dhe pranvera nuk erdhi vetem ... ERSI ...

maty

Primus registratum
Re: dhe pranvera nuk erdhi vetem ... ERSI ...

Gezuar ditelindjen dhe 100-vjet te tjera !!! /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
perqafim

marina s.

Forumium maestatis

Ok atehere,vada per una birra /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe une per rob social e njoh veten /pf/images/graemlins/laugh.gif. Do jete nje kenaqesi!

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ok ateher, se kemi dhe nje birre nga ebm per te pire dhe me nje rast i bejme dy birra. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Bejini tre se dua tvi dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ers edhe 100 te tjera.Shendet,e sa me shume hare.
Te pershendes /pf/images/graemlins/wave.gif

Dotesa

Primus registratum

O erso... ti e di si thuhet...non e bello cio' che e' bello ma e' bello cio che piace...

HIhihi...akoma me vje me qesh me punen e gurit, ama nuk o per te qesh! jo po se thone njerzia qe nuk jam sensibel pastaj se dine ata qe ti ma kujtove.

buon divertimento per oggi dhe salutami ate qe di ti.

Erind

Forumium maestatis

Jack /pf/images/graemlins/kiss.gif shume falemnderit. /pf/images/graemlins/wave.gif

thnx sirena, je ajo qe mendoj une? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Shume thnx Lips, po organizuam do te themi! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Lilo, ai robi esht semure, e takova para dy ditesh dhe ishte cop cop, nuk e di nese vjen sot. sidoqofte ja coj un te falat. /pf/images/graemlins/wink.gif
mer fryme thelle, tani leshoje. mer prap ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

CuteMice_HappyBirthday_KMG.gif

irene

Primus registratum

kohet e fundit nuk i kam shume te mira raportet me kohen... edhe pse tashme te tjeret jane mesuar me vonesat e mia... /pf/images/graemlins/laugh.gif (kjo ishte scusa virtuale per vonesen ne temen e urimeve /pf/images/graemlins/tonguee.gif )

ca qeka ai robi cope cope qe paske taku ti ersi ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lilly ???

abs

nuk e di...

Ersi /pf/images/graemlins/angel.gif edhe njeqind Pranvera te lumtura,me ke te deshiroje zemra /pf/images/graemlins/smile.gif

compleanno13.gif

Erind

Forumium maestatis

iro, shume thnx. heres tjeter kamomil /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

O' le, shume faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif. U be kohe qe s'te shikoj ne af?

Faleminderit Moira /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ersi, kishe ditelindjen? Shpresoj t'ja kesh kaluar gezuar /pf/images/graemlins/smile.gif

U pjeksh pa halle /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Erind

Forumium maestatis

po korde, me kaloj dhe mua lapsi /pf/images/graemlins/smile.gif . faleminderit per urimin /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ps. pres te lexoj dicka per jeten bashkeshortore /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif