Dy-nenshtetesia!

enkela

Primus registratum
Dy-nenshtetesia!

Kam nje pyetje per ju te gjithe!

E zeme se nje person ka mundesi te marre shtetesine amerikane por nuk do te dorezoj shtetesine shqipetare dhe ne te njejten kohe ka nevoje per nje pashaporte te re shqipetare. Si i behet?

A ka mundesi qe thjesht te shkoje ne rajonin e policise ne Shqiperi dhe te nxjerre pashaporten pa thene se ka nenshtetesi tjeter? Apo eshte e nevojshem qe te deklarosh shtetesine tjeter? A ben te genjesh dhe a ka mundesi qe policia shqipetare te te kapi ne flagrance?
Nese hodha mundesine e te genjeturit thjesht e bera nga patriotizmi sepse dua qe te mos e humbas nenshtetesine shqipetare.

Ndihma juaj vleresohet shume!
Faleminderit!
Enkela

enkela

Primus registratum
Re: Dy-nenshtetesia!

Look, thanks for not answering. Your nonresponsivness has not been appreciated at all. :smash:

iliriano

Primus registratum

enkela do beje mire te informoheshe ne amasaden shqiptare aty ky jeton.. :thumbsup:

edda

Primus registratum

Mesa di une ne Itali funksionon keshtu: nese une kerkoj nenshtetesine italiane atehere duhet te heq dore nga ajo shqiptare, por nese une martohem me nje italian kam te drejte ti mbaj te dyja. Gjithashtu nese une pasi kam marre nenshtetesine italiane martohem me nje shqiptar jo vetem ai ka te drejte ti mbaje te dyja por edhe une mund te kerkoj edhe nenshtetesine shqiptare (me duket se eshte keshtu por s'jam shume e sigurte po iki te :book: ).

enkela

Primus registratum

E kisha fjalen me shume per nenshtetesin e amerikane. Megjithate ideja e dhene me siper per te kontaktuar ambasaden shqiptare ne amerike ishte shume e vlefshme. Thanks you all!

iliriano

Primus registratum

ok enkela te uroj qe tia dalesh mbane por amanet pashaporten shqiptare te na i ruash si syte e ballit.. :thumbsup:

albscutar

Primus registratum

Une kam dy nenshtetesi shqiptaren dhe anglezen,po nuk kam pasur ndonje problem deri tani, ndoshta ngaqe ne pashaporten angleze e kam vendlindjen prishtina .
Por nuk kam pasur asnje kerkere nga autoritetet britanike per te terhequr nenshtetesine e meparshme.

enton

Primus registratum

Nuk ka poblem. Nqs ti merr neshtetesine amerikane dhe ke aktualisht ate shqiptare ska asnje problem.Te pakten mua sme ka ndodh ndonje rast.

DEVIL-girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb] Une kam dy nenshtetesi shqiptaren dhe anglezen,po nuk kam pasur ndonje problem deri tani, ndoshta ngaqe ne pashaporten angleze e kam vendlindjen prishtina .
Por nuk kam pasur asnje kerkere nga autoritetet britanike per te terhequr nenshtetesine e meparshme. [/qb]
Albscutar, mendon se keta mund ti bien ne ere qe ti ke dhe nenshtetesine Shqiptare?
Te them te drejten kjo gje me shqeteson mua qe jam ne te njejten situate si ty.