DIAPAZONI IM (Konceptim irreal mbi vetveten edhe boten qe na rrethon)

Durrsaku_King

Forumium praecox
DIAPAZONI IM (Konceptim irreal mbi vetveten edhe boten qe na rrethon)

Mirmbrema te dashur lexuesit me mij te ndrohte... duke ju uruar qe te jeni mire qe edhe ajo... ah kordelja.. se spo ja gjeja emrit te jete ftohur ose te kete peruar ndonje aksident qe mos te na i mbylli me temat qe me aq shume deshire i hapim une do te doja tju thoja dy gjera te vogla per diapazonin tim...
Para shume vitesh isha edhe une nje djale i vogel si gjithe te tjeret me deshira me endrra edhe me llastiqe se i kisha nje pale llastiqe edhe gjuja harabelat edhe gjithmone enderroja diapazonin tim une... por ne konceptin tim te vogel diapazoni nuk shfaqej aq i mbushur e plote me gjeresine e tij te pafund por ishte i thjeshte e i kuptueshem... une ate e mbaja gjithmone me vete por kur veja ne shkolle nuk ja tregoja shokeve... ne fillim kur ishte i vogel, por nje dite vija re sesi diapazoni ishte rritur disi... atehere une pyeta veten nese ishte me mire qe ta lija ne shtepi se aq i rende sa ishte bere nuk e mbaja dot me vete plus qe as poshte bankes nuk e nxinte me... kjo ishte gjithcka thjesh nga ana formale pasi kur takova nje here profesorin e fizikes kishte nje kase te vogel druri me nje hekur ne forme U-je te ngulur aty. -Cfare eshte kjo i thashe une atij! -Ky eshte nje diapazon- me tha.. Sa u cudita une nga diapazoni i profesorit gjitha ai profesor aq i madh kishte nje diapazon aq te vogel qe tingellinte me nje zhurme te cuditshme... Une fillova te ndjeja nje tronditje te cuditshme brenda meje... mos valle thashe me vete do te me perkulet edhe mua ashtu diapazoni im i madh e te mari ate forme te cuditshme apo profesori e ka vet natyralisht ate diapazonin ashtu te cuditshem... por me kalimin e viteve diapazoni im u zgjat e u gjerua dhe derisa kordelja nuk do ma pengoje do vazhdoje ai te rritet e te rritet pafundesisht... ju flm per vemendien te dashur amatore te diapazonin edhe shihemi ne temat e ardhshme...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: DIAPAZONI IM (Konceptim irreal mbi vetveten edhe boten qe na rrethon)

E c'jam une o Durrsaku...king, asgje me shume se nje shoshe per diellin tend /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Durrsaku -king.... dy rreshta anash kemi qene ne ore te fizikes. Me paska shpetu ai diapazoni yt pa pare , po te pakten po filloj ta njoh ketu... /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

Paper Moon

Dursaku_king eshte verte per te ardhur keq kur mendon se ca here te mbyshet mendja se bota ku jetojme ka nje te ardhme te ndritur, pastaj para vjen nje 'diapazon' dhe te vjen ti bish kokes me grushta... :devil:

eM

pS. Kordele une te kam dit goce te mire ty! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Bota jote qenka vertet e madhe, derisa permban kordelen!
Sa keq qe eshte vetem konceptim ireal!

alinos

Forumium maestatis
Re: DIAPAZONI IM (Konceptim irreal mbi vetveten ed

posiiiiiiiiiiii,
edhe me gishtat lart madje!!!