Desha pak Ndime

Lenci

Primus registratum
Desha pak Ndime

Kam instaluar kte XP home aditor, dmth i mora nje shoku CD edhe e instalove, por me doli nje qe thote activate windows me thot fut key code, provoj te fus kodin e CD-s po se prano, provoj te fus kodin e kompjuterit qe ka kompjuteri mbrapa po prap nuk del, tani nqs nanjini ja ka haberin ksaj te jape nai ndihme te vogel.

GuJack20

Primus registratum
Re: Desha pak Ndime

WindowsXP kerkon qe te aktivizohet nga Microsoft. Neper duart e shume personave ekzistojne kopje te WinXp Pro dhe Home qe jane te crackuara para se ti instalosh dhe ato nuk kerkojne aktivizim. Ajo kopje qe ke mare ti eshte kopje e origjinalit dhe prandaj te kerkon ta aktivizosh. Me sa di une nuk ka menyre per ta genjyer XP mbasi eshte instaluar (ndoshta mund te kete dale ndonje menyre e re keto kohet e fundit). E vetmja zgjidhje eshte ta riformatosh kompjuterin dhe te instalosh nje kopje te XP patched....

Crossfader

Primus registratum

Siç te tha GuJack, me kollaj do ta kishe patur po te kishe patur nje "XP patched"
GJithsesi etapen e aktivizimit mund ta kalosh edhe ne kopjen origjinale, por duhet te ndjekesh aktivizimin manual. Nqse ke nevoje per guiden e plote me ço nje PM

Sulo_Kapedani

Primus registratum

o Lenci shiko se shumica e XP cd-ve qe kerkojne aktivizim e kane CRACK-un mbrenda Cd-se prandaj beje nje Explorer permbajtjes se CD-se dhe shiko nese eshte folderi CRACK mbrenda.
Nese e ke, duhet te futesh ne SAFE MODE ( kur e ristarto PC shtyp F8 ose F5 dhe zgjidh safe mode only), pastaj shko e ekzekuto ate CraCkun edhe fike PC .
Kur ta rindezesh sdo te kerkoje me aktivizim te windowsit.

GuJack20

Primus registratum

Problemi eshte qe ky lloj crack qe behet pas instalimit te windows me sa di une eshte thjesht nje faker i dates..pra qe genjen Windowsin sikur skane kaluar 14 ditet e proves....

Zgjidhja mendoj eshte vetem WinXP Patched.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Lenci

Primus registratum

Flm te gjithve e rregullova dhe kte pune, i gjeta numrat e duhur /pf/images/graemlins/smile.gif