Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]

lionkid

Primus registratum
Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]

Të gjithë ju e njihni lojën më të popullarizuar në Kosovë, Counter-Strike-in ose "Kanter-in"! Verzioni më i ri i Counter-Strike-it nuk është verzioni 1.5, apo 1.6, por është verzioni "source". Per atë quhet loja tani "Counter-Strike: Source".

Firma e Counter-Strike-it i publikon lojerat me nje program, i quajtur "Steam". Dmth per te luajtur kanterin duhet te shkarkohen programi steam, te jipet numri serik origjinal dhe te downloadohet loja. Pak veshtire per neve ne kosove me gjete ndonje numer serik qe eshte i vlefshem, apo jo?

Sidoqofte, une e kam krijuar nje grup (digjitalzone) me te cilin ja kemi thy mbrojten steam-it dhe e kemi krijuar nje verzion te ri te kanter, nje verzion i cili nuk ka nevoje per ndonje numerik serik ose per ndonje program, si psh steam:

cssintro0hc.jpg

Ky verzion qe e kam publikuar eshte shkarkuar me se paku 7000 ose 8000 here. Eshte popullarizuar aq shume, sa qe sot e pash me nje sajt spanjoll, ku mundeni ta shkarkoni:

http://www.alkon.com.ar/archivos.php?id=43#

Per ta nevojitet nje llogari. Username-i dhe Fjalekalimi jane: leecher

Tani planifikoj ta publikoj verzionin shqip e counter-strike-it. Thuaj se eshte gadi, mirepo ka nevoje edhe per disa korigjime dhe permiresime.

Cfare mendoni ju per kete arritje internacionale te nje djali 18-vjecar? /pf/images/graemlins/cool.gif

a1

Primus registratum
Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]

dmth edhe ti po punon ne menyre ilegale !? /pf/images/graemlins/eek.gif
Ndonje arritje shume e madhe nuk eshte , po nejse
te uroj sa me shume thyerje kodesh /pf/images/graemlins/smile.gif

GuJack20

Primus registratum

Kur ka ndodhur ky krakim i juaji?? Mbaj mend te kem mare CS:S nga Emporio nje dite pas daljes ne treg.. (te krakuar sigurisht)... çfare crackimi i keni bere me shume se Emporio ???

ermali86

Primus registratum

patcher dhe menyra per te crackuar ka shume megjithate na e jepni njehere linkun e ketij crackut tuaj qe ti hedhim nje sy source kodit dhe te shohim ndryshimin qe ka nga te tjeret se te them te drejten une counter strike source e kam gjetur te crackuar qe para 8 muajsh ose me shume. Megjithate ju lumshin duart. /pf/images/graemlins/laugh.gif

lionkid

Primus registratum

nuk eshte ndonje arritje e madhe. kurrsesi! po sidqofte, eshte kenaqesi me pa ne cd-shopa verzionin tim me kopertina qe i kam bere une....

GuJack20 me pyet se cfare kam crackuar une me shume se emporio. Asgjë. Forja eshte qe CS:S mos te jet i lidhur me Steam. Dallimi mes ketyre verzionene nuk eshte shume i madhe. Verzioni im eshte i perpunuar me mire, me profesionalisht, më me kujdes dhe eshte me user-friendly, dmth instalimi behet me installer/setup, e jo si emporio ne zip etj. edhe updates qe mirren nga steam duhen te behen ekstra. emporio nuk i bene me, mirepo ne i bejme (poashtu me installer), keshtu qe mund te luhet online ne internet edhe me tutje.

nuk ma ka marr mendja qe do te ishit kaq te informuar per CS:S. sidoqofte, vec desha tju ofroj nje link per shkarkim te lojes dhe me vone ta postoj linkun per nje multilanguage patch incl. me gjuhen tone te dashur, shqipe!!!!!!!

klm

GuJack20

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Nuk e di te tjeret por kam ndjekur nga afer verpimtarine e Emporio dhe te Maddoxx (ne lidhje me CS:S qe kur ishte akoma beta) me te cilin kam pasur kontakte personalisht (Leoo ti besoj se me kupton)..kjo eshte arsyeja qe bera ate pyetje..

Sidoqofte versionin tuaj e shkarkova nga ajo faqja spanjolle dhe me te pasur pak kohe do ta provoj.

Suksese /pf/images/graemlins/smile.gif:):)
Keep up the good work.

GuJack20

Primus registratum

Ne shumicen e serverave me shfaqet nje mesazh... "Server has a different protocol.." Sic duket do jete bere ndonje update qe nga koha kur eshte bere kjo release...

Leooo a di gje cili update me duhet???

