Berisha kryqezon Nanon me fakte

Albinos

Primus registratum
Berisha kryqezon Nanon me fakte

<span style="font-weight: bold">Kreu i opozitës lëshon lumë akuzash të rënda për kryeministrin Nano </span>

<ul style="list-style-type: disc">[*]Berisha: Nano ngriti në këmbë sistemin e vrasjeve politike[/list]

TIRANË &amp;#8211; Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, akuzoi rëndë mbrëmë kryeministrin Nano, të cilin ai e quajti mbrojtësin kryesor të krimit të organizuar dhe të korrupsionit në Shqipëri. Sipas tij, Nano dhe të tjerët po e bllokojnë Parlamentin pikërisht për të mbrojtur këto klane kriminale. Berisha bëri të ditur se opozita nuk mund të pranojë zgjerimin e hetimit, sepse ai nuk është serioz për vetë faktin se nuk përcakton qartë institucionet dhe në ç&amp;#8217;vite ata duhet të hetohen. &amp;#8220;Ngrini komisione, jemi gatshëm të mbështesim për çdo hetim nga 1992 e këtej për gjëra reale dhe jo për gjëra jo serioze. Që të më thuash bëj komision hetimor, të gjithë institucionet, vetëm tenderat e Xhafës do të duhen një vit që të kontrollohen &amp;#8221;,- tha Berisha dje pas fjalës së Nanos në Parlament. Pas këtij kundërshtimi, Berisha lëshoi një lumë akuzash kundër kryeministrit Nano. &amp;#8220;Je një njeri që ka për tipar themelor të karakterit të tij papërgjegjshmërinë, të cilën ia kanë përsëritur me mijëra herë bashkëpunëtorët e tij më të afërt, nuk duhet t&amp;#8217;i kushtosh asnjë sekondë. Meqenëse ai flet në emër të qeverisjes që ka rënë dhe që nuk e kupton sepse duhet të ketë një sens të lartë përgjegjshmërie që të kuptojë se nuk është më kryeministër dhe që i duhet të dhunojë Kushtetutën që të ruajë karrigen se ka faktikisht 40 firma që e kanë përmbysur&amp;#8221;,- u shpreh Berisha më tej. Ai vuri në dukje se ishte i gatshëm që të hynin arkivat e SHIK-ut, në të cilat &amp;#8220;nuk dihet si do të dilet&amp;#8221;. Sipas tij, Nano i përket legjendës së krimit të organizuar dhe e sistemit korruptiv në Shqipëri, që karrierën e ka filluar me Hajdin Sejdinë në &amp;#8217;91 dhe me ndërtimin e piramidës së parë dhe vazhdon dhe &amp;#8220;në mënyrë absolute nëse do ka njeri të pashpresë për t&amp;#8217;u korrigjuar je ti&amp;#8221;. Berisha theksoi se Nano është skllav i &amp;#8220;Edvinit&amp;#8221;, sepse tek ai gërshetohen interesa e kryeministrit, si ato personale afariste dhe ato politike. Tek &amp;#8220;Edvini&amp;#8221;, theksoi më tej Berisha, gërshëtohen trojet e pallatet pa leje, sheshet e ndërtimit të sotme dhe të ardhme. &amp;#8220;Shumë herë e ke marrë përsipër mbrojtjen e korrupsionit dhe nuk ka njeri në Shqipëri që të ketë thyer qafën më keq se ti nga kjo praktikë. Ngrite në këmbë sistemin e akteve terroriste, të vrasjeve politike&amp;#8221;,- u shpreh më tej kryetari i PD-së. Berisha vuri në dukje se Nano bën pakte me ministrat, bën pakte për të mbrojtur pallatet e Leskajt, për të mbrojtur magazinat e saj, për të mbrojtur krimet e Arta Dades, për të mbrojtur ministrat e korruptuar. &amp;#8220;Ti je meskin, do bësh histori me gjyqtarë mercenarë. Ti je i rrezikshëm për themelet e pluralizmit, je mik i vrasësve dhe armik i shtetit, dhe shteti do të japë atë që meriton&amp;#8221;,- përfundoi fjalën e tij kryetari i PD-së Berisha.
Gilmana Bushati

