Bit Torent ROCKS

alb_thug

Primus registratum
Bit Torent ROCKS

Ej njerz nuk e di sa jeni te informuar per programin Bit Torent por vertet eshte duke bërë boom ketu ne USA, programin mund ta shkarkoni nga www.download.com ose me thjesht ne kete link Download Bit Torent pastaj shkoni ne kete adres http://suprnova.org dhe right click qka deshironi te shkarkoni ruajeni ate ne kompjuter pastaj e aktivizoni at fajl edhe fillon shkarkimi.. Provojeni ju premtoj se do te jeni te kenaqur.. eshte me i shpejt se kazaa dhe perveq filmave me te ri aty mund te gjeni edhe programe te ndryshme, lojra, muzikë, si dhe tv shows.. tung ju pershendes.. nese keni ndonje pyetje me kontaktoni ...

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: Bit Torent ROCKS

E keqja e bit torrent eshte se files i ruan ne formatin e tij.
Ndodh shpesh qe ne 90%-ne fund download te te haje nje shekull ta shkarikosh pasi ska users qe e kane, se gjinden shume pak, pasi njerezit me ta marre file e kalojne ne formatin normal.
Kjo ishte e keqja /pf/images/graemlins/tongue.gif
E mira eshte se programi te krijon nje file xMB (aq sa eshte file qe do marrish) dhe fillon e e shkruan duke marre code nga cdo user qe e ka. Pra me shpejtesi maximale. Deri ne momentin kur ka user ama /pf/images/graemlins/smile.gif

Dr-DivX

Primus registratum

Sa te ka shkuar ty maksimimii BitTorrent dhe sa i KazAa ne KB/S meqe thua qe eshte me i shpejte se kazaa.

Sepse mua maksimumi me Bittorrent me ka shkuar deri ne 41 Kb/s
Ndersa me Kazaa ne total gjithe shkarkimet 130 kb/s

Si thua ti tani kush eshte me mire kur une e marr nje film per 1 ore ose me pak(Varet se MB)

dhe e di qe eshte sagllam.

:thumbsup:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Une fatkeqsisht kam DSL 256Kbps ... dhe me rregulen e treshit /pf/images/graemlins/tongue.gif i bjen te shkarikoj max me 30KBps... qe e kam kap me te dyja.
Per kazaa as qe pretendoj ta perdor.
1. Programet per share me instalim si i do ***** , si fus ne PC
2. Edhe po u instalua, do 2 dite te marrish rradhen
3. E urrej vete si program. /pf/images/graemlins/smile.gif
4. Kam zene rehati me DC++ (Direct Connect). Dhe aty po qe files jane te sigurte /pf/images/graemlins/smile.gif + u can chat

oneo

Forumium praecox

une sapo mbarova se downloaduari microsoft office 2003 versionin qe do dale ne shitje, vecse eshte ne anglisht e jo ne italisht.

nejse, instalova frontpage (qe eshte ne CD 2) e eshte fantastike.

alb_thug

Primus registratum

dc++ rocks these days heheh , eshte hapur Hub-i i parë shqiptarë ju ftoj qe ta vizitioni

albanianhub.no-ip.info