Dashurija e Pare

bledi hasa

Primus registratum
Dashurija e Pare

Hi jeni te mirepritur ne kete teme shoqerore per dashurine e pare te kujtojme te kujtojm dashurine e pare se bashku. :confused:

djal

Primus registratum
Re: Dashurija e Pare

o Bledi per her te pare kur u dashurove si tu duk vetja /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Naqe s te paska edhe fort sukses tema! /pf/images/graemlins/smile.gif
He se po shkruj edhe une,sa me te rrit ifije nr e shkrimeve /pf/images/graemlins/wink.gif Qe thoni ju,ktej asht tu ba ftohte,kam hanger nje gjelle te shpifun ne mense e kam pase provim sot,po s hina hiç:)Me duket se kam dale ifije jashte temet,po ec ma... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jetoni

Primus registratum

dashuria a pare!!!! Ajo eshte gjithmone e paharruar. ~been there don that~.
I think is is very special. don't you think so?
bye
p.s. (hoe sad are we for even thinking of entering this page)

dreqja

Primus registratum

Hm dashurija e pare..,Ma merr menja se cdo njeri prej jush dashurine e pare e ka kalu ne modhen 15-16 apo jo?Un per vedi po..,njashtu me nodhi..,por qa me ba se e lashe ne balte..,u largova nga shiperija dhe..,maroj aj muhabet edhe pse maroshim per njeni tjetrin:)
Ps:Bledi te kujtohet dashurija e parafundit e jotja? /pf/images/graemlins/tongue.gif Gjeje!

poezi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dreqja:
[qb] Hm dashurija e pare..,Ma merr menja se cdo njeri prej jush dashurine e pare e ka kalu ne modhen 15-16 apo jo?Un per vedi po..,njashtu me nodhi..,por qa me ba se e lashe ne balte..,u largova nga shiperija dhe..,maroj aj muhabet edhe pse maroshim per njeni tjetrin:)
Ps:Bledi te kujtohet dashurija e parafundit e jotja? /pf/images/graemlins/tongue.gif Gjeje! [/qb]
ME ERDHE SI ENGJELL
ME TROKITE NE ZEMER
ME SHIKOVE NE SY
NE CAST ME BERE
TE NDIEJ PER TY

DASHURIA e pare eshte ai momenti i ndarjes nga femijeria ,dicka ka ndryshuar brenda teje.PARA pasqyres nuk je me vetja jote ,ndjehesh e dehur nga nje ndjenje e pa njohur me emrin dashuri qe ka hyre ne zemren tende pa te marre leje ,e ti nuk mund ta ndihmosh veten ,por behesh skllave asaj ne kuptimin qe ZEMRA E MENDJA te rrine vetem tek AI ose AJO

ZEMRA E DASHURUAR
THOTE GJITHMONE TE DUA
NE TE KA VEND GJITHMONE PER TY
NDAJ PUSHTOME DASHURI
PA TY UNE S MUND TE JETOJ
TI JE DIELLI I SHPIRTIT TIM
E NE NJE SHPIRT PA DIELL
ESHTE SHUME FTOHTE
MBIZOTRON VEQ ERRESIRE
BUZEQESHJA PRET E NGRIRE
NDAJ PUSHTOME DASHURI
ME TY NIS JETA
PRA DASHURO O NJERI
KALOFSH NJE JETE PLOT DASHURI

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] dashuria pare kurr nuk harrohet [/qb]
Ndigjoje njiket fjal qe te trondit
Vec Mali me Mal nuk takohet
Se njerezit takohen nje dite

U ndame ne Erresire
jeta ndarje ka
Vec se zemra lamtumire
Zemres nuk i tha /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

I love this Song, te sjell kujtime

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Diddy19:
[qb] Naqe s te paska edhe fort sukses tema! /pf/images/graemlins/smile.gif
He se po shkruj edhe une,sa me te rrit ifije nr e shkrimeve /pf/images/graemlins/wink.gif Qe thoni ju,ktej asht tu ba ftohte,kam hanger nje gjelle te shpifun ne mense e kam pase provim sot,po s hina hiç:)Me duket se kam dale ifije jashte temet,po ec ma... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
loren trego ma dush per dashurine tende te pare mos te vine marre..., /pf/images/graemlins/smile.gif s kena gja me fsheh na... trego si u dashuruam ne shkronjat e para te njeri-tjetrit /pf/images/graemlins/smile.gif eh nje dashuri e pavdekshme ajo qe lind ne chat mund te them une /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

oliver, hahahha, mos ja nis kesaj teme se kushedi masandej sa po turren te kjo tema me shkru. ke hall me mbush faqet e ksaj temes ti eee? jo mor oli se na i mbet hatri masandej sofijes!

