Ami ikën nga ‘Portokalli’, për një tjetër media

Hank

Valoris scriptorum
Ami ikën nga ‘Portokalli’, i bashkohet burrit tek ‘Vizion Plus’. Këto janë fjalët që qarkullojnë së fundmi për show girl-in shqiptare që pas disa vjetësh drejtimi të ‘Portokalli’ largohet nga emisioni i famshëm humoristik. Kolege te Amit thone se ka qene Ermali, bashkeshorti qe e ka terhequr drejt kesaj media, ku dihet qe ai ben emisionin tjeter humoristik, konkurent te ‘Portokalli’, “Apartamenti 2XL’. Ikja e Amarda Toskës, është e dyta për ‘Portokalli’, ku pak kohe me pare beri buje ne media ikja e Agron Llakajt. Nuk dihet ende se kush do zëvëndësojë prezantuesit e emisionit humoristik, por thuhet se do jenë aktorët që do të prezantojnë vetë njëri-tjetrin për numrat që do të përcjellin tek teleshikuesit. (BalkanWeb)
22911.jpg

22913.jpg

Hank

Valoris scriptorum
Ishte planifikuar që Alketa Vejsiu ta drejtonte vetë edhe këtë edicion të dytë të "Dancing with the stars Albania", vonesat në prova mendohet të jenë bërë shkak që showgirl-i të ndryshojë mendje. Pritet që show i vallëzimit të vipave të fillojë transmetimin në fund të muajit mars, që i përkthyer tek Alketa i bie të jenë javët e fundit të shtatzënisë.

Kjo flitet të ketë qenë edhe arsyeja pse prezantuesja e ka parë më të volitshme që të tërhiqet për t’u rikthyer sërish në ekran gjatë muajve shtator-tetor. Përkrah Amit në prezantim do të jetë Genti Zotaj, djaloshi simpatik që prezantoi edhe vjet bashkë me Alketën. Sa i përket jurisë nuk e dimë në do të pësojë ndryshime, e vetmja gjë që mund të themi me siguri është se, Ilir Shaqiri nuk do të mungojë as këtë vit.

Ndërsa tashmë gjërat janë vënë thuajse në vijë, të gjithë janë në pritje të regjisores Grabocka për të nisur provat, pasi siç dihet ajo ndodhet në Amerikë si pasojë e ardhjes në jetë të nipit të dytë.

Tashmë të gjithë jemi kuriozë të shikojmë se si do të jetë Ami në këtë eksperiencë të re dhe jo vetëm kaq… Po Amardën kush do ta zëvendësojë në “ Portokalli”? Për të marrë përgjigjet e këtyre dy pyetjeve, s’na mbetet gjë tjetër veçse të presim… (vip)

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
nuk ma mer mendja se do ket te njetin popullaritet siç pati ke portokallia...gjithsesi, sikur kushedi ku ka shkuar e ju, se mos ka shku jashte shtetit pereseri aty e keni...

Hank

Valoris scriptorum
nuk ma mer mendja se do ket te njetin popullaritet siç pati ke portokallia...gjithsesi, sikur kushedi ku ka shkuar e ju, se mos ka shku jashte shtetit pereseri aty e keni...
Kishte kaluar tek Dancing with the stars qe eshte nje emision i kendshem per sa kam pare une.

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
sma mer mendja se do behet kot fare portokallia, se do vijne te tjere e ndoshta me te mire... plus qe ka edhe goxha qe jane akoma aty edhe qe jane shume te mire...po ashtu ju ishte mesu syri, dhe derisa tju mesohet perseri... kete pershtypje do te keni :)

policia

Forumium maestatis
une mendoj se portokallia nuk mund te zgjase pafundesisht, se eshte bere bajat...
le te bejne nje format tjeter

Studenti

Forumium maestatis
"portokalli" si çdo gje qe ka nje afat skadence por per fat te keq ketu ne Shqiperi perdoret edhe pas atij afati. Shkurtimisht kjo eshte portokalli.