<span style="font-weight: bold">Berisha- Nanos</span>
<ul style="list-style-type: disc">[*]-Të kujtohet në një plenium të komitetit qendror të partisë, ku njeri nga anëtarët e atij komiteti kishte bërë dy diskutime&amp;#8230;Marko (Bello) e mban mend se kush ishte ai. Edhe ky kishte ardhur me dy diskutime, njëri nga Edvini dhe tjetri nga Emini.
-Eshtë arkitekt i korrupsionit në Shqipëri, është legjenda e krimit të organizuar në vend, është mik i klaneve më kriminale të Shqipërisë dhe me Nanon kryeministër ka vetëm revansh të krimit të organizuar dhe të korrupsionit.
-Në mënyrë të përsëritur ke përdorur tone kërcënuese. Mos e provoko opozitën, se e vërteta është se mund të duket Maqedonia mbrapa diellit. S&amp;#8217;ke të drejtë të provokosh opozitën, gabohesh rëndë po provokove opozitën.
-Lëri provokacionet se nuk impresionon njeri me to, përndryshe ky Parlament është i bllokuar nga ju, nga ti, sepse jo më kot citova Fatmirin. Janë me dhjetëra tendera që i ke dhënë sekretarit të përgjithshëm me firmën tënde dhe i ke ndarë paratë me të.
-Ky është vetëm fillimi, ngado që të sillesh je strumbullari i korrupsionit dhe krimit. Kjo është historia jote politike. Kjo është karriera politike.
-Po përpiqesh të na bllokosh për interesa të krimit politik.
-Në Shqipëri ti ke sjellë sistemin e terrorit shtetëror, aktet kulmore të terrorizmit shtetëror janë të lidhura me një person me Fatos Nanon.
-Ai (Edi Rama) ishte mercenar, ndërsa ti je lavatriçja e tij.
-Ngrite në këmbë sistemin e akteve terroriste, të vrasjeve politike, mos mendo se ndryshimet personale janë purgatori yt politik, asgjë s&amp;#8217;të lan nga mëkatet.
-Fole për integrimin; sa për ty Shqipëria shkonte drejt Nigerisë jo drejt Evropës, mirëpo opozita e dhunuar prej teje, mandatet e vjedhura që bëre me Dushkun dhe politikat e tjera, opozita nuk donte të penalizonte vendin.[/list]

Opozita
Lidhur me përdorimin e fondeve publike
PS-ja
Opozita
Në Ministrinë e Kulturës për vitet 1998-2000 dhe në Bashkinë e Tiranës pas muajit tetor 2000

PS-ja
Hetimin e të gjitha institucioneve nën juridiksionin e Bashkisë së Tiranës nga institucionet qendrore dhe lokale, të gjitha pa përjashtim si dhe respektimin e legjislacionit në zhvillimin urbanistik të qytetit të Tiranës, të gjitha këto për periudhën 1992-2002

Albinos

Primus registratum
Re: Berisha kryqezon Nanon me fakte

Marko
Duhet te arrish te kuptosh qe Berisha e ka akuzuar me te drejte Fatos Nanon, dhe vete Fatos Nona nuk eshte ne gjendje te beje dicka rreth ketyre akuzave, pra te kundervihet ketyre akuzave.
Berisha ashtu sikur thote artikulli i &quot;shekullit&quot; e demaskon Nanon si protektor te krimit.

Ku jane faktet?

<span style="font-weight: bold">Sipas tij, Nano dhe të tjerët po e bllokojnë Parlamentin pikërisht për të mbrojtur këto klane kriminale</span>
Ka te tjera?

<span style="font-weight: bold">Je një njeri që ka për tipar themelor të karakterit të tij papërgjegjshmërinë, të cilën ia kanë përsëritur me mijëra herë bashkëpunëtorët e tij më të afërt, nuk duhet t&amp;#8217;i kushtosh asnjë sekondë.</span>
Po me tutje?

