Antipastë italiane

vasil1501

Forumium praecox
Antipast%C3%AB-italiane-300x129.jpg
Antipastë italiane

Këto perime të konservuara ndihmojnë në pasurimin e shijes së menysë dhe nuk lejojnë rritjen e nivelit të glicemisë. Por, duhet të konsumohen me raste dhe në sasi të pakta.

147 kcal për racion

Sasia: Për dy persona

Vështirësia: Minimale

Koha e përgatitjes: 10 minuta

Përbërësit:

  • Gjashtë ullinj jeshil të mbushur me sardele dhe spec të kuq,
  • dy qepujka konservë,
  • katër domate të thara me vaj,
  • dy biskota orizi ose misri.
Përgatitja:

Kullojeni mirë vajin nga domatet e thara të konservës e ndajini në dy pjata. Vendosni më pas tre ullinj dhe një qepujkë në secilën pjatë dhe shërbejini në tavolinë me një biskotë orizi ose misri. Kompletojeni vaktin me një ushqim proteinik, dy biskota orizi ose misri dhe perime.

Per me shume Receta Gatimi klikoni KETU
 
Top