Data Recovering !!

Sulo_Kapedani

Primus registratum
Data Recovering !!

A egziston ndonje mundesi qe pas formatimit te nje DRIVE te gjejme nje file ? eshte shume esenciale. Kam degjuar per nje software te tille .... na tregoni nese dini ndonje te tille.

Shendet e pare.

GuJack20

Primus registratum
Re: Data Recovering !!

Ontrack Data Recovery 6.2
e kam perdorur goxha dhe eshte i mire...ka edhe te tjere softe te tjere sa te duash...

Sulo_Kapedani

Primus registratum

o vllai e ke provuar vete the ... po cfare lloji te dhenash te rikuperoi ? une i kam bo Format atij Drive-it edhe me nje GetDataBack 2.18 dolen ca file po jo ato qe me duheshin mua. A ka ndonje opcion qe te me rikuperohen gati te gjithe file-t ?

Shendet.

GuJack20

Primus registratum

Posi jo. Te gjitha. Kam pasur nje problem njehere me nje hard Disk me NTFS ku kisha rreth 40 GB file te ndryshme dhe arrita ti kisha te gjitha mbrapsht dhe normalisht suportonte edhe long filename....

Besoj se eshte zgjidhja e problemit tend....

Sulo_Kapedani

Primus registratum

o GuJack trimi.
Problemi im eshte se ky file eshte *.nsf ( eshte file qe perdor Lotus Notes mail system ) edhe ka e-mailet e nje periudhe 1 vjecare te shefit tim. Une provova kete EasyRecoverin tek PC ime edhe nuk me gjeti asnje file *.nsf sepse edhe une e kam formatuar por pastaj kam kaluar ne WinXP nga Win98.
Atij edhe pas formatimit ja kam lene Win98Se dmth qe filesysetmi i tij eshte prap FAT32. Sot do e provoj edhe Ishalla do Zoti edhe i gjen ato file.
Se per pak harova..atij para formatimit i kam bere edhe partition keshtuqe tek recoveri ti bej te dy partition apo vetem C-ne ?

Shendet

GuJack20

Primus registratum

Neqoftese hard disku eshte mbushur me te dhena te tjera aty ku kane qene filet e vjeter eshte njecike e veshtire te gjenden perseri ata. Po shpresa vdes e fundit keshtu qe provoje.
Kontrollo te gjithe diskun.