CILA ESHTE MOSHA IDEALE PER TU BERE NENE ?

gangsterja

Primus registratum
Mosha ideale eshte atehere kur nje grua e vendos vete per te sjelle ne jete nje femije si edhe per ti sherbyer asaj femije.Kur e ka te arsyeshme per te kaluar kohen me te si dhe ti mesoje te flase apo te ece.Eshte akoma e papercaktuar,evendos vete.Un them 25 vjec se ateher je me e pjekur dhe di te sillesh.

Kondrapedali

Kondrapedali
Mosha ideale! Nuk egziston. Nënë bëhesh pasi ke lindur, kur fillon të mësosh se ç'është një fëmijë, një krijesë e cila varet totalisht tek ty për të jetuar. Nënë bëhesh kur e pranon këtë përgjegjësi madhore. Nuk mund të dish se kur je gati për t'u bërë nënë por, mund të pranosh me gjithë qënien tënde rolin e nënës në çdo moshë të pjekurisë biologjike. Moshat ideale i përshtaten mënyrës së jetesës dhe njëfarë limiti biologjik për të pasur pjellshmëri të lartë (më falni për mënyrën e drejtpërdrejtë të të folurit). Kushtet e jetesës sot të diktojnë një moshë diku tek 35 -40 vjeç ndërkohë që pjekuria biologjike të komandon diku tek 18-19 vjeç (ndofta dhe më herët). Pra, mbetet dëshira për të marrë përsipër përgjegjësinë më të madhe dhe më afatgjatë të jetës.

sweetangel86

Forumium maestatis
ska moshe....... goca ime lindi kure isha 23 vjece, vetem kurr lind kupton ca ke perpara, dhe nuk esht gje e veshtire se te vien vet... esht gjeja me e bukur ne bot, sidomos kur fidhon qe te kerkon, kur sa e mer ne kera nuk qan me, kur te theret per heren e par, kur los me ty dhe qesh, kur fillon qe flet dhe te pyet per cdo gje :) :wub:

sweetangel86

Forumium maestatis
ska moshe....... goca ime lindi kure isha 23 vjece, vetem kurr lind kupton ca ke perpara, dhe nuk esht gje e veshtire se te vien vet... esht gjeja me e bukur ne bot, sidomos kur fidhon qe te kerkon, kur sa e mer ne kera nuk qan me, kur te theret per heren e par, kur los me ty dhe qesh, kur fillon qe flet dhe te pyet per cdo gje :) :wub:
dhe jam nje mama sigle dhe per te gjtha pergjigjem vet dhe kur njersit me bein komplimente per gozen jam shum e kenaqyr sepse edukacionin ja kam mesuar un dhe si te gjitha te tierat, e veshtir hesht vetem po kalon dhe kio :oops:

joetisti_

Locus omnem
Natyra ka parashikuar te behet nene kur arrin moshen e pjekurise seksuale. Sot ato qe e sfidojne natyren, mbase ia kane pare hajrin por, arsyetimet qe ngrene(si: kushte qe te lidhin etj) jane te paverteta. S'mund te kete gabuar natyra. Kane filluar njerezit te shpikin pa kriter e mundohen gjithmone te nxjerrin gjithmone dicka te re qofte edhe me kosto vetem te jete e tille. Kam parasysh[nje rast] disa biseda qe kam degjuar se duhet shijuar jeta nje here e pastaj te tjerat. Jo une besoj se ka me shume argetim kur lihet natyra te beje punen e saj.

sweetangel86

Forumium maestatis
Natyra ka parashikuar te behet nene kur arrin moshen e pjekurise seksuale. Sot ato qe e sfidojne natyren, mbase ia kane pare hajrin por, arsyetimet qe ngrene(si: kushte qe te lidhin etj) jane te paverteta. S'mund te kete gabuar natyra. Kane filluar njerezit te shpikin pa kriter e mundohen gjithmone te nxjerrin gjithmone dicka te re qofte edhe me kosto vetem te jete e tille. Kam parasysh[nje rast] disa biseda qe kam degjuar se duhet shijuar jeta nje here e pastaj te tjerat. Jo une besoj se ka me shume argetim kur lihet natyra te beje punen e saj.
per mua e kishe kte?

joetisti_

Locus omnem
per mua e kishe kte?
Jo. E kam ashtu ne pergjithesi. Une s'te njoh dhe babane tend s'dua ta njoh fare. :) (shaka nga teatri Pallati 176)

Jo jo. Vertet ne pergjithesi e kam. Edhe une vete futem te kjo "e pergjithshmja" por s'duhet te jete keshtu(mendimi im)

sweetangel86

Forumium maestatis
Jo. E kam ashtu ne pergjithesi. Une s'te njoh dhe babane tend s'dua ta njoh fare. :) (shaka nga teatri Pallati 176)

Jo jo. Vertet ne pergjithesi e kam. Edhe une vete futem te kjo "e pergjithshmja" por s'duhet te jete keshtu(mendimi im)
ok ok

rikima

Forumium maestatis
Mosha ideale eshte kur arrin te krijosh kushtet e nevojshme qe kur femija te vije ne jete te mos i mungoje asgje.