divjaka.hapesira.com

a1

Primus registratum
Re: divjaka.hapesira.com

po mire o njerez asnjeri nuk po shikon njehere kete faqe dhe te na japi ndonje mendim...
hajde bye

anny

Primus registratum

e pash una.mos u merzit ti.mire ishte faqja po kur e hap te duket pak e zbehte ndoshta te ndryshonit dicka ne njyra apo ne fotografi ,uk e di se uk jam edhe shume eksperte une ne keto ane
mgjth me pelqeu

a1

Primus registratum

pak rendesi ka , rendesi ka qe e dhe mendimin tende ..do mundohemi ta rregullojme,, faleminderit :thumbsup:

jawa22

Primus registratum

e mire bravo...po e shikoj dhe ma merr mendja se e ke bere me WebPageMaker.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jawa22:
[qb] e mire bravo...po e shikoj dhe ma merr mendja se e ke bere me WebPageMaker. [/qb]
Hoqe keq ta shofesh nga source? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Code:
<meta name="generator" content="Web Page Maker">

a1

Primus registratum

:lol: :lol: xhaxhi eli :smash: :lol: :lol:

hajde mos e vrisni mendjen se me e mire do behet :lol:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Nuk e kisha me sitin jo /pf/images/graemlins/smile.gif po shprehja e atij "ma merr mendja" /pf/images/graemlins/tongue.gif

a1

Primus registratum

e kuptova e kuptova , shaka bera :lol:

tja kaloni mire :wave:

jawa22

Primus registratum

yo xhaxhi eli shum i mencur je!!! PO PSE DO RRI UNE TE SHIKOJ SOURCE CODE SI TI.UNE E PASHE NGA BANNERI SE ESHTE EDHE NE WPM DHE NUK E HARXHOJ KOHEN KOT SI TI DUKE PARE SOURCE CODE.

a1

Primus registratum

o jawa22 ketu e gjete per tu zene ti shoku......... ne www.divjake.com/forum jam une admin e dini ju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajde bye dhe te rroje albforumi :rockband:

katina

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve

Doja te uroja a1 per forumin www.divjake.com dhe me pelqen jasht mase. Jo vetem temat qe jane shume terheqse por dhe anetaret i kemi nga me te miret. Ju ftoj qe te vini dhe ta shijoni pak shoqerine tone.

Me shume respekt goca_e_urte ose Chikita_Bonita sic me nihni ne ca forume te tjera.

Urime a1 Divjake forum eshte njesh fare

Pacim