C' lloj kartash/kompanish telefonike perdorni ...

glaukus

Primus registratum
C' lloj kartash/kompanish telefonike perdorni ...

Kete pyetje e bej sidomos per shqiptaret ne USA.
Une psh ka ca kohe qe perdor nje karte te kompanise AT&T (Prepaid phone Card) dhe mesatarisht kushton 35 cent per minut kur merr Shqiperine.
Ketyre kartave mund tu shtosh minuta automatikisht duke telefonuar numrin 1-800... qe ka karta.
Cmimet:
Per 1000 minuta -> 34 dollare 70 cent (34.70)
per 600 minuta -> 20.82
...

Vecse ato minutat e mesiperme jane te plota kur merr brenda perbrenda Amerikes pasi kur merr Shqiperine, nje karte 1000 minutshe kthehet ne 100 minuta ...
nje adrese:
>>>http://www.consumer.att.com/prepaidcard/fy/fa s.html<<<

Po JU cfare kartash/kompanish ME TE LIRA perdorni?!?

vitela

Primus registratum
Re: C' lloj kartash/kompanish telefonike perdorni ...

Ndersa une per te marre ne Shqiperi kam lidhur linjen direkte qe me kushton nga e hena deri te merkuren $0.14 dhe nga e enjtja te dielen $0.19.
Me eshte dukur me e lire se ato cartat prepaid.

glaukus

Primus registratum

Te lumte ty ! /pf/images/graemlins/smile.gif

Besoj do ndihmosh edhe shqiptare te tjere, nqs na tregon emrin e kompanise telefonike dhe ndonje adrese ne internet qe ka kjo firme ...

thanx

vitela

Primus registratum

Po mo patjeter. Kompania quhet NECC ka dhe nje adrese ne int se per momentin nuk e kam nr e tel.
www.necc.us. Merr customer service ne tel dhe ka dhe shqiptare aty keshtu qe mund te komunikosh edhe shqip ose anglisht si te duash. Ka tarifa te mira edhe per shtete te tjera si Italia, Greqia etj.
Mua me eshte dukur me e lire se te tjerat, se me kartat kam harxhuar shume. Ketej nga jam une ato cartat me dukeshin sikur iknin shume shpejt plus nganjehere linjat ishin cope-cope.

alinos

Forumium maestatis

Per ata te Anglise:

Me e mira asht Unity sepse me 5 paund flet 37 minuta me Shqiperine. Dhe Banana vete tek 30 minutat. Kjo kuptohet me telefon fiks, se me BT-Phone nuk flet dot me shume se 10 minuta.
Me celular kartat nuk vlejne se paguni hem karten, hem celular.

Erinda Begeja

Primus registratum

Hi Glaukus,
Une perdor DPC Extra qe mund ta blesh ne http://gamutphonecards.com/rates.asp?country=Albania
eshte $0.09 (9 cents) me Shqiperine, vetem se duhet ta blesh me credit card, online. Po deshe ta dergojne 800 number dhe pin me e-mail ose me poste. Mua ma cojne te e-maili,se eshte kollaj.
I hope that helped, :wave:

I

insane

Guest

Eastern Europe dhe New jersey ULTRA(nga NJ)
nderkohe nese doni te merrni europen:
Eurocity 1c minuti, dhe micasa (per italine psh)5$-1000minuta!!!

glaukus

Primus registratum

Ju faleminderit te gjitheve per mundimin dhe ndihmen.
Ka ca kohe qe jam bere abonent i necc (merite e vjeshta/vitmas) po duket se e mira/liresia nuk ka fund.
Lista e faqes qe ke sjelle, Erinda, qenka e pasur me cmime konkuruese ...
... por insane po na cmend fare! /pf/images/graemlins/smile.gif (Nje adrese interneti e kompanise qe na rekomandon do ishte e pelqyeshme.

p.s. shpresoj qe shqiptareve te shumte ne Angli iu vlejti postimi i alinos dhe mund te ndihmoni me teper nqs dini per kompani me te lira e te besueshme.

vitela

Primus registratum

Keto kartat ndoshta jane mire, por une nuk kam eksperience te mire me to. Duke ditur qe jane me te lira merrja shume dhe te gjitha me iknin shume shpejt. Kur doja te merrja dike (ndone urgjence apo ku di une) s'kisha fare karte. Ndersa linja direkte mund te jete pak me e shtrenjte po e kontrolloj me shume veten dhe e kam per cdo rast qe me duhet.

TONY

Primus registratum

TALK DIRECTeshte carta me e mire kushton £5 dhe me AMC ka 100min me 0800 kurse me vodafone ka 80min me o800
suksese!!!

RAUL

Primus registratum

kush jeton ne angli te provoj keto lloj numerash. /pf/images/graemlins/wink.gif neqofse personi ne shqiperi ka telfon shtepie merrni kete nr:08444280280 ose neqofse ka tel dore(mob)08719998998.(mob 10p min)dhe(home 3p min)ok :thumbsup: :wave:

soni2

Primus registratum

ne france tel eshte shume shtrejnte e vetmja karte qe mund te blihet eshte
euro latina 7.5 euroshe dhe 38 min me shqiperine
kurse ajo 15 eoroshja se di sa min ka
sa per linja ose mobile
asnjera nuk bie me poshte se 50 cts e ne min
kshu qe te flitni me shqiperine ju shko sa qimet e kokes

OROSHI

Primus registratum

Ndersa ne Belgjike me e lira eshte BAZE,per cdo muaj te futen edhe 100 minuta gratis.