albdesign

zog

Primus registratum
Re: albdesign

bravo !

shume sit interesant. shpresoj te kete sa me shume si ti tek grafistet shqiptare (mgjth ty nuk te konsideroj te tille). sepse vetem keshtu do te permiresohet SHIJA, e tyre si shikues dhe tona si admirues te thjeshte.

ps: faithles po me nje brime perhere i bini gajdes ju (ironiket e lind) po tek vjedhja i keni ment, a thu se u kane vjedh noi gjo ju.

pranej n'shqiperi ka (ka pas me teprice) veç spiuna e police. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Arber, BRAVO! Nuk pashe shum punime t'tujat por ato pak q1 pashe m'pelqyne.

Ajo q1 t'ban shok me mu asht pasioni per artin grafik e kitarren :wub:

Tuj konsideru moshen, per ma teper q1 gjithçka e ke ba vete, komplimente!

Keep it on! :thumbsup:

ps: komplimente edhe per solon /pf/images/graemlins/smile.gif

pps: zog, ma t'theksume se kurgja na shqiptart kena smiren karshi t'tjerve. prandej kena spiuna e police ma shum se pulla postet n'PTT. /pf/images/graemlins/laugh.gif

faithless :thumbsDOWN: !!!

pippo

Primus registratum

WWW.magurno.com pls ka vite qe merem me photoshop nji ku i ka mare gjithe brushe_t a belli origjinalitet ....se me vjedh brushes te zote te gjithe

zog

Primus registratum

ah bo je i sigurt qe ky talioni si ka pa me noi ven tjeter gjithashtu ?

a s'ngjan siti tij me macromedian ?

pastaj çfare te keqe ka me marr nga te tjeret ? po a s'eshte ndertuar bota keshtu. a s'veshim t'gjithe nje kostum, qe se kemi shpik vete. ateher !?

renea

Primus registratum

pastaj çfare te keqe ka me marr nga te tjeret
E kupton se c'fare the apo jo? Po sikur te te marre guran, apo te dashuren, te njejtin mendim do kishe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ti i ngaterron gjerat, gruaja ime nuk eshte krijimi im.

neqoftese po, ai qe e kerkon duhet te jete ne mos sa une, me i mire nga une. pra duhet te kete te njejtat shije mbi bukurine.

atehere them se ai E MERITON gruan time po aq sa une.

si dhe tjeter, s'duhet harruar se s'ka kopjim IDENTIK. sado te kopjojme asnjehere nuk do ti afrohemi origjinalit tek i cili fillimisht jemi bazuar, ndoshta kajhere edhe pa dashjen tone te mirefillte.

te ishte keshtu nuk do te kishte ngeluar vlere ne kembe, vangoge e pikasso do te kishte gjithandej, mjafton qe te pikturonin si ata.

ju nuk e dini, qe gjeja me e veshtire ne bote eshte KOPJIMI.

pippo

Primus registratum

Nejse nejse edhe pse eshte thjesht nje kopje e shume adresash qe kan te bejne me art work-s nuk eshte keq ne kete zog ka te drejt, te pakten ky ka kuptu me mire me kopju se sa me bo karlliqe /pf/images/graemlins/smile.gif ))))

O zog mos e hidh ne filosofi se ne kohen dixhitale fjale kopje nuk ka me kuptim ( ose nuk ka me te njejtin kuptim qe perdor ti )sepse çdo lloj materiali dixhital riprodhohet 100 %.Bej pak upgrade

Nymphetamine

Primus registratum

fillimisht ju flamenderit te gjitheve qe jeni pergjigjur kesaj teme. (sinqerisht kisha shume interes per pak feedback shqip /pf/images/graemlins/smile.gif )

faithless perpara se te komentosh beja te qarte nje koncept vetes se te perdoresh 'clip-art' nuk do te thote te vdhjedhes. Eshte e vertete qe Photoshop brushes nga magurono.com jane perdor per te dizenjuar faqen. Por vetem per te dizenjuar nje pjese te vogel te faqes. Ti e quan vjedhje te perdoresh photoshop brushes qe jane vene per tu downloaduar free per gjithkend. (dhe aq me teper qe une kam marre dhe leje dhe i kam bere te ditur te zotit se cfare do te beja me burshes e tij)
Me vjen shume keq qe njerez 'inteligjente' dhe kaq symprehte si puna jote nuk ndryshojne kurre zanatin: nuk kane kurre dicka te mire per te thene, por prkundrazi duan vetem si e si te 'permbysin' punen e te tjereve (dhe spo flas vetem per design. Tani ti me sa duket merr vesh nga grafika & web design. Mos do te me thuash se nuk perdor ndonjehere stock pictures apo fonts? Sepse dhe fonts nuk i ke krijuar ti. Do te me thuash se kam vjedhur edhe pse kam perdorur fonts te downloaduar?!
Edhe dicka tjeter, photoshop brushes te mijat jane te mijat. Sic e shef une kam krijuar nje pjese te vogel te sitit tim me brushes te magurno.com por tek downloads e mija (brushes) lexo se cfare shkrueht: qe jane totalisht free dhe mund te perdoren per qellime komerciale gjithastu. Tashi po pres te me thuash cfare tjeter kamvjedhur... Mos ndoshta dhe solon ne kitare?!

Nejse Eshte e kote te flas me ty kur sitin tim e kane bere reviwe disa nga awards-sites me te mira ne web.
Flm edhe njehere per komentin.
Persh te gjitheve

TEO

Primus registratum

Mua me pelqen per vete. Ka me shije ngjyrash sesa modugno a si e ka ai. Pastaj s'kopjohet c'do gje nowadays. Resume per pune s'e ke formatin gati? Shume here me mire se shume nga budalliqet qe kam pare ketu kohet e fundit. Ke ndermend te shtosh gjera te tjera tek website apo do e lesh me aq. Gjithashtu shoh qe ke preferuar Firefox ... s'beson do ishte me mire te ishte optimized per IE gjithashtu duke konsideruar qe shumica e njerezve s'ja kane idene firefoxit? Ne IE tek ky computer te pakten del pak e gjate title screen.

pippo

Primus registratum

si te duash ..... nuk je i pari as i fundit qe ke perdorur ose perdor pune te te tjerve interneti eshte plot me adressa kopje (komplet) e jo si puna jote .....
thjesht me sa di une pjesa me e madhe e atyre qe lejojne te besh download brusheve e kane falas po jo per qellime tregtare ose bisnessi thjesht une si artist po te keshilloja, ose me mire une e mendoje keshtu qe me mire te perdoresh gjithcka taten e dhe e di qe eshte puna jote se sa te perdorsh gjera te pergatitur nga te tjere nejse eshte thjesht zgjidhje jote ..... pastaj ti mos e rruj trapin ca te them une a te kan linku ty ata te famshit ok

Nobis

Primus registratum

ska problem Arber.edhe nqs i ke vjedhur materialet mire i ke bere...je bere si Robin Hudi. ja ke vjedhur te pasurve per tna i dhene neve te varferve /pf/images/graemlins/laugh.gif go on man /pf/images/graemlins/wink.gif