BERISHA IK!!!

SATURN

Primus registratum
Re: shpetona doktorr!

Jam dakort me parafolesin.
Sali Berisha i dogji shpresat e shqipetareve per tu futur ne BE.

Ergler

Primus registratum

Z Mandi jam shume dakord qe ju t'i editoni postimet jashte teme dhe me fyerje.Me sa kuptova ju jeni boss-i i Albforumit,sepse muk me jeni pergjigjur direkt.
Nuk ka ndonje problem qe te dalesh hapur,sepse edhe do te respektohesh me shume.
Do te keshilloja qe nqse ju jeni nje person i paanshem,do beje mire qe edhe moderatoret,pavaresisht bindjeve te tyre ti keshilloje te jene te ndershem e te paanshem.
Cdo kush duhet ta dije se une nuk kam per qellim te fyej dike,por te kaloj nje apo dy ore midis vellezerve te mij shqiptar.Nqse dikush i kalon caqet dhe ndonje prej moderatoreve te tu e quan shok dhe e inkurajon te cfryhet karshi nje anetari tjeter,si i behet hallit.Prandaj te lutem gjej pak kohe dhe kohtrolloi shkrimet ne kete nenforum.Mos lejo krijimin e celulave te FRESH-it ne albforum.
Respektet e mija per pergjigjen

I nderuar antar! Postimet e drejtuara moderatoreve apo adminsitratoreve postohen ketu Moderatoreve dhe Administratoreve ! Po e le kete postim duke bere nje perjashtim, pasi e shoh qe e paske me shume deshire te flasesh me nje administrator!

S6T6N6

Forumium maestatis

o zotiu elektricist! ti nuk ke kuptu akoma qe njerezit kane bindjet e tyre qofshin moderatore, admine apo anetare ndaj dhe tek ky seksion moderojne njerez me bindje te ndryshme politike per te qene shumengjyresh dhe te paanshem. megjithate per te ardhur ne teme, une personalisht nuk te kam fshire asnje postim qe ka lidhje me bindjen tende, por kur i shtyre nga militantizmi qe te perkufizon thuajse gjithmone ti fyen anetare apo diskutues ne temat ku une moderoj duke shkelur rregulloren e ketij forumi, une natyrisht qe do bej punen time.
se dyti ne te gjitha rastet ku je edituar ke patur spjegimin perkates te cilin mund ta ankimosh ne zonen administrative apo ta diskutosh me mua personalisht.
se treti ti me akuzon per te ngjyrosur. po zoteri edhe une sikunder ti e kam nje ngjyre te cilen mbeshtes, por une kurre nuk e ngaterroj moderatorin s6 me anetarin s6, kur shkruaj mbi nje teme jam anetar njelloj si ti, nderkohe qe kur marr persiper te fshij ironine, fyerjet apo sarkazmen e dikujt kryej punen krejtesisht te paanshme te moderatorit. nejse dua te te them se une fshij dhe plot postime te diskutanteve mengjarashe kur ata tejkalojne caqet dhe shkelin rreguloren por per te qene i sinqerte me te gjithe kjo ndodh rralle pasi ndoshta ata nga natyra jane me tolerante dhe te logjikshem (personale kjo) nejse je shume i verber per te pare punen time... gjithkush limitohet te shohe vetem cka i intereson...

S6T6N6

Forumium maestatis
ta sherojme...

V E N D I M

PËR

NJË SHTESË FONDI NË BUXHETIN E VITIT 2007, MIRATUAR PËR MINISTRINË E SHËNDETËSISË, PËR MBULIMIN E PJESSHËM TË SHPENZIMEVE PËR KURIMIN, NË ITALI, TË Z. BASHKIM GAZIDEDE

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të neneve 21 e 27, të ligjit nr.8379, datë 29.7.1998, “Për hartimin dhe zbatimin e buxhetit të shtetit të Republikës së Shqipërisë”, dhe të neneve 8 e 12, të ligjit nr.9645, datë 27.11.2006, “Për buxhetin e shtetit, të vitit 2007”, me propozimin e ministrit të Shëndetësisë, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I :

1. Ministrisë së Shëndetësisë, në buxhetin e miratuar për vitin 2007, në programin “Administrim, planifikim, menaxhim”, zëri “Shpenzime operative”, t’i shtohet fondi prej 4 000 000 (katër milionë) lekësh, për mbulimin e pjesshëm të shpenzimeve për kurimin, në Itali, të z. Bashkim Gazidede.

2. Ky fond të përballohet nga fondi rezervë i Këshillit të Ministrave.

3. Pagesa të kryhet pas paraqitjes së faturave përkatëse.

4. Vendimi nr.796, datë 27.11.2006, i Këshillit të Ministrave, shfuqizohet.

5. Ngarkohen Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Financave për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I
SALI BERISHA

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ta sherojme...

