Counter Strike

albawebdesign

Primus registratum
Counter Strike

Ju lutem a din dikush me me tregu ne cilin server luni counter strike CS, nje server shqiptare.

Une luje vetem ne servera anglez dhe norvegjeze deri me tani kam pa vetem 2 servera shqiptare por ishin aq te dobet sa nuk bente te luash.

Nese dikush din ndonje server te mire ma shkruaj ketu

GuJack20

Primus registratum
Re: Counter Strike

Me sa di une akoma askush nuk ka krijuar nje server shqiptar tamam. Duhet goxha bandwidth dhe impenjim. Une luaj CS perdite por brenda nje LAN ku kemi 2 servera te dedikuar, keshtu besoj veprojne edhe shumica e shqiptareve (te pakten ne Shqiperi).

erli

Primus registratum

Une kam cs dhe luaj cdo dite. Nuk kam pare ndonji server shqiptar po mund te luajm kundra njeri tjetrit po deshe. Pergjigju !

RENEA***

Primus registratum

Ej djema dhe une luaj me CS 1.5. Kam luajt dhe me shqiptare. Deri tani jemi nja 5 veta. Po doni lexoni kte forumin: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?s=&threadid=25090 Aty do te gjeni dhe adresat ku mund te kontaktoni me ne. Une aty perdor nickun Übersoldaten. Kurse ne Counter perdor RENEA***
Dhe nje gje para se te iki, kam ndryshuar skinet e counter terroristve dhe i kam ber si ushtar te forcave speciale RENEA. Kush do mund tja dergoj me email ose MSN. Gjithashtu kam ndryshuar dhe skinet e armeve. Jan skinet me te mira qe egzistojne, dhe kto mund t'jua dergoj. Bye
:sleep: :smash: