Do perdornit @facebook.com

Do perdornit nje adrese @facebook.com me shume se emailet e tjera?

• Po, eshte me thjesht te lidhesh me nje email ne @facebook.com

Votes: 1 6.3%
  • Nuk e shoh te nevojshme.

Votes: 15 93.8%

• Total voters
    16

Al-Punk

Still here
Facebook po nxjerr nje sistem te ri emaili nen @facebook.com, jam kurioz a do perdornit nje email nen facebook kur te dale apo do perdornit emailet e vjetra?

ValmirM

Webmaster
Une votova per jo, jam perdorues i GMail dhe nuk e shoh te arsyeshme qe te kaloj tek facebook!

egzonche

Primus registratum
Dua vetem ta shoh dhe testoj, por nuk mendoj se do perdori ndonjehere e-mail @facebook.com apo @fb.com ..

MrDen

Primus registratum
Do e testoj dhe do e hap qe ta kem, por ma merr mendja se sdo e perdori shume ... Gmail me duket i pakapshem !

Megg

Carpe Diem
Nuk me duket e nevojshme editimi i nje emaili te ri ,,,,gjithsesi do e bejme prove ate ashtu si yahoo,hotmail dhe G-mail....

gurax

Pan ignoramus
Jo. Personalisht mendoj qe facebook eshte shume 'pushtues' edhe sic eshte, perfshire dhe ketu ne forum me opsionin Hyr ne Forum nepermjet Facebook.Nje opsion i tille ka filluar shfaqet ne shume e shume faqe neper internet. Facebook ne menyre te heshtur vezhgon kudo dhe mua kjo gje s'me pelqen.

Nese ka dikush nga ju qe e mendon kete gje ne te njejten menyre, nje metode e thjeshte minimale per te ndaluar informacionet e ndryshme personale qe te 'rrjedhin' drejt Facebook ne kete forme, me Notepad mund te hapin skedarin:

C:\windows\system32\drives\etc\hosts

dhe brenda tij te shtojne keta rreshta si me poshte:

1.1.1.1 facebook.com
1.1.1.1 www.facebook.com
1.1.1.1 login.facebook.com

Hank

Valoris scriptorum
Facebook fillon me e-mailat

16.01.2011, ora 16:01
facebook-mesazhet.jpg

Facebook Messages

Facebook sot u ka dërguar një numri të caktuar të antarëve një mesazh ku i fton ata për përdorimin e Facebook Messages, shërbimit të ri i cili mundëson krijimin e e-mailit personal në këtë rrjet social, dhe shumë më shumë se kaq.

Sipas njoftimit, bëhet fjalë për përbërjen e re të porosive elektronike në Facebook, në të cilën secili përdorues do ta ketë adresën e tij personale, ndërsa thuhet gjithashtu fakti se ky shërbim e-maili do të jetë më ndryshe se sa emaili i zakonshëm. Risia kryesore e këtij shërbimi do të jetë dërgimi i e-maileve pa rubrikën "Subject".

Nëse juve nuk ju ka ardhur një porosi e këtillë, atëherë atëherë këtë mund ta kërkoni në http://www.facebook.com/about/messages/. (albeu.com)