FAStT

Primus registratum

...30 dollare eshte dreqi..perderisa ke lek te blesh nje kompjuter qe perballon CS:Source, atehere ke dhe 29.95.

caretaker2

Primus registratum

te lumte, Leooo. Pavaresisht se dhe te tjere mund ta kene krakuar, nje version shqip i lojes do ishte goxha arritje.
na lajmero sapo ta kesh gati.

lionkid

Primus registratum

GuJack20, Update-in me te ri mund ta shkarkosh ketu: http://www.megaupload.com/?d=FXF1J71A
Një list me servera të krakuar (nonsteam) mund ta shkrakosh ketu: http://www.kanetti.fi/~kivitie/digitalzone/CSS%20All%20Cracked%20Servers%20Patch.exe

Forumi DigjitalZone gjendet ketu: digitalzone.eu.tt
Mund të identifikoheni me llogarinë: "spectator"
Lëshojani nje sy. /pf/images/graemlins/wink.gif

caretaker2, ma merr mendja se deri javen e ardhshme do ta perfundoj perkthimin dhe verifikimin të gjitha dosjeve.

Redis

Forumium praecox

Bravo Leoo, kjo tregon se ne shqiptaret nuk jemi prapa ne IT ;

a1

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nuk eshte ndonje arritje e madhe. kurrsesi! po sidqofte, eshte kenaqesi me pa ne cd-shopa verzionin tim me kopertina qe i kam bere une....

[/ QUOTE ]
Tani ja fute kot me duket /pf/images/graemlins/smash.gif
Si do shohesh ti versionin tend ne cd-shopa kur eshte dicka ilegale e krakuar e jo i ndertuar
Apo e kishe fjalen per cd-shopat ilegal qe gjenden 2 metro nen toke /pf/images/graemlins/lol.gif
Nejse suksese /pf/images/graemlins/cool.gif

lionkid

Primus registratum

Tani ja fute kot me duket /pf/images/graemlins/smash.gif
Si do shohesh ti versionin tend ne cd-shopa kur eshte dicka ilegale e krakuar e jo i ndertuar
Apo e kishe fjalen per cd-shopat ilegal qe gjenden 2 metro nen toke /pf/images/graemlins/lol.gif
Nejse suksese /pf/images/graemlins/cool.gif

[/ QUOTE ]

Shiptaret kane vec ni lloje te cd-shopave. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqë ra fjala, dje pardje e kam lëshuar Update-in v6 për kanter. Pasi që e kam mbaruar përkthimin në gjuhën shqipe, kam vendosur qe ta vënoj në qarkullim me këtë update.

Update-in v6 mund ta shkarkoni këtu:
http://www.sendspace.com/file/x3oct1
ose
http://rapidshare.de/files/8629673/CSS_Patch_v6_01-12-05-DZ.exe.html

Keni parasysh që duheni ta keni te instaluar verzionin 5 para se ta instaloni 6-shin.

Update 5 gjendet ketu:
http://www.megaupload.com/?d=FXF1J71A
http://files.filefront.com/CSS_PATCH_V5_DZexe/;4381143;;/fileinfo.html
http://d.turboupload.com/d/166153/CSS-DZ-V5.exe.html

Harta mund të shkaroni këtu:
http://digitalzone.ath.cx/index.php?showforum=19

Tungi /pf/images/graemlins/cool.gif

a1

Primus registratum

Shiptaret kane vec ni lloje te cd-shopave. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif

Nuk kam shkarkuar ndonjehere loje nga interneti ama kete do ta provoj njehere
thumbs-up.gif

Nobis

Primus registratum

di ndonjeri ku mund ta shkarkoj setu-up-in falas ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

albania_phone

Primus registratum

Perkthimi mu duk mire ! Dhe ke bere nje pune per tu lavderuar.
Doja te dija nuk egzistonte ndonje mundesi qe te perkthehej dhe e folura (zerat) ne shqip ? Sepse dikur kam pare ne nje version te vjeter conter strike te perkthyer ne shqip.
Gjithsesi urime per punen e bere !

lionkid

Primus registratum

Perkthimi mu duk mire ! Dhe ke bere nje pune per tu lavderuar.
Doja te dija nuk egzistonte ndonje mundesi qe te perkthehej dhe e folura (zerat) ne shqip ? Sepse dikur kam pare ne nje version te vjeter conter strike te perkthyer ne shqip.
Gjithsesi urime per punen e bere !

[/ QUOTE ]

Egziston mundesia per ta perkthyer edhe zërin, por masi e kam ndermend me shku per disa dite ne Prishtine, po planifikoj me marr me veti Counter-Strike-in e vjeter shqip prej atyhit dhe me ja marr zerin. Nuk po m'kujtohet saktesisht a ka qene zeri i perkthyer ne shqip, nese jo, atehere do ta perkthej vet ose me nje shok dhe do ta publikojme perseri si nje "Albanian Language Patch for CS:Source".

Nese ke ndonje propozim permiresimi te perkthimit me informo, keshtu qe ta optimizojme sa me teper perkthimin, sepse eshte pak veshtire me testu krejt perkthimin vet. Me nevojitet ndihma juaj. /pf/images/graemlins/wink.gif