Bisede me femijet.

M

Mortal

Guest
Bisede me femijet.

Kisha shume kohe qe nuk kaloja kohe me nje femije- duke perjashtuar momentet kur flas me vehten. Dije e bera kete gje dhe u rigjenerova. E pa besueshme. Une jam vetem 24 vjec plake. Gjithesesi, edhe tani nuk mund te heq mendjen nga pastertia shpirterore qe pashe tek ai femije. Kur po lexoja ditarin qe prindri i vet kishte mbajtur per te...u meka me kete me poshte:

S.(femija): "Ja, do vesh pupat e do vras P."
B.(i rrituri): "Nuk eshte loje ajo, shpirt i B."
S.(femija): "Po ke te vras une tani?"

- 9 Janar 2007

almush

Primus registratum
Re: Bisede me femijet.

me fal kjo tu ka duk interesante ty apo vetem ashtu je magjepsur, si neper endrra

policia

Forumium maestatis
Re: Bisede me femijet.

vajza ime kur ishte vetem 2 vjec (se tani po ben 3)
pa nje cift papagallesh qe kishin bashkuar sqepat me njeri tjetrin.
vajza: o mami o mami shiko papagallat po puthen
une: mire zemra e mamit ja te te puth edhe une ty si papagallat(dhe e puth per ti treguar qe nuk ka asgje te keqe)
vajza: jo mami jo keto nuk puthen si te te dyja, por si ti me babin...
ka shume raste (dhe tani jane bere shume te shpeshta) qe vajza me le pa mend tek bisedoj me te...
jane kaq te ndryshem nga femijeria jone, e mendoj shpesh kete tek shoh vajzen time.

Thamina

Papirus rex
Investimi me I mire human eshte komunikimi dhe te flasim me tjeret fut ketu femijet...gjithkush ka boten e vet e eshte mbrekulli ta shikosh.

Johana

Forumium praecox
Nje djal pasanik kur shikon ngjashmerine e madhe fizike me vajzen e komshiut i thote:

Mos valle mamaja jote punon si kuzhiniere ne shtepine time?
Jo thote vajza, mamaja ime eshte shtepiake POR babi im si kopeshtar qe eshte ka mundesi te leruar bahcen tuaj.

JC