ps: dashruroni, dashuroni /pf/images/graemlins/laugh.gif

skipe

Primus registratum

Spesh Masditeve kur kthehem prej Punet, Koha perjashta asht e ftoft e me Shi, ulem ne Vendin tem te preferum, i cili me kalimin e Kohes Formen e Trupit tem ka marre, me Spress me provu ate Ndjenjen e knaqsisse qe dikur me aq Lehtsi pothujse perdit provojsha. Largohem prej Realitetit e filloj me udhetu ne te Kalumen tuj kujtu Njerzit, Rruget, ah..., Dashnin e pare edhe pa e kuptu qeshi me vedi. Me pelqen kjo Aftessi e Qenjes teme me udhetu ne Kohe e shpesh pa Dashje marr me Vedi edhe Aftessine e sotme qi kam per me mendu e me gjyku. Qeshi me Naivitetin e dikurshem ( e mshehi Fytyren kur kujtoj Situata ose Momente plot Naivitet) Lodhem e trishtohem kur rijetoj Padrejtsite e mija e kerkoj me fol e me shpjegu, me Deshire e Shpress me pru gjithcka ne rregull.
Pjessa ma e bukur gjate ketij Udhtimi asht Dashnija e pare. Shkoj te Vendi jone i Takimit ( Ajo ka edhe nji Ore messimit) e ulem ne Stolin e ftoht ku sapo ka fillu me i ra Dielli. E ndij Ngrohtessine e tij e mezi shpress me kalu Koha. Ne Mendje perfytyroj Fetyren e saj, Eren e Flokeve te saj, Syte plot Paqe. E ndij qe po marr Frym me zor e turfulloj permi Ngadalsine e Kohes...................., Zilja e Telefonit bjen, Heeeeeeeee!!!!!!
Ku e gjete itash me i ra Telefonit, shfryj me vedi. Mirese te gjej o e Perditshme!!
Ah, se perpak harrova: Kujtimet diftojne se sa me vetdije e ke jetu Jeten dhe kur kerkon me i ik te Perditshmes tuj kerku nÁrken e Kujtimeve Kujtimet ma te bukura, kupton edhe sheh se kur ti ke kene i lumtun Heren e fundit.

te fala

Skipe

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] oliver, hahahha, mos ja nis kesaj teme se kushedi masandej sa po turren te kjo tema me shkru. ke hall me mbush faqet e ksaj temes ti eee? jo mor oli se na i mbet hatri masandej sofijes!

ps: dashruroni, dashuroni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dush ma ku je ma ti bah me thave syte mi thave s ste kam pa kahere, e din perzoten kam pas nermend me shku ne polici me ba denoncim se ke hup ...

Elian

Primus registratum

Oli, aman shkurtoje ate firme i fije ... te pakten hiqi ato space qe ka rreshti prej rreshtit.

Edhe leni rrenat se po diskutohet per dashurine e pare jo te fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Emy

Primus registratum

Dashuria epare nuk harrohet kurr por esht e veshtir sepse zakonisht kur bie ne dashuri per her te pare esht mosha15-16 vjece edhe nga qe nuk kemi experience ne ate moshe i lem mundesit te shkojn /pf/images/graemlins/frown.gif per sa i p[erker per ty loren^ sdi pse make funn of this themesepse ti te pakten te japesh nje medim edhe jo ta vesh ne talllje....ska kuptim fare...edhe eliani mire e kishte qe tha po bejm fjal per dashurin e e pare edhe jo te fundit...bravo naqe...ok kto kisha ehde un.....por dashuria e pare nuk harrohet kurrr.....

