Bashkupunim per krijimin e nje kompanie interneti

ThE-BeSt

Primus registratum
Bashkupunim per krijimin e nje kompanie interneti

Ckena te gjith !!
Jam ketu per tju bere nje propozim per formimin e nje kompanie te re interenti .Kush do te marr pjese ne kete kompani te thote mendimet e tij ne kete tem!!Kompania mendohet te jete sic eshte kompania ANG dhe te kete sitin e saj perfaqesues ne webs.Ju faleminderit

Djep

Forumium maestatis
Re: Bashkupunim per krijimin e nje kompanie interneti

Po mire e krijuat, po fundin e ANG-se do kete dhe kjo? Se me sa kam pare une atyre e ANG u doli nga qejfi kompania sic duket, dhe as ne website nuk futen me, le t'i bejne ndonje update.

GJENERALI

Primus registratum

ne fakt dhe une ekam pasur ate mendim dhe e di qe The BeST e ka shume seriozisht dhe po te kete mundesi i futet me vrull punes sepse e kam kaluar vete ate enderr.une jam dakort te ndihmoj por nqs me premton se do jesh i vendosur dhe jo pune kalamajsh.rrespekte. /pf/images/graemlins/smile.gif :wub:

ThE-BeSt

Primus registratum

Sigurisht qe e kam seriozisht!!
Nuk tallem
po kjo pune nuk behet me 2 veta lol
Prandaj flm GJENERALI

==============================

The best www.tirana-live.tk

aspahiual

Primus registratum

Pak me shume rreth ketij projekti ka mundesi se une nuk e kapa /pf/images/graemlins/frown.gif

vinmarcus

Primus registratum

Edhe une jam i interesuar per proposimin i ThE-BeSt dhe jam gati per ta ndimuar. Por kisha nevojo te disha disa informacione me shume.....

ThE-BeSt

Primus registratum

Ej tani per kete kompani duhen me shume se 20 veta qe te jete grup i mire dhe duhet vertet pune.Per me shume me jepni adresen tuaj ne msn mesanger Dhe keshtu do komunikojme me lehte!!
Falemiderit!!

================================
The best www.tirana-live.tk
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

krijoni nje webring ... nje kompani interneti ka tjeter formim dhe te tjera qellime ekonomike.

Prodigychild01

Primus registratum

Krijoni nje faqe ku te kete sa me shume animacione, tekste qe lundrojne, dhe nje chat qe nuk hapet.

Kur ti keni bere te gjitha keto, bravo ju qofte...

dhe per pak sa nuk harrova, mundohuni te fusni sa me shume foto te vjedhura nga site te tjera, si dhe muzike te vjedhur. (Ju lutem mos sillni asnje ide origjinale se prishet fare) :thumbsup:

qoska

Primus registratum

po mire nje projekt a ke bere o th best
me cfare do te merresh ne kete kompani qe edhe ata qe lexojne te shohin a jane te interesuar apo jo?? /pf/images/graemlins/smile.gif

maxim1

Primus registratum

Interneti shqiptar eshte shume i dobet dhe eshte turp qe jemi mbrapa shteteve qe nuk jane as shtete. Eshte e nevojshme per nje dore qe i jep shtytje kesaj pune. Duhet krijuar nje nisme "Open Source" duke bashkuar webmasterat dhe programuesit shqiptare per t'i dhene dinamiken e duhur botes shqiptare te internetit. Ne bote nismat "Open Source" krijohen per t'i dhene for free cdo gje te mundshme ne internet, ndersa ne na duhet per ta nxjerre nga foshnjeria internetin tone.

Cuna nese keni ide te vlefshme dhe te qarta, une mund t'iu ndihmoj duke iu dhene se pari nje domain name dhe hapesire ne web.

Idran

Primus registratum

po ju jape une nje ide... te gjithe shqipetaret qe jane jashte kane nevoje qe te komunikojne me shqiperine. Une kam pc e komunikoj pa problem...po ata qe jane me cellulare??? Bota lexon gazeten me cellulare... Ne shqitaret qe jemi jashte duhet te ndezim satelitin...