Cfare eshte kjo?

Bukuroshja

Primus registratum
Cfare eshte kjo?

Ju lutem ma shpegoni si ka mundesi qe per Shkodren te keni hapur nje seksion,apo cfare quhet, te tere diskutimesh.

Kjo nuk eshte e drejte dhe nuk e kisha vene re gjate gjithe kesaj kohe te them te drejten por po ta kisha vene re nuk do merja pjese ne kete forum
Tani ta dime pak me qarte ky forumi eshte Albanian Forum apo Shkodra Forum
Jo se kam gje kundra Shkodres por thjesht Shkodra nuk na perfaqeson te gjithe ne shqiptaret por perkundrazi eshte thjesht vec vendlindja e shkodraneve dhe nostalgjia e atyre qe jane larguar prej saj
Atehere le te kemi edhe seksione per qytetet e tjera te Shqiprise si per shembull:
E bukura ime Sarande
E bukura Gjiroksater
I/E bukura Vlore, Durres, Permet, etj.. .

Raptor

Primus registratum
Re: Cfare eshte kjo?

O bukri ke hi offside ktu maj. Nqs nuk te pelqen mos merr pjese ne forum. Nuk ke nevoj me na kritiku se kena hap nji teme ne albforum vetem per Shkodren. Sikur tipat si puna jote te kishin pak tru, te ishin pak patriote ose ta donin aq shume vendlindjen, do e hapshin edhe nje teme e "bukura ime sarande" ose "e bukura ime gjirokaster" etj etj.
Hajt shendet e pare dhe mend per tjeter here!
SH10

H

harap

Guest

e dashur bukuroshja po te sqaroj me pak fjale rreth pyetjes tende.
Ne vitet e para te internetit kemi qene nje grup shokesh qe kemi patur disa website se bashku.
Disa nga keto jane albforumi.com ,shqiperia.com edhe shkodraonline.com .Dhe kemi patur nje bashkepunim mes tyre.Nuk eshte e thene se ky eshte forumi i shkodres ose dicka e tille ky quhet albforumi.com ku brenda tij ka edhe nje forum per shkodren sic mund te kishte edhe per ndonje qytet tjeter nqs do ishte pare e arsyeshme ose do te kishte patur aq shume vizitore.Forume shqiptare ka plot e secili prej tyre ka vecorite e tyre e dashura bukuroshe.
besoj se ske me gje te paqarte apo jo?

acid

Forumium praecox

Harap kisha ne mend me fol gjate ketu per te sqaru bukuroshen po shoh qe nuk eshte e nevojshme sepse e ke shpjeguar sh. mire ti.
Bukuroshe :Eshte pak i vogel ky kendi shkodran ketu te Albforumi po se shpejti do shkoje ne 50% /pf/images/graemlins/smile.gif

rovena

Primus registratum

Bukuri maj bukuri, sa inat po ja ke shkodranve
maj naqe...E di se kishe dashte me kene sa
gjysa e jone por smundesh me na arrit..
Po si shqipe qe je po bajme nje perjashtim, sa me te dhane pak mend e kulture shkodrane, qe me te diftu ca don me thane shkodran dhe sa rendesine e kena na...
Here tjeter di ku flet e me ke flet, se ty keka
me te thirre greke e jo shqiptare.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shkodra10:
[qb] O bukri ke hi offside ktu maj. Nqs nuk te pelqen mos merr pjese ne forum. Nuk ke nevoj me na kritiku se kena hap nji teme ne albforum vetem per Shkodren. Sikur tipat si puna jote te kishin pak tru, te ishin pak patriote ose ta donin aq shume vendlindjen, do e hapshin edhe nje teme e "bukura ime sarande" ose "e bukura ime gjirokaster" etj etj.
Hajt shendet e pare dhe mend per tjeter here!
SH10 [/qb][/QUOTE
Edi sa kam cesh te betohem se ja ke kthy nje pergjigje ashtu si duhet. Pa pas nevoj qe te lesh Shkodran tjete te nderhyj ne kete tem hallall nace, mase e vertet per ato qe ke then.

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] Ju lutem ma shpegoni si ka mundesi qe per Shkodren te keni hapur nje seksion,apo cfare quhet, te tere diskutimesh.

Kjo nuk eshte e drejte dhe nuk e kisha vene re gjate gjithe kesaj kohe te them te drejten por po ta kisha vene re nuk do merja pjese ne kete forum
Tani ta dime pak me qarte ky forumi eshte Albanian Forum apo Shkodra Forum
Jo se kam gje kundra Shkodres por thjesht

Ti vete bjen ne kundershtim me fjalet tuja sepse thu qe ke kohe qe je ne forum dhe se ke vu re temen per shkodren,dm.th. qe forumi esht aq i bollshem me tema ku sejcili gjen vetveten ,tesh ti ku ste pelqen mos i fut hundet ne qoftese ke mall per qytetin tand mund ta hiqesh duke diskutuar e duke sjelle argumenta ne shume nen tema ne forum ,shkodren mos na e prek ,masanej ka shume shqiptare te tjere qe marrin pjese ketu se shkodra eshte e gjithe shipperise por me sa duket ti keke ANTISHKODRANE
dhe VEREJTJET MOS NA I BAN KETU POR TE TEMA PERKATESE JO PER GJE PO KJO VREJTJA JOTE PO NA I RRIT VESHET E PO NA BEN ME ATDHETARE

Shkodra nuk na perfaqeson te gjithe ne

shqiptaret por perkundrazi eshte thjesht vec vendlindja e shkodraneve dhe nostalgjia e atyre qe jane larguar prej saj
Atehere le te kemi edhe seksione per qytetet e tjera te Shqiprise si per shembull:
E bukura ime Sarande
E bukura Gjiroksater
I/E bukura Vlore, Durres, Permet, etj.. . [/qb]

ShkodraniNY

Primus registratum

Edhe kur thojne se nuk jena Fanatike "te mbrojturit me kembngulje" hihihi
Eh shkodran ma tamarrshaaaa. Te paret gjithkund , mas shtyni graaa. Tek ne i kena tana ekstremet per mire edhe per keq.Na te paret e fillojme edhe ne fund rrijme.Nejse .... Hapni ma edhe per qytete te tjeraaa se ka hapesire sa te dush.Bania ma qejfin fmive /pf/images/graemlins/wink.gif

Tane te mirat !