare qe e kane. Nuk di se si mund t'jua jap. E mora sa per kuriozitet dhe tani nuk kam per çfare ta dua.

Pershendetje.

koperton

Primus registratum

GuJack nuk eshte faji im. Nuk kerceva une i pari ne fushe si kaposh. Nuk mund te duroj te me keshilloje "ne menyre miqesore" nje tjeter kur qellimin e ka per tjeter gje. Bera krahasimin e goditur "Rryme AC vs. Fjalia ne firmen time"
Tetovari duhet te dije serbo-kroatisht. E lexon por nuk i pelqen sepse eshte thene serbisht. Do filloje te mos perdore rrymen AC tani?
Cfare i eshte ndryshuar rrymes AC qe kur e nxorri Tesla? Asnje gje. Cfare duhet te i ndyshoj une fjalise ne firme? Bukurine e kane te dyja si i kane bere autoret. Fundja jane serbe! Te dyja vlejne. Pa vlere eshte ajo qe me thote ai.

GuJack mbylle kete teme se shqiptaret jane pak psikopate do ngjaje si ofendim mire "naive ne arsyetim" do jete me bukur.

nje informacion: Pjesa e Tokes midis Mantelit & Crust shtreses shkembore te tokes quhet "Moho Discontinuity" per nder te punes voluminoze te Andrija Mohorovic nje sizmologu serb. Ishte serbi Tesla i pari qe shpiku aparatet e sizmologjise per te matur Richter Scale me precizion.