Alexa.com mbull sherbimet me 1 Maj 2022

Poshnjari

Kontribues tek Shqipopedia
Pas gati 26 vjetëve shërbimi Alexa do myllet përfundimisht më 1 maj 2022. Njoftimin e ka bërë Amazon në faqen e Alexa.com.
Për ata që nuk e dinë, alexa.com ishte ndër veglat më të mira për web ranking ku mund të analizoje vizitueshmërin e një faqe interneti. E vërteta është se falas kishte shumë pak opsione, kurse me pagesë kishte një gamë të madhe shërbimesh.

Njoftimi referon si më poshtë:
Para 25 vjetësh krijuam Alexa Internet. Pas më shumë se dy dekadash që ofronte ndihmë për të gjetur, krahasoni dhe të rrisni vizitorët, morëm vendimin e vështirë për të mbyllur alexa.com nga 1 Maj 2022.
Burimi:
 
Top