Disa gabime ne forum!

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit
Disa gabime ne forum!

Pershendetje! Jan disa gjera jo shume te rendesishme por qe i japin pak bukuri forumit dhe interes..
1. Image ne post nuk dalin sipas menyres qe i shtoj une te pakten

2. Kur dikush mundohet te Editoj postimin e vet shfaqet ky mesazh (This post can no longer be edited because the maximum edit time has expired.)
3. Nje user kur eshte Moderator ne nje teme pse nuk mbyll dot nje Topic ? (Nuk edi nqs kshu eshte i ndertuat Forumi apo eshte ndonje gabim)
Shpresoj te merren parasysh keto gjera. Flm

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit
Re: Disa gabime ne forum!

4. Akoma vazhdojn te ket Moderator, Admin qe kan shume kohe pa u aktivizuar ne forum eshte gje e mire ti behet nje kontroll listes..Sygjerimi im..

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit

Ka ndermend njeri te kthej pergjigje nga Adminat ?
smile.gif

Al-Punk

Still here

Disa Moderatore po hiqen dhe do i shohim te gjithe avash.
Problemi me imazhet duhet te jete rregulluar nderkohe do shoh dhe problemin e editimit te postimeve personale

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit

E vertet problemi i imazheve eshte rregulluar, problemi me Editimin akoma jo..
smile.gif

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit

Akoma jo Mandi me nxjerr kete mesazh..
Kjo me del ne te gjith postimet :S

UBB Message
This post can no longer be edited because the maximum edit time has expired.

Please click back to return to the previous page.

MeKaNiKu

Forumium maestatis
po ju vet i keni vendos re si admina dhe sopa koti kshu qe bej nje organizim te mire dhe futjani nje pastrim te gjitheve

Al-Punk

Still here
Kishte nje gabim me nje Plugin qe perdorte nje API te vjeter te Twitter qe nxirrte nje dritare errori ne postimet e reja. Plugini eshte caktivizuar dhe forumi duhet te funksionoje ne rregull.

KoRn

Forumium praecox
o cuna shikoni dhe cometchat se ne tel nuk haper del qe nuk ekziston ne kte directory

Artin

Papirus rex
Nuk dija ku të shkruaja dhe për të mos hapur një temë të re, po shkruaj këtu. Unë s'jam shumë kohë tek ky forum dhe jam i paqartë se cilët janë moderatorët nëpër forume.
A ka ndonjë listë ku mund të shohim se cilët janë moderatorë dhe në cilat nënforume?
Pse e them këtë? Se kur kam ndonjë problem nëpër tema, nuk di se kujt t'i shkruaj.
Deri më tani për çdo problem që kam pasur, i kam shkruar Gurax-it, mirëpo nuk dua ta bezdis gjithnjë e t'i shkruaj vetëm atij.
Për shembull, tani kam një problem tek forumi fotografik dhe nuk di se kujt t'i shkruaj.

Diçka tjetër që kam vënë re, është se disa moderatorë i kanë profilet të mbyllura. Jam matur t'u shkruaj disave, por nuk kam mundur, se i kanë profilet të mbyllura. Ndërkohë moderatorë të tjerë nuk janë fare aktivë në forum, gjë që nuk më duket e rregullt.

Sidoqoftë, për pjesën e dytë e dinë vetë administratorët, po për pjesën e parë, mendoj se e meritoj një sqarim.
Nëse dikush më sqaron se cilët janë moderatorë dhe si mund të komunikoj me ta, do t'i jem mirënjohës.. :)

Last edited:

Mystique

Larg
Pershendetje Artin!
Me sa jam ne dijeni nje liste e tille nuk ekziston. Dhe me te vertete duhet nje .
Profili nuk eshte e vetmja menyre komunikimi me moderatoret,ekziston dhe opsioni i mesazheve :)
A mund ta di se cfare problemi ke tek forumi fotografik?
Megjithese me ne shume ne ndihme mund te te vij @Al-Punk ,@Dreamer (pervec Gurax gjithashtu qe ke permendur).

Artin

Papirus rex
Mirëmbrëma, Mystique!
Nëse e ke profilin të mbyllur, nuk është e mundur të dërgohen as mesazhe. U përpoqa tani të të dërgoja ty një mesazh, por thotë që nuk është e mundur...

Problemi që kam është ky:
Anëtari Passion-Al postoi disa foto tek tema ime "Albumi im fotografik". Me sa kuptova ai nuk e dinte, mendoi se ishte temë ku mund të postojnë foto të gjithë. I shkrova një mesazh dhe më tha se nuk e dinte, e më tha që të kërkoja të fshiheshin. Por mua nuk më duket e drejtë që të fshihen, le të zhvendosen tek tema tjetër "Fotografi nga duart tona" atje ku postojnë të gjithë.

Unë kam dëshirë që të kem një temë timen, në mënyrë që fotot t'i kem të përmbledhura. Nuk besoj që kërkoj shumë.. :)

Last edited:

Mystique

Larg
Nuk ka asgje te keqe ne ate qe kerkon,per ne te tjeret ekziston nje teme 'Fotografi nga duart tona' , vetem nese ndokush ka deshire te hedh fotot dhe te ket nje album fotografik te veten ne forum shume fare lehte mund te hap nje tjeter te veten.
Fotot e tjera qe nuk ishin te shkrepura nga ty u hodhen ne temen 'Fotografi nga duart tona' ,nese i ka shpetuar ndonje syrit tim me thuaj qe ta zhvendos.