dekortikimi i nje animationi ne Flash???

eo

Primus registratum
dekortikimi i nje animationi ne Flash???

mirdita,

kush me thote a munde te dekortikojme nje animation Flash, per te ndryshuar elementet e meparshem?

flm

eo

Primus registratum
Re: dekortikimi i nje animationi ne Flash???

mirdita,

asnjeri nuk perdor flash.....?
apo pyetja eshte e paqarte?

ludwig

Primus registratum

nqs e ke fjalen per te kthyer nje format .swf -> .fla mund te behet me Macromedia Flash (te pakten me ate qe kam une e ben, versioni 6.0) File->Import... (CTRL + R) por vetem nqs ai qe ka krijuar ate file swf nuk ka zgjedhur opsionin 'Protect from import' ne kete rast nuk mund ta importosh.

sidoqofte, nqs importon nje file swf nuk e kthen 100% ashtu si me pare. mund te modifikosh objekte te vecanta por do jet e veshtire te modifikosh gjera te komplikuara. nqs nuk gabohem, pas importimit kthimi nga .swf ne .fla nuk dallon 'layer', do te thot qe te gjitha objektet jan ne nje these te madh.

eo

Primus registratum

mirdita,

pikerisht kete dua te bej qe te nderoj elementet e animationit, por nuk i shikoj dot ku jane.
lilen e kam nxjere ne lokal, e kam hapur ne flash (6) por nuk arije te hap ate thesin e madh qe thua ti. kjo vjen se nuk jam ne gjendje ta bej animationin nga e para me elementet e mi, sepse nuk kam punuar ndonjehere dhe nuk e di mire flashin.

albcryptic

Primus registratum

O Shoku me sa kuptoj une ti do qe te DEKOMPILOSH nje dekument .swf dhe te marresh grafikat dhe actionscriptin apo jo. nqs do te besh kete duhet te kesh nje software per ta bere.

Nje gje duhet te kesh parasysh kur dekompilon filet .swf nuk je ne gjendje qe te njejtin file ta kthesh ne fla dhe ta modifikosh just like that.
Ca duhet te besh eshte te marresh kete softwarin qe ndodhet www.myalbania.net ne seksionin e shkarkimeve. Merre kete software dhe shif e bej vete pastaj.

Shnet e te mira per te arritur qe te marresh decumenta .swf nga faqe ne internet te duhet nje software tjeter qe quhet .swf direct download.
hajt shnet

eo

Primus registratum

flm, per pergjigjen

por me qarteso pak emrin e programit te par qe decompilon filet, qe me duhet te ndryshoj.

ludwig

Primus registratum

nqs nuk ke punuar ne flash dhe do ta mesosh kerko (p.sh. ne google) per flash examples; do gjesh plot dhe i ke ne format .fla

koperton

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eo:
[qb] flm, per pergjigjen

por me qarteso pak emrin e programit te par qe decompilon filet, qe me duhet te ndryshoj. [/qb]
try Sothink swf decompiler. It de-compiles also scripts in flash animation.

scripti ne flash animation ne shqiperia.com
http://www.shqiperia.com/foto/reklama1.swf
-----
Code:
// Action script...
on (release)
{
    getURL("http://www.shqiperia.com/foto/disagrade/", "");
}
try warez. otherwise email me so I can give by email full retail version. but try warez first. It is there.