<span style="font-weight: bold">Ai vuri në dukje se ishte i gatshëm që të hynin arkivat e SHIK-ut, në të cilat &amp;#8220;nuk dihet si do të dilet&amp;#8221;. Sipas tij, Nano i përket legjendës së krimit të organizuar dhe e sistemit korruptiv në Shqipëri, </span>
Vazhdojme me tutje

<span style="font-weight: bold">Nano i përket legjendës së krimit të organizuar dhe e sistemit korruptiv në Shqipëri, që karrierën e ka filluar me Hajdin Sejdinë në &amp;#8217;91 dhe me ndërtimin e piramidës së parë dhe vazhdon dhe &amp;#8220;në mënyrë absolute nëse do ka njeri të pashpresë për t&amp;#8217;u korrigjuar je ti&amp;#8221;. Berisha theksoi se Nano është skllav i &amp;#8220;Edvinit&amp;#8221;, sepse tek ai gërshetohen interesa e kryeministrit, si ato personale afariste dhe ato politike. </span>
Akoma me tej

<span style="font-weight: bold">Tek &amp;#8220;Edvini&amp;#8221;, theksoi më tej Berisha, gërshëtohen trojet e pallatet pa leje, sheshet e ndërtimit të sotme dhe të ardhme. &amp;#8220;Shumë herë e ke marrë përsipër mbrojtjen e korrupsionit dhe nuk ka njeri në Shqipëri që të ketë thyer qafën më keq se ti nga kjo praktikë. Ngrite në këmbë sistemin e akteve terroriste, të vrasjeve politike&amp;#8221;,- u shpreh më tej kryetari i PD-së</span>

besoj se ka akoma nga ato faktet qe ty Marko te duken te padukshme.

vazhdojme

<span style="font-weight: bold">Nano bën pakte me ministrat, bën pakte për të mbrojtur pallatet e Leskajt, për të mbrojtur magazinat e saj, për të mbrojtur krimet e Arta Dades, për të mbrojtur ministrat e korruptuar. &amp;#8220;Ti je meskin, do bësh histori me gjyqtarë mercenarë. </span>

Kjo eshte akuza me e madhe qe berisha ka hedhur ndonjehere

<span style="font-weight: bold">Ti je i rrezikshëm për themelet e pluralizmit, je mik i vrasësve dhe armik i shtetit, dhe shteti do të japë atë që meriton&amp;#8221;,- përfundoi fjalën e tij kryetari i PD-së Berisha. </span>

Nuk e di nese keto jane fakte apo jo por kryetari opozites nuk ka mundesi te jete cmendur dhe te flase pa pergjegjesi ne kete menyre, pavaresisht se Bracja kishte deshire ta penalizonte Berishen si te <span style="font-weight: bold">cmendur</span>

Mendohu Marko per ate qe thote Berisha se fatkeqesisht i jemi bere te gjithe kunder dhe kjo nuk eshte e drejte, megjithese nga njehere e meriton fjalen rrumpalle.

Do me nga faktet e Berishes?
Eshte edhe ajo copa tjeter e shkrimit e pakomentuar akoma dhe ta servir si birre me berxolle po deshe.
<span style="font-weight: bold">realiteti eshte realitet dhe duhet te rrime shtrember dhe te flasim drejt</span>

marko

Primus registratum

O vlla, kto jane akuza, e jo fakte.
Un te dal e te them se Berisha, ka perdhunuar nje UFO.
Ca eshte kjo, akuze apo fakt?
A ka te drejte Berisha?
Ndoshta!
A jane fakte?
Jo!

Mos i ngatrro gjonat, nuk po mbroj as Tosin e as Salen, po titulli i temes eshte i gabuar.
Berisha akuzon Nanon me duket me i goditur se sa pjesa me fakte.
Berisha ka 12 vjet qe vetem akuzon, deri sa te sjelle fakte para prokurorise apo publikut, fakte jo hamendje e thashetheme, atehere ato do ngelen ne kuadrine akuzave.
Njeriu eshte i pafajshem, deri sa te provohet fajesia e tij.

marko

Primus registratum

Per te dhene nje shembull.
Nano nga Berisha akuzohet per vrasje politike, duke aluduar haptazi per vrasjen e Hajdarit.
Vendimi i gjykates, nuk le vend per interpretim.
Ku eshte fakti ketu?
Apo eshte akuze e Berishes?
Kshu qe dika dhe dhia nganjehere c'eshte tagjia, dhe nuk e ngaterron tagjine me thashethemet e kafeneve dhe halucinacionete te semureve psiqike.

