Barku i kompjuterit

ByTeCollEktR

Primus registratum
Barku i kompjuterit

meqe nuk kisha ca te bej, ja ne teme e re. barku i kompjuterit. kush ka nje kamer dhe pak kohe te vendosi tajaret e kompjuterit te vet ketu.
filloj une i pari:

EkcS9U.jpg

Prodigychild01

Primus registratum
Re: Barku i kompjuterit

Kto jane tre cereku i lodrave te mija... Windows Server 2003, Samsung 19" LCD display and Powerbook G4 coming soon...
Picture.jpg

ByTeCollEktR

Primus registratum

kjo eshte me hile. une hapa teme me barkun e kompjuterit, jo te dhomes ne shkolle. MO NA BO TE MORR CANON G5 DHE TI BEJ FUTGRAFI DHOMES SE SERVERIT DHE STUDIOS ME MONITOR SONY TRINITRON 24 inch!!!

Prodigychild01

Primus registratum

O robo,

Nuk jane te shkolles mer.... kjo eshte dhoma ime, ne shpi. Qe te gjitha ketu jane 100% te mijat. Plus qe kam nja 2 vjet qe e kam mbaruar shkollen.

Po te tregoja server room te punes do te ikte tepeleku i kokes....

Nejse une kam shtuar dy kompiutera te rinj ketu, do te bej nje post te ri kur te kem mundesi.... (Shiko barkun e Pentium I qe eshte i zberthyer) /pf/images/graemlins/laugh.gif

aspahiual

Primus registratum

Ja dhe comp im

1oW1MH.jpg

Pamje nga afer:)

PuvUq4.jpg

cfare me pelqen me shume eshte qelsi me te cilin e ndezi comp pasi buton nuk ka:)
p.s Pisllikun mos na e vini re se jemi me sezon o cuna:)

Prodigychild01

Primus registratum

Lal shko futi zorret e kompiuterit ne nje kuti se le nam... dhomat nuk i nderroj dot se une nuk e duroj dot tymin e duhanit... LM (Lere Mu.tin) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erjon rapper

Forumium praecox

o AMD me ate monitorin dhe kuptohet SS2 :wink: je ne rregull, pastaj me Athlon 2200+ je pak dobet /pf/images/graemlins/laugh.gif