Ku qëndron problemi këtu S6?

Duhet të sqarosh më parë nëse kurimi mund të bëhet në Shqipëri dhe pastaj të sjellësh këtu një vendim i cili është edhe publik.

Qeveria ka të drejtë të akordojë fonde për kurimin e vartësve të saj. A është i justifikuar ky kurim?

99999

Primus registratum

U e di se kurimi eshte falas ne Shqiperi.
Kur mjeket shqiptare nuk jane ne gjendje te bejne kurimin, atehere ministria e shendetesise leshon fond per kurim ne ndonje vend tjeter. Ky ligj ekziston qe prej 16 vjetesh ne Shqiperi.

Sa i pameshieshem qenke mor STN6!

S6T6N6

Forumium maestatis

thjeshte e publikova per te te njoftuar se e ke ish-shefin tat semure /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

i pameshirshem?!

gazidedja duhej varur per llape ne mes te tiranes mer plak, e jo te shpenzoje shteti yne nga buxheti i tij te tjera para per nje individ qe mbart energji negative dhe peshen e dhjetra krimeve te bera ne shqiperi gjate peridhes kur ky drejtonte sherbimin informativ.

ti mer plak duhet te kesh qene kolopuc gjate kohes per te cilen flas ndaj dhe i kuptoj ndjenjat e tua humaniste.

MLK

Primus registratum

Qe shteti mendon te ndihmoje nje shtetas te kurohet jashte shtetit kjo eshte diçka humane e çdonjeri prej nesh duhet te tregoje solidaritet, pasi eshte minimumi i njezirllekut.
Ajo qe le nje shije te keqe ka lidhje me faktin se seleksioni i njerezve qe perfitojne nga solidariteti kolektif, behet ne baze te klientalizmit e jo ne baze te rregullave transparente.
Dihet publikisht se Gazidede u rukthye ne Shqiperi nga Berisha dhe u rivu ne pushtet po nga Berisha, e sot vihen ne dispozicion te tij 40 mije dollare nga parate e taksapaguestit shqiptar po me firmen e Berishes.
Eshte e vertete qe shteti me 40 mije dollare mund te shpetoje jeten e nje njeriu, po me 40 mije dollare mund te perdoren si fond per familje te pastrehe e te strehoen per 10 vjet 3 familje, e nje xhest te tille se kemi pare ndonjehere te meret nge Berisha /pf/images/graemlins/wink.gif Kjo te le nje shije te keqe pasi kemi te bejme me favorizimin e nje mikut te tij me parate e shqiptareve.

Kondrapedali

Kondrapedali

MLK, Gazidede ka funksione qeveritare dhe kurimi i tij i shërben punës që ai kryen. Do më thuash që normalisht ai mund të jepte dorëheqjen por e di që edhe vetë do qeshje.

S6, Gazidede nuk ka ndonjë faj pasi aq dinte në atë punë. Ai ishte hoxhë që e vunë me drejtu kishën. Fajet i ka Sala kurse Gazidede ka veç gabime.

MLK

Primus registratum

Kondre, me duket se po bo gallate tani ! Gazidede eshte nedrejtor ne Hitopteke, keshtu qe nuk eshte pjese e qeverise po thjesht nje nenpunes i shtetit dhe te tille kemi me qindra, me mijera ne Shqiperi.
Kurimi i Gazidedes i sherben shendetit te Gazidedes e jo punes qe ai kryen. Gazidede nuk ka patur aksident pune qe shteti te mare persiper kurimin e semundjes se tij.
Pra shteti dhe komuniteti nuk ka asnje detyrim ndaj Gazidedes, ta shpjegova dhe me siper se ky quhet solidaritet moral i komunitetit. Berisha perpara se te vendosi per gjera te tilla, e ne emer te solidaritit te mare 40 mije dollare nga xhepat e shqiptareve e tja atribuoje nje miku te tij, duhet te shikoje ç'fare ben qeveria e tij me problemin e shendetit te qindra e mijera shqiptareve qe jane te semure e s'kane ku e si te kurohen.

Ps Gazidede s'ka pse te japi doreheqjen, mund te mari raport e te mos shkoje ne pune deri sa te kurohet, ashtu si e parashikon ligji shqiptar.

Kondrapedali

Kondrapedali

Mir pra, kte desha me dit ne un. A e ka gjet e keqja n'pun apo tu u fal n'xhami (se o besimtar i modh). Po ta kishte gjet e keqja n'pun pagu shteti se o i detyrum nryshe, t'filloj t'mledhi fonde ke dera xhamis e t'shkoj t'kurohet.

Sa për punën e Gazidedes për qeverin nuk di gjo ti. Ku ka më të vyer për qeverinë se një lepe-peqe? Ai e bo hipotekën lomsh veç me nji llaf të shefit /pf/images/graemlins/shrug.gif.