Chrome 34

A

alko

Guest
Gjashtë javë pas Chrome 33, lëshohet në përdorim Chrome 34. Në këtë version ka disa risi si psh Flash-Player dhe Adobe; si dhe mbyllja e 'vrimave të sigurisë' nga versioni paraprak. Për përdoruesit e shfletuesit Chrome këshillohet të bëhet rifreskimi i tij me versionin e fundit për shkak të sigurisë. Detajet e hollësishme të ndryshimeve nuk janë dhënë në dispozicion. Sipas ekipit Chrome nga Google, të gjithë njerëzit të cilët kanë zbuluar 'vrimat e sigurisë', në versionin paraprak janë shpërblyer deri në 5.000 dollarë. Chrome 34 është në dispozicion falas për Linux , Android , Mac OS X dhe MS Windows. Shkarkimi i Chrome 34 mund të bëhet këtu!

Continue reading...
 
Top