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emy:
[qb] Dashuria epare nuk harrohet kurr por esht e veshtir sepse zakonisht kur bie ne dashuri per her te pare esht mosha15-16 vjece edhe nga qe nuk kemi experience ne ate moshe i lem mundesit te shkojn /pf/images/graemlins/frown.gif per sa i p[erker per ty loren^ sdi pse make funn of this themesepse ti te pakten te japesh nje medim edhe jo ta vesh ne talllje....ska kuptim fare...edhe eliani mire e kishte qe tha po bejm fjal per dashurin e e pare edhe jo te fundit...bravo naqe...ok kto kisha ehde un.....por dashuria e pare nuk harrohet kurrr..... [/qb]
Lol, mos ja futni kot se une per her tpare kur rashe ne dashuri isha ne klase t'pare. Atehere i bie te kem qene 6-7 vjece. E kisha ne banke moj c'ti beja Ehhhhh s'me lan prindt me e marr se ishte i ish-fes tjeter :rolleyes: . A din si i thojn shif me sy e plas me zemer. Njashtu me ka ndodh mu /pf/images/graemlins/frown.gif Edhe ky djali qe quhej E. marote krejt per mu por ai qysh se ia pren drut shkurt prindrit e mi s'kishte guxim ma as me mu afru. Nji dite i tha zyshes me i ndrru banke se po vuante shume. Me kishte aq afer edhe s'mundte as me me fol. Bahhh. /pf/images/graemlins/frown.gif
Kaluan kohe edhe ky E. u rrit u be goxha cun...edhe mua mu harroi /pf/images/graemlins/frown.gif . Une i shkruva nji leter nji dite edhe ia dhashe nje shoqes me ja dhan atij. Po kjo shtriga e pelqete per vedi edhe s'ia kishte dhan hic. Kjo, kur ishim ne klase te 7-te. Nejse, ditet kalonin edhe une shkruaja letra te cilat nuk u derguan kurr po vazhdojne edhe sot te rrin palosur ne sirtarin tim. Pas tetvjecares u ndame krejt sepse vazhduam shkolla te ndryshme. Ai shkoi ne Itali e une ktu ku jam edhe sot. /pf/images/graemlins/frown.gif . Nji dite bjen telefoni edhe kur e hapi degjoj zerin e nje djaloshi te embel. "A mund te flas pak me Kujtimen?" I thashe une jam Kujtimja, ju kush jeni? Me tha, "Jam E. edhe me ka marr malli shume per ty. Dua te vi atje te ti sepse tani e kam kuptu se une gjithmone te kam dasht ty dhe vetem ty. Te tjerat s'me kan interesuar kurre." Muhabeti midis nesh vazhdoi prape...deri qe ia mbylla e i thashe me ler te mendohem pak...

Te dashur shoke dhe shoqe me ndihmoni. Nuk di c'te bej. A ti besoj une dashurise time me te hershme dhe te vetme apo jo? Pres me padurime pergjigjet tuaja.

(lol)

Never Alone

Primus registratum

LOL Kujtime,

Ti paske ra ne pike te hallit maj moter!!!!
Por nji fjal po ta tham, Njeriu vetem nji her dashuron ne jete, prandaj thuji po dashurise qe ka lindur ne moshen 6-7 vjecare. Kete e them nga eksperienca ime, se kur dashurohesh ne ate mosh, nuk je kurr gabim, je tamam i pjekun edhe e din ca don nga jeta.

Kujtime te uroj nji jete te lumtur, bashke me E-ne. Go for it GIRL!!!!

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELiaN:
[qb] Oli, aman shkurtoje ate firme i fije ... te pakten hiqi ato space qe ka rreshti prej rreshtit.

Edhe leni rrenat se po diskutohet per dashurine e pare jo te fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti ELiaN, m'ban me i harru te tan t'parin e t'fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] oliver, hahahha, mos ja nis kesaj teme se kushedi masandej sa po turren te kjo tema me shkru. ke hall me mbush faqet e ksaj temes ti eee? jo mor oli se na i mbet hatri masandej sofijes!

ps: dashruroni, dashuroni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dush ma ku je ma ti bah me thave syte mi thave s ste kam pa kahere, e din perzoten kam pas nermend me shku ne polici me ba denoncim se ke hup ... [/qb]
mjafton me shkru te tema" WANTED" te thashethemi, e me gjen fill. ktu ne Af s'ke nevoj me thirre policine, i kena tana kushtet /pf/images/graemlins/tongue.gif