ANDON LEDHI

mostro

Putraku
ANDON LEDHI

per te gjithe studentat shqipetar qe marrin shkollen me miq dhe fitojne provimet me pare ne dore.kam dy shoke ne shqiperi ,dhe sa here kane provim paguajne nga 40 mije leke dhe kalojne provimin.gati e gjithe shoqeria e tyre bente te njejten gje.stduiojne te gjithe juridik. ky eshte brezi i cili doi jape drejtim shqiperise :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum
Re: ANDON LEDHI

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] per te gjithe studentat shqipetar qe marrin shkollen me miq dhe fitojne provimet me pare ne dore.kam dy shoke ne shqiperi ,dhe sa here kane provim paguajne nga 40 mije leke dhe kalojne provimin.gati e gjithe shoqeria e tyre bente te njejten gje.stduiojne te gjithe juridik. ky eshte brezi i cili doi jape drejtim shqiperise :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nje shok i imi merr provimet e inxhinierise se ndertimit keshtu nje tjeter ne farmaci :confused: :eek:
no.gif

Ema

Goddes

T'rafte pika ca emri i paske vu temes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !

banole

Primus registratum

NE FAKULTETIN EKONOMIK KU JAM EDHE UNE, PER NJE PROVIM JEPET 500 DOLLARE, SIDOMOS LENDET KRYESORE SIC JANE MATEMATIKA DHE MENAXHIMI NE VIT TE PARE,KU KETE VIT NE CDO KLASE NGA 30 VETA KANE KALUAR MESATARISHT 6-7 STUDENTE, INFORMATIKE, KONTABILITET DHE MATEMATIKE FINANCIARE NE VITE TE DYTE,DHE MARKETING MBASE DREJTIMI FINANCIARNE VIT TE TRETE,DERI NE VIT TE TRETE KAM SHKUAR KESHTU QE KUR TE SHKOJ NE VIT TE KATERT DO JU TREGOJ PER LENDET E VITIT TE 4, KESHTU QE MOS MERZITEN SHUME ATA TE JURIDIKUT KUR JAPIN NGA 40000 LEKE. KA SHUME STUDENTE QE MESOJNE GJATE VITIT DHE GJATE SEZONIT DHE PRAPE NUK E MARRIN DOT 5 ,NE GRUPIN TONE ZAKONISHT NGELIN 6 VETA PER LENDE NQFS NJE STUDENT NUK MESON DHE JEP LEKE OSE FUT MIK PO NE KETE LENDE NGEL NJE TJETER EDHE PSE KA MESUAR..... ESHTE GJE E DHIMSHME POR ESHTE REALITET. UNE JAM STUDENTE MESATARE DHE DERI TANI NUK KAM DHENE ASNJE LEK POR PO MU DESH TE KALOJ TEK NDONJE LENDE DO JAP SEPSE ESHTE E VETMJA MENYRE TE KALOSH EDHE NQFS KE MESUAR.

bimba81

Primus registratum

e njejta gje me nje shoqen time qe studon aty. ka punuar per 4 vjet rresht dhe librat si ka prek me dore fare ose makx nje dite para provimit.mu me dolen trute ketej dhe per 4 vjet universitetin sikur copa te behem s'kam per ta marre ndonjehere :shrug:

assassino26

Primus registratum

Duhet ti vesh gishtin kokes goce.Kapi presorat 1 nga 1 edhe qaja hallin.Degjo edhe hallin e tyre dhe bini ne 1 mesatare te perpjesshme.Kshu e ka kjo pune.Po te isha nxensja ime per 10 puthje te jepsha 5,per 10 pasataj do rregulloheshim /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Duhet ti vesh gishtin kokes goce.Kapi presorat 1 nga 1 edhe qaja hallin.Degjo edhe hallin e tyre dhe bini ne 1 mesatare te perpjesshme.Kshu e ka kjo pune.Po te isha nxensja ime per 10 puthje te jepsha 5,per 10 pasataj do rregulloheshim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] per te gjithe studentat shqipetar qe marrin shkollen me miq dhe fitojne provimet me pare ne dore.kam dy shoke ne shqiperi ,dhe sa here kane provim paguajne nga 40 mije leke dhe kalojne provimin.gati e gjithe shoqeria e tyre bente te njejten gje.stduiojne te gjithe juridik. ky eshte brezi i cili doi jape drejtim shqiperise :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vantazhi i studimit jashte eshte edhe ky, s'paguan kokerr leku. Po ju pergjigje ta ven 30 e s'pyt nga je e kush je. S'ke nevoje me ju lepi, po s'te pelqeu nota ktheu heren tjeter e jepe prape. Ato njohuri qe merr i ke me forcat e tua e pakten e s'ke nevoje ti perkasesh nje familje me emer e me pare me marre shkollen.