Dhelpra mes jush

personazh

Valoris scriptorum
Re: Dhelpra mes jush

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]gocat e bukra ngacmojne vetem cunat e bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

[/qb]
apapapa me raft i pik si i thote gjonat me stil si i thote....gjyonf se s'kane shume mundesi takimi kto gocat e bukra me çunat e bukur,shume gjynof /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]gocat e bukra ngacmojne vetem cunat e bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

[/qb]
apapapa me raft i pik si i thote gjonat me stil si i thote....gjyonf se s'kane shume mundesi takimi kto gocat e bukra me çunat e bukur,shume gjynof /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me ler te qete ne dhimbjen time, o nazhuku! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

sa here t'kam thone qe yoga nuk praktikohet neper vrima se te dhembin gjymtyret....
u bo chit-chat ktu....postimet pas meje le ti editojne po qene jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

hahahha onazho ketu qekan sul kollovaret me koke mrena.te shkretet dune me qeru plonc ne forum.

nejse une sot shkrujta e nuk shkruj mo

dhelpra

Primus registratum

qyqja moj nane car boht ktu mo prit ti bi dhelpra rreth e qark njehere e ta zbuloj gjahun e mire,se jo per nje gje por kam nuhatje te mire une .ciao :rockband: :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif

dhelpra

Primus registratum

pershendetje unicorm ku je bre shpirt se me mori malli car behet anej kaj lagja tjeter rremuje hesapi ee ciao e gjume te embel /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

gjume te embel befsh dhelper...
se ktu tek un o heret akoma...lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
lagjia tjeter ka ra urt..spara nihen

olti_9-kobra

Primus registratum

/pf/images/graemlins/tongue.gif O DHELPRE KU JE TI SE NA HOQE PETLLEN FARE.E DI KAM NJA DHJETE VJET QE NUK PO E GJEJ SE KUSH ESHTE BURRI I DHELPRES.TE LUTEM ME NDIHMO SE DO TE JEM MIRNJOHES,HAJT MOS E LESHO VETEN SE NA DUHESH PER BALOTAZH.NGA OLTI_9-KOBRA.

dhelpra

Primus registratum

qyqja none qe 9 vjece ma ke gjetur burrin muaaaaa uaaaaaaaaaaaaaa olti po ti mo qyravec harrove qe i bie maces me luge mo e te shkonin qyret neper faqe te beheshin faqet korre prej qyreve .akoma se kam gjetur gjahun tim une po sillem verdalle por sme ka zene syri asnji.#
mbetsh me shnet olti e kujdes me dhelpren eeee se ta ze shtegun ne nje vend e smerr me fryme.lol

Belinea

Primus registratum

DHELPRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA
Beli jam una /pf/images/graemlins/laugh.gif
Du fehlst mir /pf/images/graemlins/frown.gif Hab dich lieb una shume /pf/images/graemlins/smile.gif