Denoni kete Web Site!!!!!!!!

Lorenc Kalaveshi

Primus registratum
Denoni kete Web Site!!!!!!!!

Nuk i kam lexuar te gjitha mendimet qe bashkeqytetaret e mi shqipetare ne kete forum kane per greket, por ne doni nje shije per mendimin grek mbi ne vizitoni faqen e meposhtme.
A ka poshtrim me te madh te vendit tone?? Dhe ndryshimet e fakteve jane ne maksimum.
Mund te hapni nje teme tjeter ku mund te lini mendimin tuaj per kete faqe, ose mund te perdorni kete teme.
Une pervete jam shume i indinjuar ndaj kesaj faqe.
Faqja: http://neobyzantine.agrino.org/document.htm

Faqja eshte pak e ngadalte nuk e di pse. Por nqs nuk ju shfaqet godit "go" dhe njehere dhe do ju shfaqet.
Ose kerko ne google Neo Byzantin Movement

arterie

Primus registratum
Re: Denoni kete Web Site!!!!!!!!

Tani sapo e lexova dhe ua kam nisur nje mesazh te shpejte. Por dukej se s'ishte dicka e organizuar se edhe posten elektronike e kishte nga ato free tek hotmail-i por ama urrejtjen e kishte si gjithe greket dhe serbet. Na kishte grisur edhe flamurin, pale. Nuk di se cfare te them me shume. Nuk dua te i pergjigjem urrejtjes me urrejtje por ishte shume tendencioz, dhe mjaft i ulet per ne.

geek

Primus registratum

une iu futa nje kerkimi ne internet nepermjet numrit te telefonit, por nuk eshte e lehte, e vetmja gje qe gjeta eshte se numri eshte nje celular ne Serbi (Eronet Mobil Phone Operator).
Po te ishin aq trima sa duken, nuk fshiheshin mbas emailave te hotmail, apo numrave te telefonit me sekretari te aktivuar, jane shkurt mbeturina shoqerish te degjeneruara.

teab

Primus registratum

Kjo faqja ishte vertet degraduese per SHqiptaret, dhe une s'mund te rezistoja pa i shkruajtur nje "nice and informative" e-mail atyre krijuesve te saj. E cuditshme se cfare shpikin njerezit.... :confused:

lola

Primus registratum

mijra faqeve do ti dergoni mesazhe ju??? I injoroni...ata vetem duan te na ngrene nervat.