Blog Indritmaraku.al: Nuk eshte faji i teknologjise

gurax

Pan ignoramus
Dicka qe me duket e cuditshme eshte se si "the ipod generation" nuk arrijne te kuptojne se te jesh duke biseduar me dike dhe nderkohe te merresh me telefonin ne te njejten kohe, eshte mungese miresjellje. Une personalisht perhere kerkoj ndjese nese eshte dicka qe do patjeter pergjigje - nje mesazh, nje telefonate, etj - dhe nderkohe me habisin perhere pergjigje "vazhdo se te degjoj nderkohe" ne ato raste kur bashkebiseduesi nxjerr telefonin, lexon apo shkruan dicka ne te dhe une nderpres diskutimin dhe pres derisa te mbaroje.

gurax

Pan ignoramus
Po qe jane te panumert edhe ata qe nuk kuptojne kur ju flet me takt. Kam bere ne raste te panumerta si me shaka komentin "Kaq shume nuk ben dot pa telefonin? Je bere si centralist." me teper per te pare pergjigjen qe do marr. Tashme eshte e ditur pergjigja qe ne fillim dhe perhere vazhdon te mos prishet rregulli. Pergjigja, pothuajse ne kufijte e krenarise, ka qene e llojit: "Aa une e perdor shume telefonin. Por kam aftesine e rralle qe mund te merrem me cdo gje tjeter ne te njejten kohe, nuk me pengon ne ate qe jam duke bere."
C'gje e rralle. :p

gurax

Pan ignoramus
Shume kunguj ne nje sqetull e? C'popull budalla nxjerr fjale te urta me kunguj. Popull kungull me siguri. :p

Aki

Paint It Black
Hahahahaha
ke pare ate fotografine, ishte postuar dhe ketu diku besoj nje autobus i tere (apo tren se mbaj mend) e te gjithe udhetaret me gazeta neper duar :)
Pajtohem per fakti qe ok ne disa raste eshte mungese miresjellje, po gjeneratat e 80-ave jane gjykuar nga prinderit e tyre per ndryshimet drastike ne sjellje, kjo eshte gjenerata e re, duam apo jo koha ka bere te veten, e ok ne te shumten e rasteve eshte varesi, por nuk duhet anashkaluar dhe fakti qe per shume njerez te terhequr nga bota e njerezit eshte menyra me e pershtatshme, disi, per te kaluar kohen madje dhe per te komunikuar...

Universal

AnonymouS
Jemi ne ata qe e kemi bere te domosdoshem internetin e teknologjine e sotme.
Sa m shume lexoj te tilla gjera,aq m shume kuptoj qe po humbin thelbin e jetes..

Soul

Forumium praecox
jo nuk eshte faji teknologjise. faji eshte joni qe shpikem teknologjine. kot se ka thene Ajnshtajni.