Albinos

Primus registratum

Marko
Me duket se po me ofendon.
Akuzat dhe faktet jane bere te ditura edhe ketu ne albforum, ku njefare Kastriot i ka sjelle ketu.
Do te them dicka si fakt te bazuar.
Qofsha i gabuar por me duket se lexova diku ne nje gazete qe kryeministrit tone i kishte ardhur fatura e telefonit rreth 2.000.000 ose 20 milione leke shqiptare.
Do kerkoj dhe do ta bie ketu.
Me pas , perderisa nano nuk pergjigjet, dicka ka ne kete mes dhe akuzat deri ne ate moment qe zhvleresohen, quhen fakte dhe Berisha shpesh here ka deklaruar vjedhjet dhe kontrabanden qe eshte bere nga kjo qeveri deri me sot me shifra dhe data e e ku di une.

Askerkush nuk te akuzon pa te drejte dhe askerkush nuk te bie ne qafe pa te drejte.

Albinos

Primus registratum

A nuk ndodhet Nano para nje fakti te kryer me mbrojtjen e Edi Rames?
Me thuaj te lutem se nuk po tallem.
Sali Berisha ka ne dore faktet ashtu sikur thote se cka vjedhur Rama me shoket e tij duke e futur edhe Nanon ne liste.
Perse nuk i hapi rruge komisionit hetimor?
Nuk eshte fakt i kryer, kjo lloj akuze qe Berisha i ben Nanos?
Me duket se kemi rene pre e militantizmit dhe nuk dalim dot prej saj

Albinos

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Per Marko</span>

http://www.shqiperia.com/faqet/out_frame...475d12079ba4274

Marko shtyp kete linkun e mesiperm dhe do gjesh shkrimin qe i dedikohet Fatos Nanos, ku edhe fatura e telefonit nuk eshte 20.000.000 leke por 47.000.000 leke shqiptare.

Ky eshte nje fakt i padiskutueshem dhe nuk e di se si ka mundesi te abuzohet kaq rende.

Nuk munda ta kopjoj kete shkrim dhe ta bie ketu, megjithate ke mundesine ta lexosh

Marre nga RD

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albinos:
[qb] Marko
Me duket se po me ofendon.
Akuzat dhe faktet jane bere te ditura edhe ketu ne albforum, ku njefare Kastriot i ka sjelle ketu.
Do te them dicka si fakt te bazuar.
Qofsha i gabuar por me duket se lexova diku ne nje gazete qe kryeministrit tone i kishte ardhur fatura e telefonit rreth 2.000.000 ose 20 milione leke shqiptare.
Do kerkoj dhe do ta bie ketu.
Me pas , perderisa nano nuk pergjigjet, dicka ka ne kete mes dhe akuzat deri ne ate moment qe zhvleresohen, quhen fakte dhe Berisha shpesh here ka deklaruar vjedhjet dhe kontrabanden qe eshte bere nga kjo qeveri deri me sot me shifra dhe data e e ku di une.

Askerkush nuk te akuzon pa te drejte dhe askerkush nuk te bie ne qafe pa te drejte. [/qb]
20 milione telefon? Si quhet vjedhje kjo? Po atehere si do beje ai punen (shtepi+zyre)? Nuk i gjeten gje te faktuar po i gjejne faturat e impulseve. Para se ta akuzoni pse ka harxhuar 20 milione telefon duhet ta pergezoni qe ka punuar. Hale njerez. Para se ta akuzoni per transparencen ne firmat piramidale nuk ishte Nano nga burgu qe i ngriti Ose lejoi ato firma. Licensat i morren ne kryeministri per biznesin qe benin. Nuk po hapin hale me pagese qe te merrnin leje ne bashki.

