Bank Program

IT/Programming

Primus registratum
Bank Program

Hey. A mund te me ndihmoni te gjej nje software ku une mund te monitoroj llogarine time bankare?

Faleminderit.

true confidental

Forumium maestatis
Re: Bank Program

Me duket pyetje e cuditshme,
Keto programe monitorohen nga vete bankat dhe klientet jane te regjistruar online banking . Nepermjet nje passi te jepet aksesi ne llogarine tende ku pasqyrohen gjithe transaksionet bankare te bera,deposits, payments etc etc , banking fee etc .... nuk e kuptoj clloj monitorimi je duke kerkuar .....

regele

Forumium maestatis

Je i sigurte qe e do per llogarine tende bankare? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hoffa Jr.

Primus registratum

Buddy...
Miqesisht po te them, "you got problems" . Ne te gjithe boten e industrializuar dhe te kompjuterizuar llogarite bankare personale mund te monitorohen nga vete zoteruesit e ketyre llogarive. Vete bankat ofrojne kete servis qe quhet "ONLINE banking". Nese ke karten e bankes (debit) ose Credit Card do te fusesh numrat e llogarise dhe me tej do te kerkoj qe te rrgjistrohesh. Te pakten kjo gje funksionon ne North America dhe ne vendet e tjera te Europes. Zakonisht te thote websiti i bankes se si te veprosh ne te kundert interesohu ne telefon me vete banken. Nuk jam i sigurte nese ky servis ofrohet per bankat ne Shqiperi. Hajt pra turqeta miko.
L

regele

Forumium maestatis

Kam idene se It_USA duhet ta dije shume mire kete informacion, megjithate, thanks Hoffa! Edhe une jam ne pritje te ndonje pergjigje! Te shohim ne ka ndonje program te tille... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

true confidental

Forumium maestatis

Bankat jane duke shtuar elemente te tjere sigurie , pervec password se shpejti do kerkohen edhe informacione te tjera private qe njihen vetem nga ai person qe e perdor rregullisht ate llogari...Asgje seshte e pamundur por te mendosh numrin e madh te perdoruesve ( per te mos permendur edhe kompanite) qofte edhe ideja e egzistences eshte nje promocion negativ....

Canada qenka online banking , e paskemi per zemer ket issue /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Te shohim ne ka ndonje program te tille...
Nase ke llogari bankare,c'te kushton ne shkosh ne sportelin e asaj banke dhe te kerkosh formularin per 'Online Banking'.
Ose nese je kaq i padurueshem shko tek faqja e banges dhe instalo programin dhe pastaj sic i thone : beji shurren bahces .

IT/Programming

Primus registratum

Faleminderit te gjitheve per pergjighet e tuaja, por une jam pergjegjes per llogarite bankare te nje Kompani Siguracioni ketu ne USA. Jam mbi 1600 llogari bankare qe ne kemi me 4 banka te ndryshme. E di qe ato te tera kane Online Banking por mua me duhet nje software me me imtesi, dhe qe mund te supportoj kete shume llogarish nga banka te ndryshme. /pf/images/graemlins/wink.gif

qoska

Primus registratum

Microsoft Money me erdhi ne mendje.
Ndryshe shko tel sourceforge.net se me duket se ke dhe nje opensource por nuk ja mbaj mend emrin
/pf/images/graemlins/smile.gif

TUNG!

blendiys

Primus registratum

Woow,ky miku punoka ne nje kompani siguracioni dhe ne te njejten kohe dashka te monitoroje gjendjen financiare te klienteve te tyre dhe me ngushte (mesa kuptohet).
Per tu habit qe shoku 'miku' nuk paska gjet pergjigje nga kompania per te cilen punon,por kerkon neper forume!

Hoffa Jr.

Primus registratum

Miko...
Kompani siguracioni... dhe kujdesesh per disa llogari... A mund te kalosh ca mije dollare ne llogari te Albforumit dhe ca te tjera ne llogarine time? Numri im i llogarise eshte 524897589475 ndersa password eshte XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ose me sakte "JAKEFUTKOTPLAKOSOTPERSOT".
Kjo eshte miqesore. Kam pershtypje qe ti qe merresh me financing services duhet te dish me mire se cfare softaware hyn ne pune. Zakonisht softwaret e nevojshme mesohen qe ne diten e pare ose te dyte te shkolles ose te kursit ne te gjitha nivelet dhe subjektet. Ahere na thuaj se cfare kerkon dhe ne mund te e gjejme. Keshtu vihen ne terezi puna.
Bye

jajajamuap

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Woow,ky miku punoka ne nje kompani siguracioni dhe ne te njejten kohe dashka te monitoroje gjendjen financiare te klienteve te tyre dhe me ngushte (mesa kuptohet).
Per tu habit qe shoku 'miku' nuk paska gjet pergjigje nga kompania per te cilen punon,por kerkon neper forume! [/qb]
hajt se lere nam me keto fjali :eek: