Ambasadat dhe Konsullatat Shqiptare ne bote

alinos

Forumium maestatis
Ambasadat dhe Konsullatat Shqiptare ne bote

Ambasadat dhe Konsullatat shqiptare me urdhrin e ri te kryeministrit do te jene te hapura cdo dite deri ne oren 10 te mbremjes dhe te shtune e te djele do te jene hapur gjate 8 orareshit zyrtar. Diten pushim do te jene e hena dhe e marta.
Mendova se do t'ju interesonte /pf/images/graemlins/wave.gif

OROSHI

Primus registratum
Re: Ambasadat dhe Konsullatat Shqiptare ne bote

Deri tani ne Belgjike Konsullata jone eshte e hapur te marten/te merkuren/te premten,nga ora 10.00 deri ne 13.00!

963

Primus registratum

Isha ne ambasaden shqiptare ne Paris.Me beri pershtypje nje gje e ulet e puntoreve qe benin pritje ne kete ambasade.Francezeve qe vinin per te marre ndonje informacion iu afronin kafe, ndersa shqiptareve , iu drejtonin pyetjen -pse ke ardhur?, dhe me pas -ulu aty dhe prit sa te vije radha pas francezeve.

pippo

Primus registratum

hihihi hi hi hi as ne forumet shqiptare nuk u vika mo se tu ngrikan qimet perpjet hajde kafshe hajde ......

963

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hihihi hi hi hi as ne forumet shqiptare nuk u vika mo se tu ngrikan qimet perpjet hajde kafshe hajde ......

[/ QUOTE ]

Pse zgerdhihesh, apo punon ne ambasaden shqiptare ne Paris?

soni2

Primus registratum

o çuno ti harro se kur futesh ne ambasaden shqipetare do te thote se je ne shqiperi dhe trajtohesh si shqiptar !!!

ke pare ndonjehere te japin kafe kur shkon dhe pyet ne ndonje administrate shqiptare ne shqiperi???

mbaj rradhe eshte urdhri ose paguaj dhe shko pa rradhe !!
çe te mos presesh ne ambasaden tone ne paris duhet te telefonosh me pare dhe te siguroj qe te presin dhe mire biles !!
mvaret edhe ti si ju drejtohesh atyre !!!

ta garantoj se ika ne mabasaden franceze ne tr me gjith vellane e vogel se i ishte demtuar pashaporta dhe pritem dhe nuk na solli kush kafe edhe pse ishim francez!!!

pippo

Primus registratum

Une spunoj as ne ambasaden franzese e as me behet vone se ketit robit frances ketu siper nuk i kane dhene kafe ne tirane nuk e njohe akoma kete njesine matse te edukates me kafe (te jap nje kafe _ ma kthe me dy kafe e nji cinare) Une zgerdhihem me faktin se si ambasada shqipo edhe shqipot qe shkojne aty jane toke-toke
hajt cauuuu ......meu amigu Charlie Brown Charlie Brown

MLK

Primus registratum

Eshte mese normale qe nje ambasade te mos ofroj kafe kush shkon per probleme administrative, perndryshe i binte te ktheheshin ne bar apo kafene!
Personat qe shkojne per pune e kane pritje zyrtare normal qe mund ti ofrohet nje kafe pune.
Kam qen ne Ambasaden franceze ne Tirane e kam pi kafe dhe me ambasadorin biles e eshte sjelle ne menyre perfekte pasi bente punen e vet. Kur shkon per vize pritesh nga sekretaret apo personat qe jane te ngarkuar per sherbimet konsulore, keshtu qe ska vend per kafe.
E njeta ambasade, mesova prej shtypit se i ka refuzuar vizat rreth 70 biznesemeneve shqiptar qe duhet te merrnin pjese ne nje panair per ndertimin ne Paris e mu duk shokuese.
Problemi eshte se nuk njofim dosjet qe kan paraqit per viza, pasi ne kemi tendence qe me grupin te fusim dhe shok e miq apo te bejme biznes vizash e te themi qe na persekutojne me pas!
Kete imazh e kemi lrijuar vet e normal na dhemb kur e vujme mbi kurrizin tone!

regele

Forumium maestatis

Mua me kane ndodhur qe me kane nxjerre nga ambasada, pavarsisht se kisha vajtur per hall! Konsulli yne nuk kishte kohe dhe ishte teper i paafte te zgjidhte problemin tim dhe me tregoi deren...e merrni me mend, u ftova te le Shqiperine dhe te iki ne nje vend tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif (meqe ambasada eshte Shqiperi pra /pf/images/graemlins/smile.gif )

RediRock

Primus registratum

Ndoshta ky postimi im do te bjere ndesh me te tjeret qe kane patur vetem eksperienca negative ne ambasadat tona. Une vetem nje here kam patur nevojen te shkoj ne ambasaden shqiptare ne Uashington dhe nuk mund te bej asnje ankese, perkundrazi dua ta komplimentoj menyren se si me kane pritur. Gjithashtu, gjate gjithe kohes qe isha aty, telefonit i jane pergjigjur me shume miresjellje, edukate dhe profesionalizem. Sa per kafe dhe cigare, keto jane budallalleqe sepse nuk shkon robi ne ambasade per qejf por per te mbaruar pune.

Dani83

Primus registratum

meqe paska shume franceze tek kjo tema /pf/images/graemlins/smile.gif

ore po me te vertete Franca e ka anulluar traktatin shengen.. ata qe ndodhen ne BE nuk mund te levizin lirshem??

MLK

Primus registratum

Daniel, Franca nuk ka anulluar traktatin, pasi mund te levizesh lirshem me viza shengen, kete ta provoj une se kam kaluar kufirin me dhjetra here per pune qe kur u fol per ate pune. Ajo qe ndodh, eshte se ne baze te akordit shengen, çdo shtet rezervon te drejten te bej kontrolle ne kufirin e vet per raste te veçanta, vetem kaq.
Me vize shengen hyn e del si te duash ne France.

Dani83

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Daniel, Franca nuk ka anulluar traktatin, pasi mund te levizesh lirshem me viza shengen, kete ta provoj une se kam kaluar kufirin me dhjetra here per pune qe kur u fol per ate pune. Ajo qe ndodh, eshte se ne baze te akordit shengen, çdo shtet rezervon te drejten te bej kontrolle ne kufirin e vet per raste te veçanta, vetem kaq.
Me vize shengen hyn e del si te duash ne France.

[/ QUOTE ]

lajm i mire ky.. me gjithe ate buje qe beri mendova se e mbyllen fare.
FLM! MLK