Kam pare me syte e mi si ne 1996 demostrues qe bertisnin te rrahen nga shkopinje e gomes te policave te Sales. demostruesit e Sales me pas ne 1998 i pashe po vete me me gure dhe kush me shishe me benzine.

O zot ne i lenshim me keta ne pushtet.

Albinos

Primus registratum

Shadow
Shtype ate linkun e mesiperm dhe lexo.
Nuk po ja fus kot o mik.
Nuk e di se si mund ta quaj ate shprehjen qe ti perdore ne fund te shkrimit
<span style="font-weight: bold">O zot ne i lenshim me keta ne pushtet. </span>
Ndiej keqardhje se si reagon keshtu.
Dhe me shume se patriot po me dukesh militant i nje partie te caktuar.

Guest

Moj shadow ja e zeme moj zemer se ai i paska harxhuar keto para per te punuar qe une them eshte nje genjeshter po ska renci ca them une po a e verteton dot ti se ca te mire i ka bere shqiperise ai me keto para qe paska harxhuar ?????
se deri tani spo shoh asgje as une as ti e asnje shqiptar tjeter .

Albinos

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">47 milionë lekë në muaj, telefoni i Nanos</span>

Bukurie Kastrati

Fatos Nano, i shquar për papërgjegjshmëri, madje instiktivisht i lindur për shpërdorim dhe prishje të parave të të tjerëve, ka thyer rekord në pagesën e telefonit që ia paguan shteti shqiptar.

Pra të sëmurët e spitaleve, të pabukët e maleve, të papunët e shesheve të Shqipërisë, njerëzit e listave të gjata ushqimore, paguajnë për Nanon 47 milionë lekë në muaj. Sipas kësaj llogarie, i bie rreth 1 miliard lekë në vit. Shiheni faturën dhe atëherë lidheni me fjalimin e tij qesharak në parlament, për institucione, shtet dhe ligje. Por si Fatos Nano janë edhe zyrtarë të tjerë para tij, të cilët mund të kapin shifra deri në 30 milionë lekë në muaj.

Kjo është përfundimisht qeveria e rrjepjes dhe zhvatjes së shqiptarëve.

marko

Primus registratum

Ej, po ju a doni qe ai te flase me Evropen dhe me Ameriken apo jo?
Po ho pra shtohen paret, se i duhet tij te shpjegoje sa here cohet Doktorri dhe bo kai mesele, kush do flasi me Evropianet, e me Prodine me Berluskonin etj.
Ca do boj ai, impulset nuk futen ne xhep, pse ja q*ni nonen muhabetit.Ti po thu femije qe vdesin nga uria ne Kukes.
Me thuaj d'beri me shume qeveria parardhese per permiresimin e jetes ne Veri?
Se para se te akuzosh dike, do pyesesh veten, po une c'bera?
Pra c'beri Saliu per ata femije?
Apo i harruat Firmat piramidale, kur Z Sali doli ne TV dhe i siguroi Shqiptaret qe ishin para te pastra.
E kjo eshte fakt, ne TV, me gojen e vet, jo me hamendje.

Albinos

Primus registratum

Marko
Po e keqkupton diskutimin.
Berisha beri tere te keqijat ashtu sikur thua ti dhe e dorezoi pushtetin me gjak.
Po Nano perse e mori pushtetin?
Per ta rrenuar me keq se Berisha?
Me fal zoteri
As Nanon e as Berishen nuk mi ka bere nena ime, por kur vjen puna qe te flasim drejt, besoj duhet te flasim drejt.
Nano eshte kapur ne flagrance dhe kete se luan topi.
Ne ka Nano dicka kunder Berishes , le te ja thote dhe ta marrim vesh te gjithe.
Berisha nuk ka vjedhur vete, por ministrat e tij muhamedine jane pasuruar.
Fatos Nano eshte pasururar vete por edhe ministrat e tij nuk i jane ndare tubacionit te pasurimit te paligjshem.

Nje popull dergjet per gjithshka , per kulturen, gjuhen arsimin, jetesen etj, ndersa ata ne karrige behen me manjake se ata ata manjaket e vertete.

