.avi

poku

Primus registratum
.avi

Kam shkarkuar nga disa filma te formatit .avi po kur dua ti shoh me me windows media player del vetem zeri i filmit pa figure....si i behet

poku

Primus registratum
Re: .avi

Thnx. ishte interesante,do ta provoj,megjithese te jepnin vetem per 30 dite,kishte dhe disa qe ankoheshin se nuk ja vlente.
1.Sa kohe merr per te konvertuar nje film 30 min?
2.Cndryshim kane formatet .avi .mpg .asf ky i fundit me duket "ekonomik" nuk ze shume vend .mpg 3 fishin e .asf

Mondi_Alb

Primus registratum

POKU
Ketu ke nje program qe kthen nga AVI ne MPEG.
MPEG Encoder permban ose rregullon AVI,DV-AVI,DIVX y MPEG-1,MPEG-2:Mpeg.I kthen ne MPEG dhe ne format VCD,SVCD y DVD dhe ka shume formate te tjera.
Mere KETU

Per(S/N)me shkruaj mesazh privat.
Me dergo numrin e produktit.

poku

Primus registratum

ishte bombe dhe ky programi po thonin qe duhej P-IV,2GHz or higher 256MG RAM or more.
Si i behet qe une kam Celeron 1.8GHz 256 MG RAM ?????

Mondi_Alb

Primus registratum

Poku
Spo te kuptoj se per cfare eshte kjo qe ke shkruajtur.Po me sa kam pare nuk ka ndonje gje te madhe.Ne qpfte se nuk te shkakton problem c'do gje eshte ne rregull.Mos e vrit mendjen andej se cfare thone.Ne qofte se ti nuk do te paguash me shruaj masazh privat. :thumbsup:

genius001

Primus registratum

Shko tek www.albadvd.com pastaj lart zgjidhe linkun DivX dhe i ke te sqaruara ne shqip te gjith se cka te duhet ne lidhje me zarin ose mosparaqitjen e fotografis.

Gjithashtu edhe www.albahackersforum.org
tek tema DivX & MP3 ke shum sqarime ne lidhje me formacionet te ndryshme multimedike edhe ate shqip :wave:

Dr-DivX

Primus registratum

Nje AVI format po nuk eshte i encoduar (Codec p.sh. DIVX, XVID ) ka permasa te medha, kuptohet nga minutazhi i tij. Duke u encoduar ne codecet e mesiperm ne baze te Bitrates mund te hedhesh me shume se 2-3 ore film ne nje CD-R me nje kualitet shume te mire.
Kuptohet po nuk pate nje nga keta codec (divx Suporton edhe Xvid) sigurisht ti degjon vetem zerin (zakonisht eshte MPEG layer-3 ose MP3(Lame MP3)).duhet te downloadosh nje nga keta codec. qe te jesh ne rregull.
Une te sugjeroj disa Paketa qe ti te mos kesh me probleme ne pamjen e asnje lloj file ose ne degjimin e asnje lloj audio.

1.Kazaalite codec pack
2.Tsunami Codec & Filter Pack
3.Nimo Codec Pack

Sa per ta convertuar nje file nga AVI ne VCD/SVCD/DVD ka nje pafundesi programesh. Por problemi eshte te gjesh me te shpejtin me te mirin(Cilesia e konvertimit)
Ai programi qe se kush e kishte thene AVI to MPEG eshte nje nga programet me koti qe une njoh.

po te jap edhe nje list me convertoret me te mire per momentin
1.TMPEGnc (Kete perdor une - me poshte do te lexosh dicka me teper per kete Converter)

2. Main Concept

3. CCE-Cinema Craft Encoder

Tani sa per TMPEGnc ke mundesi te konvertosh VCD/SVCD/DVD ne PAL ose NTSC
biles ke mundesi qe te hedhesh nje film te tere ne nje CD/R dhe ta shikosh ne DVD-Playerin tend pa zvogeluar syte perpara monitorit te PC.
Pa patur nevoje te kesh DVD-WRITER etj.
Dhe per te mesuar se si eshte kjo e mundeshme vizito kete faqe : Albamovie

xhaxhi_eli

Primus registratum