Digital Eagle Club

tmerri

Primus registratum
Digital Eagle Club

Pershendetje,

DEC eshte nje klub studentesh te apasionuar pas informatikes dhe internetit.
Ne kemi nje deshire qe per nje kohe te shkurter te bejm nje sit web me artikuj,guida... te ndryshem te shkruar nga vete ne apo perkthyer nga revista e site te njohur.

Keto artikuj do te jen per pjese te ndryshme te informatikes. Do te perpiqemi te japim me te rejat e sistemeve operative, arkitekturen e kompjutereve internetin dhe gjera te tjera.

Do te perpiqemi te japim dhe lajme per programe te reja qe dalin. Ketu behet fjale per programe aplikativ. Shpresojme qe dhe kto do te jen nje dit ne gjuhen e bukur shqipe.
Artikuj te tjere do te kete mbi gjuhet kryesore te programimit, C/C++, Delphi, Java etj. etj. Kuptohet qe ne jemi aspirant programator dhe artikujt apo guidat do te jene per aspirant programator.

Nese ju e shihni veten qe mund te jepni dicka te re per kete sit, ju lutem te antarsoheni tek ky grup ne adresen :
http://groups.msn.com/digitaleagleclub/

Faleminderit !

blackpimp

Primus registratum
Re: Digital Eagle Club

tingellon si ide e bukur, shpresoj te keni sukses !!
Mirpo do kishit mundur juve ta regjistroni nje domain .com apo ndonje tjeter ngase keshtu eshte teper i gjate.. nese jo ather bejeni .tk se paku..

tung tung..

ju pershendes

tmerri

Primus registratum

Peshendetje Mr.Perfect eshte me te vertete ide e mire ajo e jotja qe te rregjistrojme nje domain pak me te shkurte dhe kjo eshte gje qe e kemi bere adresa e re eshte www.digitaleagle.tk .
Por shkrimi im nuk kishte vetem nje ide rklame per DEC dhe veprimtarine e saj por ishte nje shkrim me ane te se cilit ne kerkojme bashkepunetor te tjere qe puna jone te behet sa me e larmishme dhe e bukur.
Tung..

blackpimp

Primus registratum

Te kuptoj

Une per vete punoj ne shume, jam webdesigner etj etj.. mirpo nuk kam kohe qe t'ju ndihmoje edhe ne keto lami ngase jam mjaft i zene tani per tani me shume projekte.

Mirpo nese keni nevoj per Graphix Designer ather do t'ju ndihmoja me gjithe qejf.

Te pershendes...

tmerri

Primus registratum

faleminderit Mr. Perfect per ndihemn e ofruar tani per tani nuk kemi ndonje nevoje urgjennte nese do te kemi do te flasim perseri.
Gjithashtu desha te te uroja ne punen tende dhe te te thoja se kur te jesh me i lire jei mirpritur ne DEC.

Guest

Hey po beji dicka me front page te pakten

blackpimp

Primus registratum

tmerri, te faleminderit, do ta kem parasysh gjithsesi !!!

Ndersa ti Gjeneral, mua me thua ?

Une per vete e urrej front page, punoj ne dreamweaver me shume...

P.S. tmerri, pse nuk perdorni ndonje template te gatshme sa per fillim ? do te ishte me mire, pastaj kur ta behet gati dizajni i ri do ta vendosni ate.

tmerri

Primus registratum

Eshte e vertete qe si per fillim mund te marrim ndonje gje te gatshme por pani per tani gjeja me te cilen po merrremi nuk eshte siti por gjietja dhe pergatitja e materialit se pa material siti nuk duhet gje.
peshendetje !

Guest

Mr.Perfect i thashe tmerrit per front page /pf/images/graemlins/wink.gif se ti je OK.faqja e tmerit ishte ne MSN /pf/images/graemlins/frown.gif

tmerri

Primus registratum

Gjeneral faleminderit per sygjerimin. Une desha te bej nje saktesim faqja ne MSN nuk eshte faqja zyrtare e DEC por eshte nje faqe e brendshme e shoqates faqja zytrare eshte nje tjeter www.digitaleagle.tk (faqe nwe perpunim e siper)
Si dhe desha te rithoja qe me ane te kesaj teme ne kerkojme bashkepunetore.

