Do te bashkohet Shqiperia!?

Trim Shqiponja

Primus registratum
Do te bashkohet Shqiperia!?

Dote bashkohet Shqiperia o ju Shqiptar nga Shqiperia!Un jam nga Maqedonia(Kumanovë).Dua te bashkohet Shqiperia!

B

briiigi

Guest
Re: Do te bashkohet Shqiperia!?

Ne qofte se e duan te gjithe athere dhe mund te bashkohet. Por fryma politike e momentit nuk me duket shume favorizuese per bashkim te shpejte te trojeve Shqiptare ne nje shtet te vetem.

bengu

Primus registratum

Tema ekziston ne te pakten 2 vende tjera. Propozoj mbylljen e saj.

*Plisi*

Primus registratum

shqiperiaeribashkuarINDEX.gif

shiko ne www.shqiperiaebashkuar.com

www.aksh.org

McByrek

Primus registratum

Ndersa une propozoj qe tema te tilla jo vetem qe te mos mbyllen, por te inkurajohet sa me shume hapja dhe shtimi i tyre.
Nese duam ta bashkojme Shqiperine kete duhet te fillojme ta bejme qe ketu ne boten virtuale. AF ne nje fare menyre eshte nje si tip Shqiperie e bashkuar, apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif
GJithcka qe sot eshte reale ka qene dikur nje enderr. Endrra ka qene fetusi i asaj cka shohim sot. Ne qofte keshtu, atehere: I HAVE A DREAM: United Albania.

PS. Pershendetje Plis.

gurax

Pan ignoramus

Sa e trishtueshme aq dhe e vertete, shqiptaret aq sa jane aktualisht dhe kane veshtiresi ne dialog midis njeri tjetrit... Nuk e kuptoj se ku eshte baza e idese "ne u bashkuam" nese marrim parasysh rrjedhen historike te vete Shqiperise, tere tatepjetat dhe te perpjetat per arsye nga me te cuditshmet. Nje enderr si kjo per te cilen flasin shqiptaret jashte trojeve zyrtare te Shqiperise ndoshta eshte me vend te permendet se ne Shqiperi ka dhe nga ata qe mendojne per ndarjen e Shqiperise ne "municipata", nga Vermoshi ne Lezhe, nga Lezha ne Elbasan dhe nga Elbasani ne Sarande.
Te biesh dakort per dicka te tille mua s'me duket se zgjidhet nga nje preference e shkruar ne forum.

-------------------
"When God created sunrise, He was trying to copy your smile."

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga McByrek:
[qb] Ndersa une propozoj qe tema te tilla jo vetem qe te mos mbyllen, por te inkurajohet sa me shume hapja dhe shtimi i tyre.
[/qb]
McByrek, kur them tema te mbyllet nuk e them ne kuptimin qe me pengon ajo, po sidoqofte duhet te ekzistoje njefare rendi ketu, rreth hapjes se temave. Mendoj se me efektive do te ishte nje teme e cila do te ishte ne faqen kryesore te AF se sa 20 tema tjera te futura neper skaje te forumit. Numri i temave nuk con ne nje diskutim frytdhenes, ate e bejne diskutuesit (dhe adminet ne kete rast).

Gjitha te mirat!

Guest

hajde luajm pak temash hapu mbyllu /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe ate qe shqiperia do bashkohet ajo dihet qe PO .

olsen7

Primus registratum

ajo as nuk diskutohet ,padyshim qe po.te bashkuar e luftojme armikun sic thote dhe himni.sic e dini une jam nga shqiperia dhe kosovaret dhe shqiptaret e maqedonise jane vellezerit tane ,keshtu qe si mund ta ndash vellain nga familja ti ,s'ka kuptim.ket frike ka jo vetem serbi por edhe greku qe shqiperia te behet ashtu sic ka qene se ajo na ben ne fuqi ne ballkan dhe tete milione shqiptare jane sa tetedhjete milione serbe dhe greke bashke.
~edituar~