Cila eshte kualiteti i nje shoku, shoqeje te mire?

Lucia

Primus registratum
Cila eshte kualiteti i nje shoku, shoqeje te mire?

Shoqeria nuk eshte te xhykosh apo te ndryshosh shokun. Eshte t'i lejosh ato te jen kush jane cdo dite....
Gjithashtu nje shoqeri mund te jete per nje kohe te shkurter, kohe te gjate, apo kohe te pergjithmonshme....
Midis shoqerise te gjithe kemi zgjedhjet dhe pergjegjesite per vetveten dhe shokun.
Njerezit gjithmone kerkojne per shoqeri dhe dashuri...
Ndani ndjenjat e tuaja shoqerore ne kete tem

May love & friendship rule the world...., without either we are doomed to be lonely!

SHENJTOR-i

Primus registratum
Re: Cila eshte kualiteti i nje shoku, shoqeje te mire?

1- "Trimi i mire, me shoke shume."
2- "Me trego se me ke rri, te tregoj se kush je."
3- "Gjeje shokun me te mire se veten."

A do pranoje te me zije shok mua...?

Bajame

Primus registratum

Me kete emer qe i ke dhene vetes shpirt nuk ke per te bere asnje shok se po na tremb te gjitheve me shenjterine tende, po na ben te dalim te gjithe ne te tjeret si te djallezuar, po nejse mos e ki problem, Hithka vetem komentoi sepse po i djeg pak, dhe zakonisht Hithka nuk ndjej asnje djegje, vetem djeg dhe pervelon te tjeret, kjo teme me duket pak e vaket, por nejse le te valoje.

Lucia

Primus registratum

Hi Hithka!

Per sa i perket nickut qe une kam vendosur, them se eshte dicka personale dhe sipas deshires, ashtu sic keni vendosur ju nickun tuaj te cilin nuk kam drejte ta gjykoj edhe pse mund te ket shume gjykime.....
Une hapa temen vetem per te dhene disa kualitete per shoqerine, jo se une kerkoj te KRIJOJ shoqeri ketu ne albforum, pasi kam pasur kam dhe do te kem nje shoqeri fantastike qe i perket reales.
Keshtu qe nqs keni ndonje mendim jeni e lire te shkruani, por mos u merr me gjykimin e temes apo te nickut......
e kalofsh mire Hithka

Pilivesa

Primus registratum

Oh shpirt, me lejo te jem Pilivese atehere, te pakten ketu ne temen qe ke hapur ti mos me gjyko per keq se Pilivese mund te jem por jam per tu pire ne kupe...
A behemi shoke, une, ti dhe Shenjtori?

SHENJTOR-i

Primus registratum

Epo mire ahere, amund te pi nga kupa tende, mi piliveske...?!
Apo...?

Pilivesa

Primus registratum

Po Mor Shenjtor, ti mund te pish nga kupa e Piliveses, por kam frike se lengu im te con ne parajse, pse te ndryshosh adresen kaq rrenjesisht per nje cope miqesie me nje Pilivese?????
Me mire aty ku je se ne ferr vijne telegrafet me shpejt...
Si thua?????

Lucia

Primus registratum

Prap fatkeqesisht nuk po e kuptoni temen, lexoni mire o njerez, dhe kuptoni qe une nuk jam ne kerkim te ndonje shoqerie, vetem kualitete te saj nqs doni te jepni po ju jap disa shembuj:
Duhet te jesh i sinqerte ne shoqeri, honest, besnik, i vertet, etj etj keto quhen disa kualitete dhe kjo ishte kerkesa ime nqs keni deshire te jepni ndonje nga pervoja e shoqerise qe keni patur apo ende keni
faleminderit....

the_white_panther

Forumium praecox

Simethan, kualiteti i nje shoku/shoqeje te mire eshte, si te keshillon per gjana ne jet, ta kuptohet den t miren, ne cfaredo momentit, te tregon troq, mire keq sido qe te jet, ta menon hallin apo gezimin, ta jep nje zgjidhje manej te thet ban si te dush vet, , edhe ti kur ke nje perde ne sy si smund te shikosh te verteten, ai/ajo ta tregon rrugen e vertete se keshtu ashtu asht manej ban si te dush vet, te jete e sinqerte, asht i/e preukupume per ty gjithmone, te degjon me vemenje kur do qe ti ti flasesh, ta kupton hallin po kuptohet se ska qa me te ba, keshtu simethan, po ka edhe ma shum, se sjam tu pase kohe, se jam ne mesim demek.

ezhderha

Primus registratum

shok ose shoqe e mire asht ai/ajo qe te gjindet ne dite te veshtire, si thote populli. aty njifen kush asht e nuk asht shok. se per me pi e ba gallate baj me gjysen e mahalles, e mandej kur vjen puna me te dhane doren kur je ngushte zhduken te gjithe si me i gjuejte kush ne cifte!!!

Guest

Ndershmeria ..

beshbossi

Primus registratum

te jete i afte te mos bjere ne dashuri me ty,per shok-shoqe flas!

stellina_sister

Primus registratum

nje shok/shoqe i/e mire duhet te jete i afte te beje te ndjehesh thjesht vetjetja dhe te beje te kuptoje kur je ne gabim!!

jack daniels

Primus registratum

te ndihmoj sa mundet kur je ne veshtiresi,si dhe te gjindet prane kur ja ke nevojen. :wink:

tesoro

Primus registratum

....te te ndodhet prane ne momentet me te veshtira por ashtu si dhe ne momentet me te bukura.....te qash cdo hall por dhe cdo gezim te ndash me te....

J

joni_el12

Guest

shok ose shoqe e mire asht ai/ajo qe te gjindet ne dite te veshtire, si thote populli. aty njifen kush asht e nuk asht shok. se per me pi e ba gallate baj me gjysen e mahalles, e mandej kur vjen puna me te dhane doren kur je ngushte zhduken te gjithe si me i gjuejte kush ne cifte!!!

gangsterja

Primus registratum
Shoku/shoqja e vertete te gjindet ne c'do rast dhe nuk te braktis asnjehere edhe nese ti e merzit.Shoku/shoqja te ndihmon pa pike problemi dhe pa asnje perqindje interesi.Shoku/shoqja njihen ne dite te veshtire(kur je troke).Shoku/shoqja e vertete eshte i/e ndershme dhe gjithmone te sinqerte,me ty.