Le te behemi nje here te vetme te paanshem.
Le te mos i perforcojme bindjen vetes se nuk duam te behemi te civilizuar dhe te zhvilluar.
Ky eshte realiteti Marko.

marko

Primus registratum

Albinos!
Unkom 7 vjet ne Amerike dhe nuk kam ik ne Tirane as edhe per nje dite, prandaj dhe jam i paanshem.
Fakti ndryshon nga akuza miku im, mua nuk me prishet gjiza as per Nanon as per Berishen, jo per pasurite qe vodhen apo jo, por per rezultatet e punes se tyre, per mua duhen varur.
Per ate te parin, i kam pa vet ca u bote neper Tirone, prandaj dhe nuke du, per kte te dytin kam nigju shume se ca po bohet ne Shqiperi, prandaj nuk e du, kshu qe per mu, te dy duhen var, por qe te quash fakte akuzat e kundeshtarit politik numer 1 te dikujt me duket e padrejte.
Edhe nese Nano do hidhte akuza te tilla per Berishen, prap nuk do i besoja se jane akuza dhe jo fakte.
Fakt eshte e bardha ne te zeze, jo deduksionet e hamendjet.
As njonin as tjetrin nuk i du, ishalla po qerohen te dy nga skena politike e te vijne njerez te rinj me ide te reja, po dhe atyre ua kam friken se do duan dhe ata te pasurohen.
Pranej Albinos, nuk e kom me ty personalisht, as me Doktorrin e as me Nanon, per mua thjesht me grrici fraza &quot;me fakte.&quot;Po pritsha te shifsha fotokopje te nai dokumenti, a nai deshmitar okular, a ndonje bashkepuntor te Nanos te rrefehej, po kur pashe vetem akuza nga ana e Doktorit u zhgenjeva.
Pershenditje, Marko!

RobertdeNiro

Primus registratum

O Marko
Po ti thuj mor cun qe je ne Amerike prej shtat vjetesh.
Se te sqarojme ne te tjeret.Ke degjuar ti ndonjehere ate shprehjen e popullit:
&quot;Une te them ja ku eshte Ujku ti kerkon gjurmet&quot;.
Fatos Nano eshte fiks ashtu sic e pershkruan Dr.Berisha.Dhe kete e di cdo shqiptar qe jeton ne shqiperi dhe ka mbaruar nje shkolle fillore.
Faktet vertet duhen per te provuar fajsine e nje te akuzuari.Por kur i akuzuari eshte edhe hetues edhe prokuror edhe gjykates ateher ti nuk i gjen dot as fakte dhe as e denon dot.

Ose per ta shpjeguar me thjeshte.
Presidenti i USA bertet me te madhe qe Sadami eshte nje diktator i rrezikshem per popullin e tij dhe per te tjeret.Ka arme kimike qe i ka perdorur kunder popullsis kurde.Qe te faktosh kete duhet ti hysh Irakut e ta kontrollosh cdo meter katror.Ti prap bertet per faktet apo thua: bjeri mor bythziut se shum ja zgjatem???

marko

Primus registratum

Leje ti ca &quot;dine&quot; mileti ne Tirone, se dikur te gjithe &quot;e dishin&quot; qe toka ishte katrore, te gjithe &quot;e dishin&quot; qe dielli rrotullohej rreth tokes, etj.
Amon se thashethemet e Tirones e te Shqipnis nuk kan fun.
Fakt nuk ka dhon asnji doktorri dhe ky eshte fakt
lol
Ne rastin e Amerikes eshte ndryshe, se e dime qe i ka, se pari se ne ja dham, se dyti, kur maroi lufta e Gjirit, ju be inventori i armeve kimike, dhe kishte nja 8ooo litra natraks, qe ai sot nuk tregon se ku e ka.
Pranej do i bim atij bythziut, dhe gjith katalve te botes(lol)

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albinos:
[qb] <span style="font-weight: bold">47 milionë lekë në muaj, telefoni i Nanos</span>

[/qb]
Sa i vjen kjo ne $, po pati mundesi?!?