Cool Edit Pro

VIMAR

Forumium praecox
Cool Edit Pro

Kush nga ju di ku mund te shkarkoj ndonje crack te Cool Edit Pro sepse une pasi i vura nje qe mora ne internet me hoqi mundesine e perpunimit te mp3?

GuJack20

Primus registratum
Re: Cool Edit Pro

Une kisha ketu ne hard disk nje file "Cool Edit Pro 2.0" i cili ishte nja 20 MB dhe kishte mrena instaluesin + nji file "cep2reg.exe" = 927 KB i cili e bente te regjistruar programin. Nuk ishte crack.

Sdi a do te bente pune per ty. :confused:

TEO

Primus registratum

me jep emailin me duket se e kam une akoma per versionin 2.0.

SkinArt

Primus registratum

edituar (Per te tilla adresa: warez, etj diskutoni ne privat!!)

kerkoi tek 2 opsionet e para per serial dhe crack Software kerko programe

kutabale

Primus registratum

edituar (Per te tilla adresa: warez, etj diskutoni ne privat!!)

here you go body
po ste bene pune edhe keto bej nje ze se do te kthejme pergjigje.

kutabale

Primus registratum

dhe i gjo desha me thone per ca e perdorni cool edit se spo e mar vesh kaq shume te rendesishem e shihni kete program.

VIMAR

Forumium praecox

seriali i Peter Quistgard nuk ben pune me .

E keqja eshte se kudo qe te kerkosh kete te jep keshtu qe kush ka ndonje tjeter te beje ze /pf/images/graemlins/smile.gif

Cool Edit perdoret per editim muzike. Eshte nje program shume profesional, nje studio e vertete regjistrimi qe e perdor dhe Top Albania Radio. Jo me kot kushton 236$ po ta blesh /pf/images/graemlins/wink.gif

POMPACIU

Forumium praecox

CUBASE SX
Cubase-SX_tmb.jpg

Nje tjeter program profesional per rregjistrim dhe redaktimin e pjeseve muzikore eshte CUBASE, shume studio duke vazhduar nga Jess Studio ne Tirane etj... perdorin kete software per perpunimin dhe rregjistrimin e kengeve.

hidhi nje sy:
http://www.steinberg.net/en/ps/products/music_production/cubase_sl_pc/index.php?sid=0

Visi S

Primus registratum

Pershendetje!

Kush mundet me me gjet nje serial per cool edit pro 2.0

Te gjitha ato seriale qe kam pare un jan me emrin e Peter Quistgard, po aha ky nuk hynte ne pune.

Di gjo njeri si i bohet hallit tim ( pa qene nevoja me perdor delete)

Per serialin mund te me kontaktoni ne privat meqe nuk lejohen warezzz.

Peace!

SkinArt

Primus registratum

edituar (Per te tilla adresa: s/n, warez, etj diskutoni ne privat!!)
lal te kam edituar nja 2-3 here dhe ne te njejten teme nqs ke dicka per te cilen mendo se mund te ndihmosh dike perderisa ne zonat publike eshte e ndaluar mund te diskutoni ne privat!

SkinArt

Primus registratum

ok sorry dude se pashe me inerci ate qe kishe shkruajt about peter /pf/images/graemlins/smile.gif megjithate provoje back se si dihet

Eri

Primus registratum

Pershendetje...
Do te doja qe ndonjeri nga ju qe ka serial number te Cool Edit Pro te ma dergoj ne mesazh privat.

Pershendetjer dhe faleminderit...

alb_thug

Primus registratum

Përshendetje të gjithëve, është hera e parë qe postoj ketu, por e pash të arsyeshme të shkruaj dhe t'ju tregoj se ku mund ta gjeni crack-un per Cool Edit Pro, sepse edhe une e perdori shumë këtë program, programin mund ta shkarkoni nga Kazaa ose nga www.download.com kurse ne këtë web-faqe mund ta gjeni passin edhe crack-un edituar dhe pse nuk eshte e vlefshme si adrese (kontakto ne privat me personat e intersuar per adresa te tilla) apo edituar (kontakto ne privat me personat e intersuar per adresa te tilla) ... kalofshit mirë..

POMPACIU

Forumium praecox

Ky nuk eshte Crack per programin gjithsesi mundeson perdorimin e palimituar midis kohes Triale qe ofron kompania per c'do perdorues qe te provoje funksionet e programit.

(Sygjeroj per ata te cilet nuk kane njohuri ne konfigurimin dhe redaktimin e skedareve te sistemit qe te mos ndjekin kete rruge, sidoqofte edhe per ata te cilet mendojne se kane njohuri te mjaftueshme gjithmone te bejne backup skedaret qe i nevojiten).

1) Hap System.ini dhe ndrysho si me poshte:
Code:
[network]
Bios=29381256 (<< fshij numrin e vendosur anash)
2) Hap Win.ini dhe ndrysho si me poshte:

Code:
[Internet]
URLID=16791361 (<< fshij numrin e vendosur anash)
3) Fshij skedarin recovery.dat

4) Hap Rregjistrin e sistemit dhe shko tek celesi: HKEY_CURRENT_USERSoftwareSyntrilliumCEPro2

dhe fshij kete vlere:
"STARTUP"=dword:01042bdd

edhe...pastaj gezohu :)

engjelli

Forumium praecox

mire athere, po ne programet e tjera funksionon??? /pf/images/graemlins/blush.gif