Dashuria nuk njeh moshe

S6T6N6

Forumium maestatis
Dashuria nuk njeh moshe

f_OldWomanandm_e08b0be.jpg

<span style="color: #000066"><span style='font-family: Arial Black'>C'mendim keni per shprehjen: Dashuria nuk njeh moshe? Nuk e kam fjalen per ciftet 80 vjecare qe dashurohen akoma, apo per femijet e vegjel! E kam fjalen per lidhjet qe ekzistojne midis meshkujve dhe femrave me diference relativisht te madhe moshe! C'mendim keni kur shikoni nje 20-vjecare me nje 45 vjecar apo e kunderta, nje 25 vjecar me nje 40-50 vjecare? </span></span>

<span style="color: #000099"><span style='font-family: Arial Black'>kur shoh 1 20-vjecare me 1 40vjecar mendoj se i lidh interesi ose anasjelltas po ashtu.
Dashuria nuk njeh moshe...keshtu kam degjuar...po sa e vertet eshte? se di..</span></span>

<span style="color: #3333FF"><span style='font-family: Arial Black'>Është e vërtetë që dashuria nuk njeh moshë por të them të drejtën as nuk më ka interesuar ndonjëherë të di nëse dy persona të huaj dashurohen me të vërtetë apo jo. Kjo i takon atyre personave të cilët rrijnë bashkë për një arsye ose një tjetër.</span> </span>

<span style="color: #3366FF"><span style='font-family: Arial Black'>Njeh njeh moshe, sidomos per femrat qe i kane TABU meshkujt me te rinj. Apo meshkujt qe i kane femrat me te medha ne moshe TABU! </span></span>

Ti si mendon?