Alcatel Pixi 3

admin

Administrator
Alcatel-PIXI_3-600x400.jpg

Alcatel prezantoi smartphone-in e tyre më të ri, Pixi 3, një pajisje e cila është kompatibël me 3 sisteme operimi.Emri mund të duket i njohur për fansat e Palm / WebOS, pasi Alcatel vendosi emrin pas blerjes së brandit “Palm” dhe licensave te tij.

Do të këtë 4 versione të Pixi 3, duke filluar me një model 3.5-inch 3G me një çmim shumë të lirë, si dhe modele me LTE, në 4, 4.5 si dhe 5 inch. Të gjitha telefonat do të jenë në gjendje të operojnë me Windows Phone, Android, ose Firefox OS.Kompania ka stendën e vet në CES; kështu që mund të presim mjaft lajme të reja duke filluar nga 6 Janar.

Artikulli i plote...

Dreamer

Under the Dome
Interesante kjo
Alcateli ishte ne falimentim dhe fale Android e mori pak veten e tani shume levizje e gjetur kjo me kte tel qe pranon 3 sisteme operative ;)
Do te lexoj me hollesisht e do raportoj :)

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Mendoj se do jete gafa tjeter e rradhes. Te 3 sistemet operativ SME duken efikas. Kam 2 sisteme operativ ne PC edhe me jane bezdisur pak per Pune prakticiteti. Sma merr mendja qe Alcatel te kete ecur me hapa vigan ne procesoret per te 3 sistemet. Do jete i avasht edhe shume skomod. Jam pak ne dyshime si per marken si edhe per te tre sistemet bashke.

Dreamer

Under the Dome
Nuk jep shume infot ne fakt per Hardware/n e ketij tel
Pashe edhe ne Rrjet por spaska shume info per te.Me nje hardware te mjaftueshme besoj se ideja nuk eshte e keqe ;)
Me habit fakti qe as nje rrjet spo gjej info per procesorin model/frequnce apo ram etj
Mendoj se me nje SnapDragon 400 e 1gb Ram sdo kishte probleme ne asnje nga te tre Os :)

IL__SANTO

Valoris scriptorum
1gb RAM per te tre procesoret??? Vetem me e perdor si Nokia 3310 loool te lozesh me snake :p

Dreamer

Under the Dome
Nuk dihet pra sa procesore ka
Dihet qe mund te instalosh tre sisteme operative ne te :)