Ankese

Mirabel

Locus omnem
Pershendetje

Do doja te dija ne cilen pjese te forumit kam perdorur kontekst apo fjalor te papershtatshem per te marre nje sms te tille?

Mirabel,

Your message (Femrat Inteligjente Kan Shum Veshtiresi Te Gjejn Partnerin e tyre. Sepse mashkullit i plq "budallaqe) contains inappropriate content. Please do not discuss content of this nature on our site. This does not follow our rules. Your message may have been removed or altered.

Your account's access may be limited based on these actions. Please keep this in mind when posting or using our site.

Faleminderit per mirekuptimin.

Dreamer

Under the Dome
Mirabel, nuk eshte asgje te preokupohesh :)
Do jete mesazh automatik qe jep Forumi nqs ti permend fjale qe jane te vena ne Spam si psh, Rreklama serverash ose Webpages te caktuara por edhe fjalor banal gje qe ti zakonisht nuk e ben :)
Flm per reportin e klm ne vazhdim.

Mirabel

Locus omnem
Mirabel, nuk eshte asgje te preokupohesh :)
Do jete mesazh automatik qe jep Forumi nqs ti permend fjale qe jane te vena ne Spam si psh, Rreklama serverash ose Webpages te caktuara por edhe fjalor banal gje qe ti zakonisht nuk e ben :)
Flm per reportin e klm ne vazhdim.
Dhe kete mesazh e dergon forumi automatikisht apo ndonje antar specifik?
Sepse derguesi ishte Universal (antari i mirenjohur)

Mirabel

Locus omnem
Screenshot_2015-08-20-07-12-53.png

Dreamer

Under the Dome
Mirabel, take it easy :)
Cfare shpjegimi do ? Do jete paralajmerim i bere nga Universal ama sme duket kaq shqetesuese :)

Al-Punk

Still here
Pershendetje

Do doja te dija ne cilen pjese te forumit kam perdorur kontekst apo fjalor te papershtatshem per te marre nje sms te tille?

Mirabel,

Your message (Femrat Inteligjente Kan Shum Veshtiresi Te Gjejn Partnerin e tyre. Sepse mashkullit i plq "budallaqe) contains inappropriate content. Please do not discuss content of this nature on our site. This does not follow our rules. Your message may have been removed or altered.

Your account's access may be limited based on these actions. Please keep this in mind when posting or using our site.

Faleminderit per mirekuptimin.

Mirabel, mos kishte shume diskutime personale ne ate teme qe nuk lidheshin me temen? Te tilla diskutime quhen thread-hijacking dhe ndryshojne rrjedhen e temes duke mos lejuar te tjeret te vazhdojne temen. Ka nje sere temash qe jane lene per diskutime te lira, por nese tema ka qene nje diskutim serioz dhe ka ndryshuar rrjedhe ne bashkebisedim rreth dickaje tjeter, atehere moderatori ka te drejte te nderhyje.

Mirabel

Locus omnem
Mirabel, mos kishte shume diskutime personale ne ate teme qe nuk lidheshin me temen? Te tilla diskutime quhen thread-hijacking dhe ndryshojne rrjedhen e temes duke mos lejuar te tjeret te vazhdojne temen. Ka nje sere temash qe jane lene per diskutime te lira, por nese tema ka qene nje diskutim serioz dhe ka ndryshuar rrjedhe ne bashkebisedim rreth dickaje tjeter, atehere moderatori ka te drejte te nderhyje.
al punk kte po pres te sqarohet nese kishte devijime nga ana ime te me behet me dije.
por pa dashur te hamendesoj perse pikerisht keto devijime mi ve ne dukje universal dhe pikerisht me nje mesazh kaq standart ne nje kohe kur une ia kam thene hapur c'mendoj per te?
gjithsesi duke qene nje antare aktive mendoj se nje shpjegim mbi arsyet apo mbi postimin tim te dale jashte teme e meritoj!

ne nje bote virtuale sikunder edhe reale ka gjithnje devijime dhe jane kto chit chat qe ne nje fare menyre ngrene numrin e postimeve dhe ngrene interaktivitetin e forumit.

mbetem ne pritje per te ditur kush eshte postimi devijues .
flm dhe klm

• Like
Reactions: dev

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
al punk kte po pres te sqarohet nese kishte devijime nga ana ime te me behet me dije.
por pa dashur te hamendesoj perse pikerisht keto devijime mi ve ne dukje universal dhe pikerisht me nje mesazh kaq standart ne nje kohe kur une ia kam thene hapur c'mendoj per te?
gjithsesi duke qene nje antare aktive mendoj se nje shpjegim mbi arsyet apo mbi postimin tim te dale jashte teme e meritoj!

ne nje bote virtuale sikunder edhe reale ka gjithnje devijime dhe jane kto chit chat qe ne nje fare menyre ngrene numrin e postimeve dhe ngrene interaktivitetin e forumit.

mbetem ne pritje per te ditur kush eshte postimi devijues .
flm dhe klm
E dashur me lejo te nderhyje e te them dicka shume shkurt...
Ne raste kur ti une e cdo njeri nga ne dalim nga temat..Te gjithve u terheqim vemendjen,i bejme rregullime temes ne rastin kur dilet jashte normave te komunikimit.
Lere me kaq besoj Une:)

Al-Punk

Still here
@Mirabel te flm per mesazhin.
Forumi zakonisht ka nje baze te vogel moderatoresh dhe nje baze te gjere anetaresh. Midis ketyre ka nje ekuiliber ku anetaret kontribuojne dhe moderatoret perpiqen te mbajne rregull. Te ruash balancen duhet shume mirekuptim e elasticitet si nga ana e moderatoreve, por dhe nga ana e anetareve. Ne fund te fundit, forumi eshte i te dyja paleve dhe duhet mirekuptim nga te gjithe.
Megjithate, qe nga sot Universal eshte larguar me deshire nga pozicioni i Super Moderatorit.

Last edited:

Balahk

Locus omnem
Keshtu ka lezet,te gjithe te barabart para ligjit,e ligji t i ndeshkoj te gjithe njelloj.
mire se u ktheve ne baze ;):p