ARDIT GJEBREA!!!

bukurane

Primus registratum
ARDIT GJEBREA!!!

PER MUA ESHTE ARTISTI YNE ME I KOMPLETUAR, I AFTE, I GJITHANSHEM, I EDUKUAR E KULTURUAR, POR EDHE PERSON I SHKELQYER, MODEST, E THEM SE E KAM TAKUAR. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ujku81

Primus registratum
Re: ARDIT GJEBREA!!!

Shkrimet e meparshme nuk jane hequr nga une, postimet tuaja te fundit po.
Se kush e ka bere di po aq sa ju, pres te sqarohem nga ndonje prej admineve.

S

Scorpion

Guest

Ok mer ok, cudi, ketu u shkon dora, ka tema ku bastardohet muhabeti e flitet ne menyre banale e s merren masa. Sa shpejt e kapen. Hajd mo, te pakten ta thote e ta ve firmen ne fund, ta falenderojme.

KoDoShi

Primus registratum

Me ka ardhur ne vesh nji thashethem se Ardit Gjerbrea eshte gay,por nuk e di sa e vertet eshte . /pf/images/graemlins/shrug.gif

KoDoShi

Primus registratum

tashi NO WAYYYYY thu ti po ca thone robt ne rruge mi goc
nuk e shpika une nga mendja ime
une thjesht thashe se keshtu eshte hapur nji thashethem
tashi ty normale qe nuk do te vinte mire
por ndoshta vetem llafe jane /pf/images/graemlins/frown.gif

bukurane

Primus registratum

Normal qe llafe, se njeriut te suksesshem menjehere fillojne ti vene bishta, e sidomos ne shqiptaret per ate jemi te paret. ai e ka treguar veten si njeri i kulturuar, edukuar e ne rend te pare si familjar. e thashetamegjinte le te mendojne cfar te thurrin tjeter.

i_own_u

Primus registratum

bukurane...

pse mi zemer ti e ven ne dyshim qe Arditi esht mashkull normal...?... un di qe ai e ka deklaruar ket bythhapsiren çudi ti qe je dhe fanse se dike ket partokolare

bukurane

Primus registratum

MOS TE LUTEM, HEHEHEE. KU E PASKA DEKLARUAR , TREGO DE. PO MOS SHPIFNI MOS. /pf/images/graemlins/smash.gif

bukurane

Primus registratum

une jam shume ne vete, po ju a jeni se kur shpifni, apo mos e ke vertetuar ti. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif . just kidding

i_own_u

Primus registratum

e çkuptim ka qe un po shpif per ate...? s'kuptoj.

un kur e boj e boj menoi byth te bukur femre bukurane...

kot meqe ra muhabeti po me ty a kan tentu mi...?

ujku81

Primus registratum

Ore nuk keni me ca te merreni tjeter ju, vetem me te mbrapmen e Arditit. /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
Flisni per muziken, per spektaklet, per grun e Arditit po deshet po mos e degjeneroni muhabetin. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Ik e flini gjume tashti, naten!! /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ardir gjebrea eshte vertet nje nga show man-et e paket ne shqiperi, eshte vertet i talentuar dhe e vertete eshte qe eshte edhe gay
kete e ka deklaruar vete ai ne nje interviste (tek revista "klan" me duket) dhe me pas ne emisionin "blue" te bledi strakoshes