Aplikacion per forumin

Seyfert

Valoris scriptorum
Besoj se ka ardh momenti qe dhe per forumin duhet krijuar nje aplikacion per ios dhe android. Jemi ne pritje. :p
 

Dreamer

Under the Dome
Lol :) Ne fakt dicka egziston per Android nje tip Forum Reader dika e tille por eshte vite drite larg me versionin web :)
 

MysteriousMan

Valoris scriptorum
1: google
2: how to create free app
3: klikon 2-3 linket e para
4: del ndonje faqe e tipit: fut url e web dhe ta gjeneron ne version mobile
5: upload nje logo qe te dalin ne screen
6:download apk file
7: instalo ne cel
 

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Lol :) Ne fakt dicka egziston per Android nje tip Forum Reader dika e tille por eshte vite drite larg me versionin web :)
ai qe them un vetem te kursen kohen qe ta hapesh me browser dhe ta kesh me ikone te klikushme se per pamje eshte njesoj si forumi ne mobile version.
mjaft e ke po he :D
 
Top