dhe jam nje mama sigle dhe per te gjtha pergjigjem vet dhe kur njersit me bein komplimente per gozen jam shum e kenaqyr sepse edukacionin ja kam mesuar un dhe si te gjitha te tierat, e veshtir hesht vetem po kalon dhe kioska moshe....... goca ime lindi kure isha 23 vjece, vetem kurr lind kupton ca ke perpara, dhe nuk esht gje e veshtire se te vien vet... esht gjeja me e bukur ne bot, sidomos kur fidhon qe te kerkon, kur sa e mer ne kera nuk qan me, kur te theret per heren e par, kur los me ty dhe qesh, kur fillon qe flet dhe te pyet per cdo gje![]()
![]()
per mua e kishe kte?Natyra ka parashikuar te behet nene kur arrin moshen e pjekurise seksuale. Sot ato qe e sfidojne natyren, mbase ia kane pare hajrin por, arsyetimet qe ngrene(si: kushte qe te lidhin etj) jane te paverteta. S'mund te kete gabuar natyra. Kane filluar njerezit te shpikin pa kriter e mundohen gjithmone te nxjerrin gjithmone dicka te re qofte edhe me kosto vetem te jete e tille. Kam parasysh[nje rast] disa biseda qe kam degjuar se duhet shijuar jeta nje here e pastaj te tjerat. Jo une besoj se ka me shume argetim kur lihet natyra te beje punen e saj.
Jo. E kam ashtu ne pergjithesi. Une s'te njoh dhe babane tend s'dua ta njoh fare.per mua e kishe kte?
ok okJo. E kam ashtu ne pergjithesi. Une s'te njoh dhe babane tend s'dua ta njoh fare.(shaka nga teatri Pallati 176)
Jo jo. Vertet ne pergjithesi e kam. Edhe une vete futem te kjo "e pergjithshmja" por s'duhet te jete keshtu(mendimi im)