dashuria

gangsterja

Primus registratum
E kam vuajtur kete dashuri te pamundur.Kam vuajtur se jam treguar e sinqete dhe i kam besuar tej mase?nuk jam nga ata tipa qe mbaj inat apo qe marr hak.Ja si vijon;
Para 3 vitesh u dashurova me nje djal.Per kete i tregova kusherires ajo eshte shume ndryshe nga un.Un jam e urte e ndjeshme,e sinqerte,me edukate.Ajo

gangsterja

Primus registratum
E kam vuajtur kete dashuri te pamundur.Kam vuajtur se jam treguar e sinqete dhe i kam besuar tej mase?nuk jam nga ata tipa qe mbaj inat apo qe marr hak.Ja si vijon;
Para 3 vitesh u dashurova me nje djal.Per kete i tregova kusherires ajo eshte shume ndryshe nga un.Un jam e urte e ndjeshme,e sinqerte,me edukate.Ajo
ndryshe nga une por kur i pashe ata te dy nuk e desha veten madje deshiroja qe te vdisja.Nga kjo tradheti fillova duhanin si dhe kalova ne depresion.Ndersa sot qendroj ne menyre serioze e njerezit me quajne te ashper.po ju c'me sugjeroni?

Sweety el

Locus omnem
Kete e kam kaluar vete dhe nuk kam marre hak por kam ecur perpara edhe kur i shikoj me iken shikimi por u kam thene qe nuk do jeni te lumtur,por ne djall te veje jeta e tyre tani me intereson e imja.kur te biesh ne dashuri mos i thuaj te tera mbai disa per vete,sepse sot as motra ste do por te zhelozon jo me kusherira.