Guest

hey lal ne e kemi ngritur nje Albanian Webmasters Union po deshet mire se te vini

tmerri

Primus registratum

O Gjeneral po ti psenuk ke thene ka here per kete grupin tuajse kishim patur mundesi qe te futeshim te gjithene ne grupin tuaj dhe i kishim hequr vetes mjaft mund per te bere vetem kete qe kemi bere deri tani. Sikur qe te ishim te gjithe se bashku do te ishte nje gje e bukur.
p.s do teme pelqentete shoh sitintuajpor nuk po di me e gjete......

shtanji

Primus registratum

Pershendetje,
un jam nje antar tjeter i DEC...
po perpiqem te them mendimin tim ne sa me pak rreshta.
po te kerkosh me goolge per faqe ne shqip te dalin shume. e kjo esht e mire. edhe web-designer ka plot shqiptar qe edhe kjo esht e mire.
por puna esht se keto njerez punojne te ndare nga njeri tjetri dhe materialet, kur jane, jan te copezuar. pastaj nje problem tjeter, me ca kam vrejt un, esht pjesmarrja e vogel ne mbajtjen e sajtit.
ne po perpiqena me ba nje gja qe mund ti qendrojn kohes. se shpejti mendojm te kemi gati dicka. por na duhen me shum njerz. kerkojme te bashkohena. gjtihsesi hedheni vazhdimisht nje sy sajtit se ndoshta do te ofroje ndonje gje te re.

per gjeneralin...
e shikova faqen tuaj dhe me behet qefi. mendoj se mund te gjejme menyre bashkepunimi. me trego ti.

per Mr. perfekt
meqe na ofrove ndihme, ke ndonje layat te bukur qe perdor ne dw dhe nuk te duhet qe te na dhurosh.
faleminderit

blackpimp

Primus registratum

Pershendejte te gjitheve...

shtanji pajtohem me ate qe thua ti dhe e kuptoj shume mire idene e projektit tuaj ngase na e ka spjeguar bukur mire edhe tmerri njekohesisht.

Tani ju po te kerkonit me heret ne forum do te dinit se nje projekt i tille qfare deshironi ta realizoni juve tashme egziston..

pra e kam fjalen per ALBANIAN WEBMASTERS UNION ose shkurt AWU.. projekt ky qe udhehiqet nga une dhe Gjenerali mirpo ne te ka edhe shume antare tjere, webmaster, dizajner, koder etj...

Sajti yne eshte ne pregaditjet e fundit dhe do te publikohet se shpejti... po deshet ejani te gjithe grupi the futuni tek ne dhe e vazhdojme te gjithe kete pune se bashku.. mirpo po deshet te vazhdonit ate qe ke filluar nuk ka problem, kjo nuk do te thote qe ne do jemi rival por te kunderten.. do te bashkpunojme sa me shume..

ndersa per layot qe me kerkove, do te shiqoj ne datoteken time po kam ndonje qe do t'ju pershtatej, mirpo edhe nese nuk kam mos u brengos se do e bej nje ose do e gjej ndonje...

Ju pershendes,
Mr. Perfect

shtanji

Primus registratum

pershendetje,
te them te drejten me duhet te mendohem per ftesen tuaj.
megjithse duhet qe dhe ti te pranosh dicka. me sa mora vesh e ke fjalen per www.albculture.tk qe esht siti zyrtar i awu.
un e shikova me vemendje at sitin, dhe te them te drejten nuk me bind fort. dhe qe te jem me i besueshem po them pse nuk me pelqen.
e para aty ka gjithsejt 17 faqe html. dhe i gjith siti esht pak me shum 507kb.
pastaj ne mos gabohem ju e keni daten e formimit ne prill te 2003. ndoshta duhet te presim dhe pak per te pare me te vertet aftesit tuaja.
e gjithsesi ba me u ba dhe dec dhe awu do kishte ken shum ma mire per te tan perdorusit shqiptar.
gjith te mirat

www.labeat.tk

Guest

jo jo cuna gaboheni!
www.albculture.tk nuk eshte faqja zyrtare.Ate e kam bere une kot duke u tallur se skisha cfare te beja.Ne po mendojme te bejme nje faqe me service hosti,domain,software edhe gjithcka prandaj kerkojme ndihme! te interesuarit te kontaktojne ne albaunion@yahoo.com

shtanji

Primus registratum

edhe nje her un
me vjen keq qe kisha ngaterruar sitin tuaj. nese gjera qe ndodhin.

tetovari faleminderit per mendimin qe te heq scriptet por ne fakt faqja ne server nuk ka asnje skript, por esht sherbimi i dhim-shem i lycos qe te shton ca banner e ca popup...
po perpiqemi te gjejm nje tjeter
faleminderit gjithsesi